Şimdi Ara

YILDIRIM BEYAZIT TIP vs. AKDENİZ TIP(zor durumdayım içeri !)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • n'olursunuz lütfen bu konuyu görüp fikri olan bilgisi olan herkes yorum yapsın pm atsın lütfen anlatamam çok aradayım konya da oturuyorum tercih için yardım ederseniz beni çok mutlu edersiniz ailem bana kafayı yedirtecek ya ankarada ya da konya da oku diyorlar bu tavsiye değil ısrar oluyor neredeyse başka yerde okumama izin vermiyorlar ya ankarada ya konya da okuyacaksın diyorlar aileme akdenizin uludağın dokuz eylülün güzel fakülteler olduğunu anlatamıyorum güzel yorumlarınızı esirgemeyin yapıcı yorumları aileme de gösteririmde benim de fikirlerime saygı duyarlar onlara da hak veriyorum endişeliler ama sonuçta bu tercih hayatımı etkileyecek onlarında derdini anlıyorum beni düşündüklerinden böyle diyorlar ama ben de üzülüyorum anneci veya babacı biri değilim sınava hazırlanırken de yurtta hazırlandım son sene bu kadar da tutucu değillerdi ama ne oldu bilmiyorum onlar da heyecanlandı galiba lütfen buralarda okuyan biri varsa bilgi versin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensargarip -- 25 Temmuz 2016; 1:20:15 >

• Akdeniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş sen olayın benim için önemini kavrayamadın herhalde sana hakaret edip hesabımdan da olmak istemiyorum bu forum senden çok daha değerli sen bana facebook adresini telefon numaranı vesayre sana ulaşabileceğim bir aracı bana pm den yollar mısın ben sana göstereceğim ineği sineği
  • ensargarip E kullanıcısına yanıt
    asdasfdgddhfd ulan neyine güveniyorsun vitaminsiz o kadar güveniyosan kendine at pm tel nonu ankaradayım ben her zaman beklerim.Ama uyandırıyım ben bi sakatladımmı Çapa tıpta 6 sene okuyup amerikada master yapsan bile bir daha kendine gelemezsin :)
  • razorr066 R kullanıcısına yanıt
    laf yapma yaz telefonunu perşembe günü ankaraya gelicem telefonunu pm den yaz diyorum tehdit değil ciddiyim seninle bi görüşelim sen beni heralde böyle insan gibi soru sorunca seni insan yerine koyunca tıp kazandım yazınca kibar konuşunca yumuşak inek yuvarlak korkak biri falan olduğumu sandın herhalde geliyorum ankaraya ecdadınla selamlaşıcam senin sakatlada master yapayım amerikada hadi o kadar yürekliysen adresinide yaz telefonunun yanına sadece adresini yazma yazacaksan 2 sini bir yaz
  • net akdeniz
    Neyin kavgası bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle ybü. Akdenizi alanyalilar bastı millet edb fakültesinde ders görüyor.cok kalabalık anlayacağın. Bir de çok zor gecmesi. Bugün biriyle gorustum adam 170 kişi kaldı diyor.cok uçuk bi sayı. İki kişiden biri kalmış. Ama deu yazabiliosan yaz orası ayrı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • akdeniz kesinlikle.Bu ikisi arasında kıyaslama bile yapılmaz
  • Kesinlikle yildirim beyazit. Akdenizin hali hal degil uzak dur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • atlibela34 A kullanıcısına yanıt
    noluyo abi akdeniz tıpta ben de deu akdeniz arasındayım da bi bildiğin mi var?
  • Kesinlikle ybu. Akdeniz karısık hocam. Ankara seni mutlu eder kafana takma basini yakma

• Kesinlikle ybu. Akdeniz karısık hocam. Ankara seni mutlu eder kafana takma basini yakma

• şehir seç bence okul yerine
    ama ybu yurtlara uzak ulaşım sıkıntı eğitimi akdenize göre geride
  • ybu nun morfoloji binası bile yok yer sıkıntısı çok büyük yeni yapılan bina sağlık bilimleri binası içinde heemşirelik fiziktdavı vs var tıpçılarda orda eğitim alıyo ayrı bına yapmadılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.