Şimdi Ara

Yıl içindeki plan görüş bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekimden aralık sonuna kadar tytyi fen hariç bitirip o sırada ayt mat için 345 i bitirip edb sos 1 kısmındada belli bir yere gelmeyi planlıyorum.Ocaktan Mayıs 15 e kadar Ayt mat karekök acil mat ve apotemi lti temizleyip edb- sos1 tyt fenden de 1 er kaynak temizlemeyi düşünüyorum tabi yıl içerisinde hergün prob ve paragraf çözücem.Son 1 ayda full tyt ayt denemesi düşünüyorum bu planın gideri var mı Tmde ilk 20 k için yeterli olur mu ? Not:Okulum okul sınavlarını önemsemeyen bi okul cevapları alıcaz mat hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D43BC453B -- 24 Ağustos 2019; 19:7:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• İlk 1000’e girmemeniz için hiçbir sebep yok. İnşallah düzgünce uygularsınız. Başarılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jhaer_ys kullanıcısına yanıt
    çok sağolun motive ettiniz beni :D

• kardeş bu programla ilk 20k az en kötü ilk 5k hedefle ciddiyim bu arada. dalga falan geçmiyorum istenen netlere bakarsan anlarsın zaten apotemi 345 çözen adam tm'de daha yüksek bir hedef belirlemeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0786DE130 -- 24 Ağustos 2019; 19:17:4 >
  • Ilk 20 ne gercekten boyle lame bir hedef gormedim program da siki zaten suna ilk 3 bin desene ya allah allah.

• up

• updullah

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up

• Hocam tm'de hangi netlerle derece yapılıyor görsen gülersin. Cidden bu dediklerini yaparsan (olay o zaten, böyle 200k kişi 20k hedefi ile plan kuruyorsa sadece 20 bin tanesi hedefine ulaşıyor sonuçta, önemli olan planı uygulayıp o hedefine ulaşanlardan olmak) ilk 2k bile rahat gelir (dediklerini yaparsam diyorum ama bak bu kısıma dikkat et).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harvey Specter. -- 26 Ağustos 2019; 23:42:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.