Şimdi Ara

YILBAŞI PARTISINDE YAŞADIKLARIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sene yıl başında başımdan geçen olayları anlatıcam. Sırf yaşadıklarımdan ötürü bu sene kutlamıyorum yıl başını.

Olay şöyle,ben bir kızla tanışmıştım geçen sene.Haziran2013 zamanları. Tatil için gittiğimiz otelde tanıştım. Ben böyle kıza aşık,kıza meftun. Nerdeyse tüm yaz birlikteydik. Hergün yiyişiyoruz,öpüşüyoruz falan. Bazen evde buluşur saatlerce birbirimizi yerdik. Derken günler günleri kovaladı. Okullar açıldı. Benim okulum kızın okulundan farklıydı. Ilk o zamanlar başlamıştı aramızdaki soğukluk.Buluştuğumuz zamanlar soğuk davranıyordu bana. Birgün telefonunu kurcalarken gördüm,başka bir çocukla mrsajlaşıyordu. Daha sonradan öğrendim,okulda onla yiyişiyormuş. Biz bir süre ara verdik. Aralık 2013 civarıydı. Biz tekrar barıştık. Söz verdi bir daha beni aldatmayacağına sonra yılbaşı geldi.Bir parti düzenledik. O çocuğu da çağırmış. Yeni yıla girmemize dakikalar kalmıştı. Çocuk bana doğru yaklaştı ve saat tam 00.00 olduğu anda çocuk birden zebaniye dönüştü. Partideki herkes zombi olmuş üzerime üzerime geliyodu. Hemen bunny yaparak kaçmaya başladım. Sonra noel baba geldi,geyik arbasına atlayıp ortamdan uzaklaştık. Noel babanın interneti varmış,paylaşıma açtı. Ondan otlanıyom şuan.

Bu da size benden yeni yıl hediyesi olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayin noel baba geyikle ucuyor

• Çocuk bana doğru yaklaştı ve saat tam 00.00 olduğu anda çocuk birden zebaniye dönüştü. Partideki herkes zombi olmuş üzerime üzerime geliyodu. Hemen bunny yaparak kaçmaya başladım. Sonra noel baba geldi,geyik arbasına atlayıp ortamdan uzaklaştık.
  • Okumayın noel baba ttnet bayisi çıkıyo
  • Okumayın bunny yapan üye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üniversite Adayı

Arkadaşlar geçen sene yıl başında başımdan geçen olayları anlatıcam. Sırf yaşadıklarımdan ötürü bu sene kutlamıyorum yıl başını.

Olay şöyle,ben bir kızla tanışmıştım geçen sene.Haziran2013 zamanları. Tatil için gittiğimiz otelde tanıştım. Ben böyle kıza aşık,kıza meftun. Nerdeyse tüm yaz birlikteydik. Hergün yiyişiyoruz,öpüşüyoruz falan. Bazen evde buluşur saatlerce birbirimizi yerdik. Derken günler günleri kovaladı. Okullar açıldı. Benim okulum kızın okulundan farklıydı. Ilk o zamanlar başlamıştı aramızdaki soğukluk.Buluştuğumuz zamanlar soğuk davranıyordu bana. Birgün telefonunu kurcalarken gördüm,başka bir çocukla mrsajlaşıyordu. Daha sonradan öğrendim,okulda onla yiyişiyormuş. Biz bir süre ara verdik. Aralık 2013 civarıydı. Biz tekrar barıştık. Söz verdi bir daha beni aldatmayacağına sonra yılbaşı geldi.Bir parti düzenledik. O çocuğu da çağırmış. Yeni yıla girmemize dakikalar kalmıştı. Çocuk bana doğru yaklaştı ve saat tam 00.00 olduğu anda çocuk birden zebaniye dönüştü. Partideki herkes zombi olmuş üzerime üzerime geliyodu. Hemen bunny yaparak kaçmaya başladım. Sonra noel baba geldi,geyik arbasına atlayıp ortamdan uzaklaştık. Noel babanın interneti varmış,paylaşıma açtı. Ondan otlanıyom şuan.

Bu da size benden yeni yıl hediyesi olsun :)

yılbaşı şerefine + ladım karşim.

• dhfade kullanıcısına yanıt
    uzun zamandır zebani hikayesi görmüyordum,yılbaşı akşamına özel yazsyım dedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • buny yasak deilmi sizin serverde
  • quote:

Orijinalden alıntı: rikimaru

buny yasak deilmi sizin serverde

yıl başı akşamına özel açtı adminler

• quote:

yaz kanka yaz,sabaha kadar yaz,sana laf edenin alnını karışlarım. yaz yapacak başka bişiy yok zaten,yaz kanka okurum yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhfade

quote:

yaz kanka yaz,sabaha kadar yaz,sana laf edenin alnını karışlarım. yaz yapacak başka bişiy yok zaten,yaz kanka okurum yaz.

sen adamsın.

Biz asosyal pislikler evde pinekliyoz işte. Sıkıntıdan yazdım ben o hikayeyi. Yapçak hiç bişey yok. Gebericem sıkıntıdan. Yaşasın asosyaller. Geberin sosyal pislikler!!!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dhfade

quote:

sen adamsın.

Biz asosyal pislikler evde pinekliyoz işte. Sıkıntıdan yazdım ben o hikayeyi. Yapçak hiç bişey yok. Gebericem sıkıntıdan. Yaşasın asosyaller. Geberin sosyal pislikler!!!

az insan çok huzur diycem ama bunu yazarken ben bile inanmadım :( :( .

14 şubatıda atlattıktan sonra baya bi süre rahatız rahat ol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.