Şimdi Ara

Yılbaşına Özel Büyük PSN İndirimi - 12. Teklif > Who Wants To Be a Movie Millionarie (15,50 TL) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
713
Cevap
5
Favori
20.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • deux-ex ve dead island ve rayman origins gelmiş gördüğüm kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

deux-ex ve dead island ve rayman origins gelmiş gördüğüm kadarıyla

o oyunlar Çarşamba güncellemesine ait olan dijital ürünler, indirim 1. Deal Öğleden sonra 12-24 arası açıklanacak
  • Arkadaslar herkez farkında ama kimse konuya girmiyor
    psnye cok saglam oyunlar düşmeye başladı sony yavastan dijital piyasayı eline almaya başladı ps4te tüm oyunları dijital olarak sunarsa şaşırmam daha temiz karlı ve masrafsız orası tamam
    gectigimiz aylarda sony yetkililerinden bi eleman dijital satışlara agırlık vermekten hatta tamamen bu olaya yönelmekten falan bahsediyodu anlasılan alt yapıyı kurmaya basladılar
  • PSN hakkının düşürülmesinden sonra Sony nin dijitale yöneleceği belliydi. İyi yapımcıları da saflarına katarak konsol dünyasının steam i olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximum54

Arkadaslar herkez farkında ama kimse konuya girmiyor
    psnye cok saglam oyunlar düşmeye başladı sony yavastan dijital piyasayı eline almaya başladı ps4te tüm oyunları dijital olarak sunarsa şaşırmam daha temiz karlı ve masrafsız orası tamam
    gectigimiz aylarda sony yetkililerinden bi eleman dijital satışlara agırlık vermekten hatta tamamen bu olaya yönelmekten falan bahsediyodu anlasılan alt yapıyı kurmaya basladılar

Canımı çok sıkıyor bu konu :) elimde 47 dijital oyun birikti hdd bitti sayılır 60 gb kaldı.
    Hdd fiyatları uçtu , 320 gb 2.5" hdd şuan 240 TL.

İşimiz zor zor :( Hdd fiyatları insin inmeli, direkt 500 lük alacağım
  • quote:

bence trişka oyunlara indirim yaparlar mini oyunlara filan yeni oyunlara sanmıyorum indirim filan yapmazlar ama deux ex ve dead island psnye gelmişti bunların fiyatlarını indirirlerse alınır bu oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

quote:

Canımı çok sıkıyor bu konu :) elimde 47 dijital oyun birikti hdd bitti sayılır 60 gb kaldı.
    Hdd fiyatları uçtu , 320 gb 2.5" hdd şuan 240 TL.

İşimiz zor zor :( Hdd fiyatları insin inmeli, direkt 500 lük alacağım

Müdür ben temmuzda 500lük seagate marka hddyi 110 tlye almıstım fiyatlar resmen ucmus

konuya dönersek yukarıdaki arkadaşın tespit cok güzel
    sony konsol tarafında steam olma yolunda ilerliyo eger xbox kanadıda bu işe girerse ucuz oyunlar yakındır inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: frostxxx07

quote:

bence trişka oyunlara indirim yaparlar mini oyunlara filan yeni oyunlara sanmıyorum indirim filan yapmazlar ama deux ex ve dead island psnye gelmişti bunların fiyatlarını indirirlerse alınır bu oyunlar

Serkan sony bu ayarı tutmaz bikac hit oyunda güzel indirim kesin olur

• Arkadaşlar oyunlar açıklanınca foruma biri yazarsa fiyatları ile birlikte çok memnun oluruz tabi bu kişi ps3 başında olan biri olması lazım bence :) hemen kankalıkları oluşturalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismeyu

Arkadaşlar oyunlar açıklanınca foruma biri yazarsa fiyatları ile birlikte çok memnun oluruz tabi bu kişi ps3 başında olan biri olması lazım bence :) hemen kankalıkları oluşturalım :)

• İnşallah güzel oyunlar olur Haber veren arkadaşa teşekkürler
  • ben baktim siteden de daha orda bisey yok, eger Amerika saati ileyse ozellikle Pasifik saati ile oglen 12 demek bizde gece yarisi olur :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stubborn

ben baktim siteden de daha orda bisey yok, eger Amerika saati ileyse ozellikle Pasifik saati ile oglen 12 demek bizde gece yarisi olur :(

UK saati diye düşünüyorum.
  • Biraz önce US PSN'ye baktım.Herhangi bir indirim yoktu.
  • arkadaşlar bizim psn serverlar UK ye bağlı şuan saat orada 10:30
    12pm bizde saat 14:00 demek indirimleri TR PSN de saat 14:00 de görebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasgok

arkadaşlar bizim psn serverlar UK ye bağlı şuan saat orada 10:30

p.m. geniş bir kavram 12 saati kapsıyor ama dediğin gibi olma ihtimaline bende katılıyorum. En azından ümit ediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasgok

arkadaşlar bizim psn serverlar UK ye bağlı şuan saat orada 10:30

Eline saglik tam ben yaziyordum yazini gordum, blog'da gmt 12:00 diyor bakalim ciksin ilk indirim onun sekline gore neler cikacak tahminlere baslariz artik.

Benim beklentim Sony'nin ilk gunlerde cok buyuk suprizler yapacagi oynunde degil, sona dogru tum kozlarini oynar artik :)
  • Uyaralım yinede

Ortak edindiğiniz kişi güven duyduğunuz biri olsun. Psn kardeşlik olayları sıkıntı yaratabilir.
  • 14:00 tür bencede, az kalmış kardeşlikler için hazırlıklar başlasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eypsrn

14:00 tür bencede, az kalmış kardeşlikler için hazırlıklar başlasın.

hazırlıklar başladı :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.