Bildirim
yılbaşında sigarayı bırakmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sigarayı bırakmak neyle bağdaştırdığından geçiyor, o noktadaki düşüncelerini değiştir _____________________________ -
Sigarayi biraksanda birakmasanda oleceksin ne onemi var ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Farklı aromalı likitler deneyin. Ben de elektronik sigara alıp 1-2 ay kullanıp sigaraya dönmüştüm. Esigara normal sigara gibi olmadığından aromalar bir süre sonra bayıyor. Bu yüzden 30 ml tek bir likit almak terine 3 farklı 10 ml likit tercih edebilirsiniz.
Kullanmadım ama nikotin bandını da deneyebilirsiniz._____________________________ -
Sağolun hocam gittim eczaneden gunde 2 paket içen ben nicotinell 1 numarasından aldım sabah bi taktım sigara içiyim diyorum 5 saniye sonra içmesemde olur kafasıyla akşam yaktım sonra bantı çıkarıp yaktım oda benim iradesizligimden 35 tl falan verdim ama işe yaradı gerçekten son sigaramı içip yarın tekrar deneyeceğim size çok teşekkür ederim hocam aklıma iyiki soktun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
2 gündür içmiyorum bıraktım sayılır
_____________________________ i3 10100f - Msi B560m Tomahawk Wi-fi
Corsair Vengeance Rgb pro Sl 2x8gb
Msi Gtx 1050ti Gaming - Fsp Hexa 500w - Lenovo k500 red switch - Lenovo m500
Phanteks p400a - Lg gn600-b
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler