Şimdi Ara

Yıldırım Demirören'in Gözü Beşiktaş'ta (Salla haber ama korkutucu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yıldırım Demirören'in TFF ile ilişkisini kestikten sonra Beşiktaş başkanlığına dönmeyi hedeflediği konuşuluyor. Demirören’in yerine geleceği konuşulan isim ise hiç yabancı değil.
    Totemspor, Türk Futbolu'nun geleceğiyle ilgili oldukça çarpıcı bilgilere ulaştı. Kulislerde dolaşan söylentiler Haziran ayında gerçekleşecek Türkiye Futbol Federasyonu Mali Genel Kurulu'nun Türk futbolu ve Beşiktaş üzerinde bazı değişikliklere sebep olabileceğini işaret ediyor.

Çünkü Beşiktaş’ta Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu siyah-beyazlıların rakipleri ile arasında açılan mali farklılıkları dengeleyecek yeni İnönü Stadyumu’nun inşaatına odaklanmış olsa da hem İstinye’den hem de Nispetiye caddesindeki Belediye binasından yakın takibe alınmış durumda.

Demirören ‘Yardımcı’ya mı bırakacak?

Totemspor’dan Bülent Yüksel’in ulaştığı bilgilere göre Yıldırım Demirören, yönetim kurulu başkanı sıfatıyla devam ettiği TFF’deki görevinde son viraja girdi.

3 Temmuz süreciyle beraber kısa sürede yıpranan Mehmet Ali Aydınlar’ın yerine, siyasi iradenin de arkasında olduğu iddialarıyla, TFF başkanı olan Yıldırım Demirören’in artık bu vazifesini halen başkanvekilliğini yapan Servet Yardımcı’ya devretmek istediği konuşuluyor.

Sırasıyla Hasan Doğan, Mahmut Özgener, Mehmet Ali Aydınlar başkanlığındaki federasyonlarda da yönetim kuruluğu üyeliği ve başkanvekilliği koltuğunda oturan ve tıpkı Göksel Gümüşdağ gibi sık sık TFF başkanlığı için ismi geçen Servet Yardımcı’nın arkasında da (kulislerde dolaşan her adayda olduğu gibi) siyasi destek olduğu iddiaları mevcut.

Eski başkanların gözü eski aşklarında

Türk futbolunun tepesinde bu gelişmeler yaşanırken; kurmaylarını Beşiktaş ile ilgili tüm toplantı ve etkinliklerde görünmeye başlaması Yıldırım Demirören'in İstinye’deki TFF binasından Akaretler’deki kulüp binasına göz diktiği dedikodularını da beraberinde getiriyor.

Beşiktaşlı kongre üyelerinin, “Stadyum inşaatının maliyetinde sorunlar var. Mevcut yönetim bu sıkıntıları aşmak için hükümetten destek bekler bir görüntüde… Yıldırım Demirören ise zaten hükümetin onayıyla TFF başkanı oldu. Yani devlet yardımcı olacaksa, Demirören’e olur.” diye düşünmesini bekleyen Demirören taraftarları olası bir seçim için havayı koklamaya başlamış durumda.

Ancak Beşiktaş ile ilgilenen tek ‘eski başkan’ Demirören değil…

30 Mart 2014’te yapılacak yerel seçimlerde mensubu olduğu Cumhuriyet Halk Partisi tarafından iki dönemdir sürdürdüğü Beşiktaş Belediye Başkanlığı için yeniden aday gösterilmeyen İsmail Ünal da daha önce yönetim kurulu üyeliği ve genel sekreterlik yaptığı BJK’da olan biteni yakından takip etmeye başladı.

Bu sıcak gelişmelerin yaşandığı Beşiktaş’ta İsmail Ünal ve Yıldırım Demirören'in beraber hareket edip etmeyecekleri ise şimdilik bilinmiyor.

Totemspor Özel / Bülent Yüksel

• Yemin ediyorum yazının sonuna kadar bir odada tek başına korku filmi izliyormuş gibi gerildim. Allah korusun düşündükçe kötü oluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yüzden herkes kongre üyesi olmalı diyoruz ya.100 liradan 12 ay taksit yoksa kaçınılmaz son YD elbet dönmek isteyecek.
  • kaynak yanlış yazılmış totem değilde totomspor, haberlerinin kaynağı isimlerinde saklı.
  • Yeter Yıldırım Demirören Yeter demeyi bırakmalı taraftarımız :)
  • Digitürk ü aliyordu Besiktas nereden cikti ?
  •  Yıldırım Demirören'in Gözü Beşiktaş'ta (Salla haber ama korkutucu)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bjkye dönerse futbolu kapatalım :-D bu kadar zarar veripte futbola bu kadar istediği yerlerde kafasına göre biri dolanır mı arkadaş

• Şu an gelirse istemem fakat Q7 ve Robinho gelirse ++pls
  • Yok öyle bir dünya.

• Tüpler artık girmiyor bizim eve. Doğalgaz kullanıyoruz

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir şeyi hiç bir beşiktaşlı istemez ve Allah korusun diyorum.Hele de İsmail ünale nedense hiç içim ısınmıyor.Zaten demirören destekçisi bir kişi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

Şu an gelirse istemem fakat Q7 ve Robinho gelirse ++pls

şu ironi konusunda kimse senin eline su dökemez hakkını veriyorsun

• Çok özledik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Çok özledik

Hocam biliyorum zor ama unutmaya çalışsanız?
  • Yaptığınız iştir şimdi? Ne güzel mutlu mesut işimize gücümüze bakıyorduk, suratım asıldı....
  • ya cidden acaba aday olsa kongreden başkan olabilec kadar oy alabilir mi??? BJK KOngresi üyeleri bu kadar kör olabilirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

ya cidden acaba aday olsa kongreden başkan olabilec kadar oy alabilir mi??? BJK KOngresi üyeleri bu kadar kör olabilirler mi?

Hepsi Y.D tarafından beleşe üye yapılmış kişiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.