|
Yıl sonu indirimleri: 14.79$’dan Windows 10 Pro alın, Windows 11’e terfi edin (2. sayfa)

-
-
Küçük Donanımhaber’in yürek burkan dramı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye de denetlenmiyor.
-
Windows kobi pc lerini denetlemiyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayır denetlemiyor çoğu büyük firma hala keysiz kullanıyor
-
Sanane o zaman avukatimisin firmanin
Bilgisayar fiyatları o kadar arttiki artık insanları işletim sistmesiz bilgisayar alıp korsan Windows kuruyor
3-5 ay sonra patlarsa zararımızı DH mi karşılayacak? Keza site baya tırt görünüyor...
-
15 liralık şeyi 15 dolara satıyorlar ...
-
Aynen steamos çıkacaz windows batacak hepimiz steamos kullanacaz aynen.
Yazılımcı arkadaştan bedava aldığım windows 10 pro key ile direkt ücretsiz geçiş yaptım. Her yerde de 20-30 tl hemde lisanslı. İban da para dürtüyor rahatsız ediyor diyen enayi varsa buyursun alsın bu şekilde.
-
Neden Windows 11 geçmek için Windows 10 pro alayım ki, zaten bazı yerlerde dijital lisans burada verilenden çok daha ucuz, hatta bazıları usb kurulumlu satıyor. Windows 11 en azından, stabil olması için diyelim, 6 ay-1 yıl geçmesi gerekiyor... Bu süre zarfında kullanmak bana göre kobay faresi olmaktan farkı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 29 Aralık 2021; 01:22:27 >
-
amazondan geçen hafta 10 liraya windows 10 lisans aldım, 11 de etkinleştirdi...dijital hesaba eklerseniz o key sonsuza kadar sizin oluyor, patlama riski yok , toplu alınmış keyler bunlar. bazı uç yorumlar olmuş burasa neden pahalı falan diye ona bakarsan windows mağazada 1500 dolara satılıyor bu bir pazarlama tekniği ama dh bir ölücüler topluluğu olduğu için burada herşey normaldir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 29 Aralık 2021; 22:40:11 > -
Link atabilir misiniz hocam?
Bir de windows 10 da kullanıp 11 e mi yükselttiniz yoksa direk windows 11 le kurulum yapıp win11 de mi kullandınız lisansı?
-
hem 10 hem 11 de denedim aynı bilgisayar ile şu an 35 olmuş ,
amazon
Windows 10 Pro Ürün Lisans Anahtarı Keyhttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B09MDR79DJ/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 5 Ocak 2022; 21:15:51 > -
Teşekkür ederim hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X