Şimdi Ara

Yılbaşında bile huzur yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kanal d de arka sokaklar yılbaşı özel bölümü var

ekşi de ki yorum süper.

tüm hazırlıklarımı yapıp izlediğim enfes dizi. bizim için özel bölüm de yapmışlar.

ccc rıza baba ccc

• 2-3 yıl önce şu diziyi mal gibi seyrederdim. hatırladıkca kendime ulan o zamanlar ne kadar malmışım lan diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bullet Ride.

2-3 yıl önce şu diziyi mal gibi seyrederdim. hatırladıkca kendime ulan o zamanlar ne kadar malmışım lan diyorum

Aynen , İki Aile vardı o zamanlar değişmeli izliyordum ikisini.
  • Dün Okan güzel bir şey söyledi.Polisiye diziyle yılbaşı özel programı yapıyorlar.Alın bunu alın alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Dün Okan güzel bir şey söyledi.Polisiye diziyle yılbaşı özel programı yapıyorlar.Alın bunu alın alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Dün Okan güzel bir şey söyledi.Polisiye diziyle yılbaşı özel programı yapıyorlar.Alın bunu alın alın.

• arkadaslar unuttuğunuz birşey var Reyting ölçümü süresiz olarak durdurulduğu için şu ara kanallar çok rahat hareket ediyor.İzlenme durumu olmadığı için kafasına göre yayın koyabilir yani.Yoksa sanmam yılbaşı gecesinde öyle bi halt işliceklerini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk diye bir şey yok
    5 yıl önce açıldı
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yılbaşı gecesi Okan Bayülgen'in televizyonculuğu dışında hiçbirşey yoktu. Sonra Leyla ile Mecnun, ÇGHB geliyor işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinhoho

arkadaslar unuttuğunuz birşey var Reyting ölçümü süresiz olarak durdurulduğu için şu ara kanallar çok rahat hareket ediyor.İzlenme durumu olmadığı için kafasına göre yayın koyabilir yani.Yoksa sanmam yılbaşı gecesinde öyle bi halt işliceklerini

• Son dakika: Oyuncular rahmetlerine kavuşana dek devam edecekmiş dizi.
  • İzleyenlerde suç
  • Allah'a şükür hiç izlemedim kendi isteğimle. Silah zoru ile izlediklerim hariç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.