Şimdi Ara

Yılan yağı sakal çıkarır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
11.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaş 16 olacak nerdeyse birkaç arkadaşımın sakalları var onların yanında ezik kalıyorum. Internette bi yilan yağı olayı dönüyor çıkarıyormuş sakalları. Siz ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yılan Yağı Sakal Çıkarır Mı?

Giriş: Yılan yağı yüzyıllardır çeşitli rahatsızlıkları tedavi etmek için kullanılan geleneksel bir ilaçtır. Son zamanlarda, sakal çıkarma özelliği olduğu iddia edilmektedir. Ancak bu iddiaları destekleyen bilimsel kanıtlar sınırlıdır.

Yılan Yağının Bileşenleri: Yılan yağı, genellikle yılanların yağlarından elde edilir. Palmitik asit, stearik asit ve oleik asit gibi çeşitli yağ asitleri içerir. Bazı yılan yağı ürünleri ayrıca uçucu yağlar ve diğer bitkisel bileşenler de içerebilir.

Yılan Yağının Sakal Çıkarma Üzerindeki Etkisi: Yılan yağının sakal çıkarma üzerine doğrudan bir etkisi olduğuna dair bilimsel bir kanıt bulunmamaktadır. İddialar, yılan yağındaki yağ asitlerinin saç foliküllerini beslediği ve sakal büyümesini desteklediğine dayanmaktadır. Bununla birlikte, bu iddiaları destekleyen hiçbir çalışma yoktur.

Çalışmalar ve Kanıtlar: Yılan yağının sakal çıkarma üzerindeki etkisi üzerine resmi olarak yapılmış hiçbir çalışma bulunmamaktadır. Bu nedenle, iddiaları destekleyen veya çürüten güvenilir bilimsel kanıtlar yoktur.

Sonuç: Yılan yağının sakal çıkardığı iddiası, bilimsel kanıtlarla desteklenmemektedir. Sakal çıkarma için etkili yöntemler arayan kişilerin, dermatolog gibi sağlık uzmanlarına danışmaları önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben 19 yaşındayım Bende hala yok sıkıntı etme

• Daha yaşın kaç hemen saç sakal dert ediyorsun.

İnsanlar nelerle uğraşıyor , sen .....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Ya al iste böyle cevaplar geleceğini biliyordum ben senden ders vermeni istemedim ki. Sordugum soru ile ilgili bilgin varsa cevap ver yoksa da karışma.

• jiletle yüzünü traş olur gibi kes sonra da sarımsağı ikiye bölüp sakal çıkacak yerlere sür.
  • hawk1903 kullanıcısına yanıt
    Bunu da çok gördüm internette. Yapmak istiyorum ama kılları yakar diye çok korkuyorum.

• sarımsak sür kardeş, bizim arkadaş sürdü şimdi işid bölge müdürü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -PUSAT-

Ya al iste böyle cevaplar geleceğini biliyordum ben senden ders vermeni istemedim ki. Sordugum soru ile ilgili bilgin varsa cevap ver yoksa da karışma.

Beyin yaşın 9 herhalde.

İlk önce sakal ne zaman çıkar , kaç yaşa kadar çıkar. Onları öğren.

Ek olarak sakalin olmadığı için kendini ezik hissediyorsan sana herşey mübah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dfk24 -- 10 Ekim 2017; 11:47:30 >
  • İleride canından bezersin bırak doğal haliyle çıksın.

• Ulan yilan yagi sakal cikartacak olsaydi yilana haci baba derdik

• 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Mantık güzelmiş

• bjkamil kullanıcısına yanıt
    Cidden süreyim mi ya

• Anlam veremiyorum... olmayan sakal nasıl çıkar ya? Düşündüm, taşındım yine anlam veremiyorum. Bekle zamanı gelince çıkıcak kardeş. Sakalı olduğu için övünen, sende yok diye ezikleyen varsa bas tekmeyi muhattap olma onlarla. Derde bak.

• ahmtayd kullanıcısına yanıt
    Komik

• Büyümeniz lazım. Sadece genetik bir durum.

• Zamana bırak, çıkar elbette, çikmiyorsa çikmamasi gerektiginden cikmaz.

• Yok yılan yağı yok hint iguanası yağı. Gidip bunun için yılan avlarsın şimdi

• eeose sakal serumunu denedin mi? Eczaneler de satılıyor. 50-60tl fiyatı var.

Edit: eh be dostum yaşın 16 ymış... 16 yaşında sadece bıyık çıkabilir. Bu tür şeyleti 18 yaşından sonra kullanman daha mantıklı

Yılan yağı sakal çıkarır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 10 Ekim 2017; 13:4:37 >
  • Krdşm bak şimdi goril yağı manda yağı kirpinin yağı desen anlarım ama bi düşün yav yılanda kıl var mı

• Bosver sakali napacan? Ben yanaktaki her kili aliyorum. sadece keci sakali var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.