Şimdi Ara

Yılbaşı Ağaçlarınızın SS leri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
2
Favori
5.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kassady

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
     Yılbaşı Ağaçlarınızın SS leri

Benim yok ama yinede koyayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Predator536

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Şunlardan almak lazım aslında

http://www.zamazing.org/etiket/çam-ağacı

• quote:

Orijinalden alıntı: Phunk

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Ağaç kesmeye karşı biri olarak eve ağaç almadım,bahçedeki çam ağaçlarını süsledik çok güzel oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phunk

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    2007 ye kadar alıyodum ama şu sözü okuyunca yılbaşı kutlamıyorum :
    Kim bir kavme benzerse o da onlardandır. Hz. Muhammed
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5A922C67E

Bu mesaj silindi.

ufak ama etkili
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechaniker

Benim yok ama yinede koyayım

Alıntıları Göster
    bizim hiç ağacıgımız olmadı

• Yılbaşı ağacı ve süsleri 1 kere alınır zaten kaldırılıp tekrar yerine koyulur bendeki yılbaşı ağacı 10 senelik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bunu alıcam

http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/yesil-yilbasi-cam-agaci-120-cm-ful-sus-kargosuz-48323268?pnv=1

• quote:

Orijinalden alıntı: a.koksal

Bu mesaj silindi.
    arkadas hem alıntı yapıp hem sikayetmi ediyor anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordJesus

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Geç de olsa yerimizi alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah4

hristiyan değiliz heralde ne işim olur ağaçla.İsteyen hor görsün ama siz fazla batılılaşmışsınız.

+1
  • Hristiyanlar
    Ağacı yeni yil icin deil Noel icin alırlar
    Burda ( almanya ) Weihnachtsbaum olarak gecer yani Noel ağacı olarak gecer
    Diyeceğim noelagaci bi hristiyan geleneğidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.A.G.S.

Hristiyanlar
    Ağacı yeni yil icin deil Noel icin alırlar
    Burda ( almanya ) Weihnachtsbaum olarak gecer yani Noel ağacı olarak gecer
    Diyeceğim noelagaci bi hristiyan geleneğidir
    Ne ayak bu konu kısalmış gibi sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih118

Yapmayın,milletin keyfine,eğlencesine karışmayın böyle çocuklar. Böyle yaparak insanları islamdan soğutuyorsunuz. Size ne adamın gününü nasıl geçireceğinden?
    İnsanlar yeni yıla girişi canları nasıl istiyorsa öyle kutlayabilir. Daha adamın kim olduğunu bilmeden yok dinden çıkarsın,yok müslüman böyle yapmaz. E be adam karşındakinin müslüman olduğunu nereden biliyorsun da yargılıyorsun? İnsanların özel hayatına karışmak kimsenin haddine değil. İster ağaç süsler,ister kaktüs. İster içer,dağıtır girer yeni yıla. İsterse ibadet ederek. Kime ne? İnsanların şahsi işlerini yargılamak kimseye düşmez.

+1

her yıl alıştık bu görüntülere en iyisi bu konuda olduğu gibi arada çıkan parazitlere cevap vermeden takılmaya devam etmek..

• quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

bunu alıcam

http://urun.gittigidiyor.com/ev-dekorasyon-bahce/yesil-yilbasi-cam-agaci-120-cm-ful-sus-kargosuz-48323268?pnv=1

Hocam pahalı geldi bana bendede 120 cm var ağacı 7.5 liraya aldım geçen sene ,o süslerinde pakedi 1.5 tl, 3 m ışık 2 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berkmn

quote:

bunu alıcam

Hocam pahalı geldi bana bendede 120 cm var ağacı 7.5 liraya aldım geçen sene ,o süslerinde pakedi 1.5 tl, 3 m ışık 2 tl

ama hocam ağacın yapraklarının sıklığı,süslerin çokluğu ve kalitesi benim için önemli :) baya süs veriyor arkadaş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roumirues

Ne ayak bu konu kısalmış gibi sanki.

Alıntıları Göster
    Noel ağacı (sağda solda satmak için yılbaşı ağacı diye giydirdikleri ağaç.) Hristiyan olanlar için bir gelenektir. Yılbaşı ile uzaktan yakından alakası yok. Çünkü Hz. İsa katoliklere(batı hristiyanları) göre 24 Aralık gecesi, ortodokslara(protestanlar da olabilir hatırlamıyorum)(Doğu hristiyanları) ise 5 Ocak gecesi doğmuştur, daha doğrusu yeniden Allah tarafından diriltilmiştir. Yani inançları bu yöndedir. Bu inançlarınıda isimlendirerek "Noel" demişlerdir. Geçmişten gelen bazı kelimeler ile (araştırırsanız bulursunuz. Putperestlik ile bazı bayramlara göre isimlendirilmiş. Böylece kilise putperestleri dinlerine çektiklerinde daha çok ortak noktaya sahip olduklarını gösterip gözlerini boyayıp hristiyanlığı yayıyorlardı.) oluşturulan "Noel", bizim kutladığımız "Yılbaşı" ile tamamen farklıdır. Yani biz yılbaşını kutlarken noeli kutlamayız. Bu yüzden de bu ağaç saçmalığı tamamen özentilikten gelmektedir.
    Eskiden avrupadan gelenler, hristiyan din adamlarını "father" diye isimlendirdiklerini görüp burda da "lan bunlar pederlere baba diyorlar o zaman bizde diyek" diyerekten o babaya "peder" deme özentiliği de bu şekilde geçmiştir. Kayınpeder lafı da buradan gelmektedir. Lütfen Kayınbaba lafını kullanınız.

• quote:

quote:

quote:

bunu alıcam

ama hocam ağacın yapraklarının sıklığı,süslerin çokluğu ve kalitesi benim için önemli :) baya süs veriyor arkadaş.

Çoğu markette ağaç yaprakları kaliteli bulursunuz süslerinde 1-1,5 liradan alırsınız arkadaş teker teker saymış süsleri sanırım benim dediğim 1,5 tllikler 6 lı birde toplu alırsanız indirimde olur ben kazık yemeyin derim hocam.

• quote:

quote:

quote:

bunu alıcam

Alıntıları Göster

• quote:

quote:

quote:

quote:

bunu alıcam

Çoğu markette ağaç yaprakları kaliteli bulursunuz süslerinde 1-1,5 liradan alırsınız arkadaş teker teker saymış süsleri sanırım benim dediğim 1,5 tllikler 6 lı birde toplu alırsanız indirimde olur ben kazık yemeyin derim hocam.

o zaman bir oyuncakçıları gezeyim ben

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.