Şimdi Ara

YILBASINA KADAR SÜREM KALDI.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 18 yaşındayım 1.88 boyum 85 86 civarı kilom var ve yılbaşına kadar fazla kilom
    yu vermeyi hedefliyorum haftada 5 saat yürüyüş yapabiliyorum. Maddi açıdan sıkıntıdayım salona gidemiyeceğim ve elimdede herhangi dumbell vs aletim yok fakat yürüyüş yaptığım ormanda egzersiz aletleri var. Sizce boyuma göre kilom 80 yeterlimidir. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Şimdi kilom 80 olsun diyorsun da yağ/kilo oranına göre şekillenir vücut.Şimdi nasıl bir vücut yapın var,bilmiyorum ona göre şu veya bu kilo yeterlidir demek zor.

Ormanda spor yapıyorum derken bunlar sadece haftasonu mu oluyor yoksa haftaiçi de böyle bir imkanın var mı?

Biraz daha detaylandırırsan daha fazla yardımcı olabilirim.
  • cumartesı pazar pzzartesı genelde cuma aksamlarıda gıdebılıyorum. Boyuma göre 80 yeter dıye dusunmustum
  • quote:

Orijinalden alıntı: OturanKuş

cumartesı pazar pzzartesı genelde cuma aksamlarıda gıdebılıyorum. Boyuma göre 80 yeter dıye dusunmustum

bu isr.krarla devam etsem ne kdar surer acaba onceden 94 idim 85 oldm ozaman dıyet yprak vermstm zamanm yoktu smdı yuruyuse ayrblcgm zamanm var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İftara az kaldı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.