Şimdi Ara

YIFY sürüm için altyazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YIFY film indirdin ancak bir türlü uygun altyazı bulamadım.Yardımcı olabilir misiniz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

YIFY Sürüm Altyazıları: Bilmeniz Gerekenler

YIFY, yüksek kaliteli videoları küçük dosya boyutlarıyla sunan popüler bir torrent yayın grubudur. YIFY sürümleri sıklıkla altyazı içerir ve bu da onları uluslararası izleyiciler için erişilebilir kılar.

YIFY Altyazılarını Bulma

YIFY altyazılarını {yıfy} altyazı web sitelerinde veya torrent izleyicilerinde bulabilirsiniz. Altyazı dosyalarını genellikle SRT veya SUB formatında bulabilirsiniz.

YIFY Altyazılarını Kullanma

YIFY altyazılarını kullanmak için video oynatıcınıza yüklemeniz gerekir. Farklı video oynatıcıları farklı altyazı formatlarını destekler, bu nedenle kullandığınız oynatıcının desteklediği formatı seçtiğinizden emin olun.

YIFY Altyazıların Kalitesi

YIFY altyazıları genellikle yüksek kalitededir ve doğru çeviriler sağlar. Ancak, bazı durumlarda çeviri hataları veya eksiklikler olabilir. Bu hatalar, filmin orijinal dilinden kaynaklanabilir veya YIFY çeviri ekibinden kaynaklanabilir.

YIFY Altyazılarının Yasalılığı

YIFY altyazılarının yasal durumu karmaşıktır. Bazı ülkelerde altyazıların dağıtımı yasa dışı olabilirken, diğer ülkelerde izin verilebilir. Altyazıların yasal durumunu kontrol etmek için yaşadığınız yere danışmanız önemlidir.

Sonuç

YIFY altyazıları, uluslararası izleyicilerin YIFY sürümlerini anlamalarına yardımcı olur. Altyazıları bulmak ve kullanmak kolaydır ve genellikle yüksek kalitededirler. Ancak, altyazıların yasal durumunun farkında olmak ve yaşadığınız yerdeki yasaları kontrol etmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yıl 2013 hala önce filmi sonra altyazısını indirenler var.

Ben de öyle yapıyorum çaktırma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oziko -- 8 Şubat 2013; 15:50:30 >
  • BS player uygun altyazı buluyor otomatik.
  • YIFY biraz farklı sanırım hiçbir yerde bulamadım altyazı.
  • Buldum beyler tamamdır.
  • Ordan bulmak cok kolay. Mesela divix e gir. Filmi ters tikla ayrintilara gir 23 kp mi 25 mi bak ordan hizina sonrada 720 p ise onu indir. 1080 ise

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral adrian

YIFY film indirdin ancak bir türlü uygun altyazı bulamadım.Yardımcı olabilir misiniz?

http://www.turkcealtyazi.org/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TORRENT FİLM ALTYAZI SORUNU
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral adrian

Buldum beyler tamamdır.

bulduysan nasıl bulduğunu anlatta senden sonrakilerde faydalansın dostum.
  • arkadaşım 50 tane yöntemle yapabilirsin.

1-BS player
    2-Dosyanın adını google'a yaz yanına da türkçe altyazı indir yaz.bunu da mı biz söyleyelim.
    örnek(2 saat önce yaptığım isterseniz teyit edebilrisiniz) : Rocky.II.1979.720p.BrRip.x264.YIFY türkçe altyazı

bu kadar
  • Crank.2006.1080p.BrRip.x264.YIFY.mp4 ----- bir tane adam akıllı alt yazı yok, hepsi yamuk yumuk, var mı bulabilecek?
  • https://yifysubtitles.org/ yifynin altyazı sitesinden haberdar olmayanlar için buradan yüksek ihtimalle bulabilirsiniz

birçok dil mevcut

• Kendin senk et hocam, o kadar da emek harca.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.