Bildirim
Yılbaşı Sepetleri 2015 (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-

Konu bomba ya.
_____________________________ -
Şimdi en avantajlı carrefout mu arkadaşlar ? _____________________________ -
Konu süper..
Carrefour tam liste bekleniyor..
_____________________________ everybody loves somebody sometime
everybody falls in love somehow
-
carrefour'un sepet içeriği nedir ? _____________________________ -
1 Carrefour da ben aldım. _____________________________ -
-
evet 199 tl ilaçlar 70 lik :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkxblack -- 6 Aralık 2014; 22:44:07 >_____________________________ -
Bence bu sepetlerin hiçbiri avantajlı değil. Ciddi bir avantaj göremiyorum, bu sene de almayacağım. Türkiye'den sakıncalı içecek zaten alınmaz. İngiltere'de Norveç'te bile bu kadar fahiş fiyatlar yok. Sakıncalı içeceğe %200 vergi verip saltanatı beslemeye gerek yok.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: darkxblack
Merhabalar arkadaşlar merak edenler için Carrefour prestij paket açıp resimledim İyi forumlar...
fiyatı nedir bu paketin?_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
-
Kipa ve Real aynı mı ben mi çok içtim bu akşam?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
evet yine en makulü carrefoursa prestij paket olacak gibi geçen yıl 2 adet almıştım. smirn, trakya ve red zaten fiyatı kurtarıyor gerisi bedava. red yerine Black olsaydı 3 kuruş fazla olsaydı iyiydi ama neyse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yarın Carrefourdayım
Carfur prestijjj on numaraaaa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Portföy : % 100 SarıKız
< Battlestar Galactica | Stargate Universe | Stargate Atlantis | X-Files | Fringe | The Walking Dead | '' V '' | The 4400 | FlashForward | 24 > -
En hesaplı Carrefour gibi duruyor yanılmıyorsam ? Hepsi pahalı ama en azından Carrefoursa da ki C2-H5-OH'lar daha makul. Yada öyle midir ? Yarın ona göre gideydik merkeze. Tek atış şansı var, vurduğumuz ile kalacağız
yılbaşını birlikte geçirebileceğim hiç kimsem yok ki. tek başıma 189 luk paketi alsam hem cebe zarar hem neye yarar... _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: dec_chaos
Metro Real Kipa ... Bunları da görmek Lazım..
Tabi bir de bim ve şokun sepetleri 😄 Var...
Bu akşam bime baktım sepetler yerini almış rafta
Sepette.
Topi tanem
Le label
Le daniels
Krinkil
Dost ayran (milli ickimiz)
Gibi şeyler var.
Şok takı paket daha zayıf sanki
miSmirnoff
Cokolo Lokolo
Mis label
Kayinti çerez
Falan filan var .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı
iOS
Android