Şimdi Ara

Yılbaşı için içki sıralaması_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar duruma göre 2 yada 4 kişi olacağız Arkadasın abisi evden giderse ailesi yok zaten onların evinde 4 kişi takılacagız ancak gitmezlerse bizim evde 2 kişi elimizde 2kişi için komaya sokucak kadar içkimiz var :D

2 Şişe Cardinal Melon
    1 Şişe 70 gold olmeca
    1 şişe 70cl Jagermeister
    ve yarın alabilirsem 35lik jackimiz olucak hangi sırayla içmeliyiz ve hangi şekilde tekila shot zaten jageri ya shot yada jagerbomb yapabiliriz melonu nasıl içmeliyiz ben shot olarak seviyorum ama karıstırılırsa neyse karıstırılmaı ve hangi sırayla gitmeliyiz :D arkadasların evde 2 kız 2 erkek olursak shotlar göbekten :D

• Paranızla rezil olursunuz. Samimiyim.
  • Nedenki normal zamanda 2 kişi olmecayı bitirip kafamız cok iyi oldu sarhos olduk evet olmadık demiyoruz öyle yalan yok 11 shot üst üste filan değil yaklasık 6 7 saat içinde içtik ama cardinal le jager ne yapar bilmiyorum cardinali hiç bilmiyorum içtim ama cok değil jager 3-4 shotta carpan bir içki evet
  • gün gelir açtığın bu konuyu hatırlarsın
  • Okadarmı ciddisiniz siz :D
  • Haramdır. İçmeyin.
  • Onların hepsini 2 kişi içerseniz hastahanelik olursunuz sadece Tekila ve Cardinal Melon yeterdi bence.
    Sıralama olarak :
    Jagermeister
    Cardinal Melon
    Olmeca
    Viski
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmea

Onların hepsini 2 kişi içerseniz hastahanelik olursunuz sadece Tekila ve Cardinal Melon yeterdi bence.
    Sıralama olarak :
    Jagermeister
    Cardinal Melon
    Olmeca
    Viski

Daha önce 70ligi görüp olmecada koma olmadı :D ama korkuyorum cidden

Jagermeistir fazlasıyla carpıyor evet ama sarhos olmak istiyoruz kızlar olursa :D 1 shot bize 3 shot onlara tabi
  • bu kadar şeyi karıstırıp içmeyın zevk almassınız.
  • Ertesi günü göremezsiniz benden söylemesi
  • bizde arkadaşlarla jack, smirnoff, efes yapacaz muhtelemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlara vereceğin paraya eve kız at yoksa ne kadar içkin olursa olsun sonuç yine
  • Kusa kusa bir hal olursunuz. İçkileri karıştırmanızı kesinlikle tavsiye etmem.
  • Gecen yıl bası arkadaslarıma öldürün beni diye yalvarmısım ki mokunu cıkartmıstım ama bu yılbası bünyemin gitti yere kadar zorlıyacagım saolun .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.