tüm hazırlıklarımı yapıp izlediğim enfes dizi. bizim için özel bölüm de yapmışlar.
ccc rıza baba ccc
2-3 yıl önce şu diziyi mal gibi seyrederdim. hatırladıkca kendime ulan o zamanlar ne kadar malmışım lan diyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Bullet Ride.
2-3 yıl önce şu diziyi mal gibi seyrederdim. hatırladıkca kendime ulan o zamanlar ne kadar malmışım lan diyorum
Aynen , İki Aile vardı o zamanlar değişmeli izliyordum ikisini.
Dün Okan güzel bir şey söyledi.Polisiye diziyle yılbaşı özel programı yapıyorlar.Alın bunu alın alın.
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle Claw
Dün Okan güzel bir şey söyledi.Polisiye diziyle yılbaşı özel programı yapıyorlar.Alın bunu alın alın.
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle Claw
arkadaslar unuttuğunuz birşey var Reyting ölçümü süresiz olarak durdurulduğu için şu ara kanallar çok rahat hareket ediyor.İzlenme durumu olmadığı için kafasına göre yayın koyabilir yani.Yoksa sanmam yılbaşı gecesinde öyle bi halt işliceklerini
Yılbaşı gecesi Okan Bayülgen'in televizyonculuğu dışında hiçbirşey yoktu. Sonra Leyla ile Mecnun, ÇGHB geliyor işte.
quote:
Orijinalden alıntı: ronaldinhoho
arkadaslar unuttuğunuz birşey var Reyting ölçümü süresiz olarak durdurulduğu için şu ara kanallar çok rahat hareket ediyor.İzlenme durumu olmadığı için kafasına göre yayın koyabilir yani.Yoksa sanmam yılbaşı gecesinde öyle bi halt işliceklerini
Son dakika: Oyuncular rahmetlerine kavuşana dek devam edecekmiş dizi.
İzleyenlerde suç
Allah'a şükür hiç izlemedim kendi isteğimle. Silah zoru ile izlediklerim hariç.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme