Şimdi Ara

yıkıldım, bittim, şaşıyorum beni taşıyan dize...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuan 465 puanlık bi anadolu lisesindeyim. Okul ortamı cidden kötü. Hocalar ders çalışmamız için serbest bırakıyor herkes deli gibi muhabbet ediyor. Kütüphaneye gitmek falan da baya zor genellikle izin vermiyorlar. Ders işlenişinden memnun olduğum bir tek kimya var diğerleri zaman israfı yarım yamalak anlatılıyor.

    Dershaneyi astığım günler youtubedan baya iyi bir şekilde götürüyorum fen derslerini. Üzerine behzat rasuli ile götürüyorum matematiği. Şuan tyt 85 - 90 civarı ayt 50 civarı.

    Ama okul + dershane + youtube/behzat beraber yürümüyor insanda kafa kalmıyor. Dershaneden de verim alamıyorum bu yüzden.

    O yüzden ya dershaneyi bırakacağım ya da açık liseye geçeceğim. Yıl sonu notlarım sırasıyla 89-85-94 bu dönem 98 gibi bir şey gelecek tahminimce. Bana açık liseye geçmek daha mantıklı geldi. Sizce ne yapmalıyım? Açık liseye geçmenin + ve - yönlerinin söyler misiniz? Bir de obp açık liseye geçince nasıl etkilenir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almanyalidoktor -- 22 Aralık 2018; 19:22:18 >



    _____________________________

    Soft Rock ve Classic Rock Hayranları




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.