Şimdi Ara

Yıl olacak 2020 iphone 7 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
20.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 sene iPhone SE kullandım. Ekran küçüklüğü ve 16 gb hafızadan dolayı sattım. 1400 tl bütçem vardı. Gittim lg marka 6,3" ekranlı bir telefon aldım ama bana android çok hantal gibi geliyor. Neyse telefonda arıza var bugün kargoyla gönderdim büyük ihtimal iade olacak.

Neyse konuyu uzatmayayım. Telefonu genel de youtube netflix instagram ve whatsapp için kullanıyorum. Gönlüm 8 den yana ama fiyatı fazla geliyor. 3 bin tl bütçem var.

• Ben i6 kullanıyorum 16 GB bana da hafıza yetersiz geliyor. iX istiyorum fakat bütçe yok o sebeple i7 alacağım sanırım...
  • Alınır tabiki ve 3 sene daha, tıkır tıkır kullanırsın, bütçen de müsaitmiş, plus modeli almanı tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 plus kullanıyorum ve son model telefondan hiç bir farkı yok hız anlamında. 3-4 sene kafan rahat olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 7 plus kullanıyorum. Tabiki alabilirsiniz fakat x falan alınsa daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 32 Gb kullanıyorum.
    İos 13 son sürümde. Gayet akıcı temiz kullanılıyor.

Tavsiye de ederim. 32 gb hazıfıza gayet yeterli

Yaklaşık 3500 foto 25 Video ve 39 uygulama var şuan cihazımda 7.2 gb boş yer var. Öngörü açısından söylüyorum.

Kamera kalitesi gayet yeterli.

Bende istemye istemeye satacağım büyük ekranlı 8p almak için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • [Bu mesaj üye isteğiyle silinmiştir.]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HandK -- 20 Mart 2021; 21:57:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım iphone 7 ios 14 ile desteği kesilecek. Yani en azından şu anda 3 sene kullanımı var gibi görünüyor. O halde iade olursa 7 alırım.
  • iphone 7 bütçesinde android cihazla iphone 7 yi kıyaslayın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CA3201B8 -- 21 Kasım 2019; 11:11:13 >
  • Android cihazlara ısınamıyorum bir türlü sürekli çökecek hissi bırakıyor bende. iphone 3gs ve SE kullandım uzun süre. Bir kere teklediklerini hatırlamıyorum. Sürekli hafıza dolu olarak kullanıyordum.
  • Alına bilir ama iPhone 7 Plus ve 64 GB işini görür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Daha 6s kesilmesi güncelleme o yüzden iOS 15 i alınır

• ios 15 almayacak gibi görünüyor. ios 14 son güncellemesi olur.
  • Güncelleme alip almamasi önemli değil..applenin yayinladigi güncellemeler ve bataryanin sagliğindaki azalmalarin performans düşüklüğüne sebebiyet vermesi yeterince can sıkıcı stabil bi sistem oldugunda yillarca kullanirsin.hatta ve hatta cihazla gelen sistemi kullanmak yeterli bi sonrasi güncellemelere güvenm şahsen kalmadi.7 alinir 8 bile alinir kasa olarak daha güzel

• ios 15 dahil alacak buraya yazdım rez al . Ayrıca 4-5 sene daha kullanılır. Son model ipad bu işlemci ile geldi Apple güvenmese böyle bir hamle yapamaz . Oyun oynamıyorum sadece safari apple music youtube insta twitter youtube kamera bundle ağırlıklı Kullanıyorum ve 1 günü çıkarıyor . Güncel antutu puanım iphone 7 128 gb 234.000 ve dediğim gibi oldukça iyi . Son sürüm biraz ısındırıyor yüklenmeler de ama ios 13 final ile çözülür . 14 e geçmeyi de düşünmüyorum

• Ocakta migrostan poco f1 aldım. Her yönüyle bana yeterli geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.