Şimdi Ara

YIL BAŞI BİLETLERİMİZ (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
2.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar malum yılbaşı geliyor herkes 1 tane de olsa yılbaşı bileti alıyor bakarsınız kazanan forumdan çıkar
    burada aldığınız biletlerin resmini çekerek paylaşalım birimize çıkarsa bizi bırakıp kaçmak yok genel off topic düşünüldüğünde eğlenceli bir konu olacağını düşündüm
    bu da benim biletim (00 la başlıyor 0la bitiyor )

YIL BAŞI BİLETLERİMİZ (SS'li)

bu bilet çıkarsa büyük bir yer kapatıp tüm DH halkına yemek ısmarlıcam

edit: başlıktaki Yıl(boşluk)Başı gönderme olarak yapılmıştır konuyu saptırmaya gerek yok beyler mesaj açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-96B6D01A8 -- 14 Aralık 2012; 23:33:50 >

• gerkçek yollardan para kazanamıyor musunuz siz de çok mübah bir batıya eğilim görüyorum türk halkı batının kumarını değil bilgi ve ilimini almalıdırı bir de konu açıyor bununla alakalı özrü kabahatından büyük
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabacı99

gerkçek yollardan para kazanamıyor musunuz siz de çok mübah bir batıya eğilim görüyorum türk halkı batının kumarını değil bilgi ve ilimini almalıdırı bir de konu açıyor bununla alakalı özrü kabahatından büyük

çok ağır saçmaladığını düşünüyorum 10 milyon yılbaşı bileti satılıyor eğlence amaçlı açılmış bir konuyu nereye çektiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

quote:

gerkçek yollardan para kazanamıyor musunuz siz de çok mübah bir batıya eğilim görüyorum türk halkı batının kumarını değil bilgi ve ilimini almalıdırı bir de konu açıyor bununla alakalı özrü kabahatından büyük

çok ağır saçmaladığını düşünüyorum 10 milyon yılbaşı bileti satılıyor eğlence amaçlı açılmış bir konuyu nereye çektiniz ?

+1
  • quote:

Yuh be yuh! Bu kadar da olmaz Hocaefendinin çocuğu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok eglenceli topik olur , ben de katilicam alinca editlerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Trex

valla bi konu açalım eğlenelim dedik nereye çekti ya

boşver dostum basalım bloğu o yokmuş gibi devam edelim konuya, Bilet daha almadım alınca eklerim buraya eğlenceli bir konu olabilir ayrıca da milyonlarım da olsa DH'den vazgeçmem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biletimin resmini ekledim çok güzel değilmi bol 0 lı aynı ikramiye gibi
    ikramiye bana çıkarsa herkesi yemeğe beklerim
  • 0 0 0 0 0 0 1
    numarali bilet varmidir acaba?

• Önlerden
  • Alırsam eklerim. 99'luyu boşverin. Kendi dünyasında takılsın o.

• Yerimizi alalım.O bilete çıkması çok zor be dayı niye daha düzgün bi şey almadın
  • quote:

arabacı99 umarım yaşın 13 değildir.Beyin yaşın 10 çünkü
  • quote:

arabacı99

LoL konusundan yaşını tahmin edebiliyordum şimdi emin oldum.

Blok

------

Daha almadım ay sonu zor gelecek gibi az harcayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberSurfer -- 14 Aralık 2012; 17:43:55 >

• quote:

nick+mesaj uyumu
  • değerlenir buralar bilet alırsam koyarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

Yerimizi alalım.O bilete çıkması çok zor be dayı niye daha düzgün bi şey almadın

değiştirecektim de dedim ya buna bir şey çıkarsa ? sonuçta ihtimal aynı işte dedim buna çıkarsa hayatım biter delirir kalırım

• Daha almadım ama bi 10 tane alırım hepsinin ss sini atarım buraya vakit bulursam.
  • yerimizi alalım unutmazsam mesajı editleyp eklerim
  • almak isterim ama haram ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.