Bildirim
yıdız makina mı marmara makina mı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
lütfen yorum yazınnnnnn -
Görecekleri dersler %90 aynıdır.Müfredattan yola çıkarak analiz yapmak zor...
Marmara %100 İngilizce,Neden Türkçe eğitim vermediğini anlamıyorum.Yıldız'da ise ilk 3 dönem sırf okuma-yazma-konuşma adına ingilizce dersler görürsün.4.Dönemden itibarende Mesleki İngilizce dersleri başlar.Bu sayede öğrenci hem kendi anadilinde dersleri görürken hemde Mesleğe yönelik ingilizce dersleriyle,alanının ingilizce diline hakim olmaya çalışır.
Marmara'da 60 iş günüymüş staj,ama 1.grup stajı okulda yapman gerekiyormuş.1.Grup staj haricinde 60 günmüş..Yıldız'da ise 90 iş günüdür staj.İlk önce 40 gün Atölye stajı (10 Gün Döküm,10 gün Talaşlı,10 Gün Talaşsız,10 Günde Kaynak üzerine yapılması zorunludur) yapılır.Ardından da 2.sınıf sonunda seçeceğin dala göre 25 gün İşletme ve 25 günde Fabrika Organizasyon stajlarınla mezun olman için gerekli stajlarını tamamlarsın..
Marmara'nın Öğretim kadrosu Yıldız'ın ki kadar geniş değil.. (Bu alanda lider İTÜ )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 20 Temmuz 2009; 10:48:02 >
-
istihdam olarak kıyaslarsak hangisi(işverenler hangisini tercih edr)?
? -
Bence cevap makina değil İTÜ elektrik hem iş sahası hem okul kalitesi fark atar -
elektriği kendi içinde makinayı kendi içinde değerlendir. yıldız-marmara arasında makina dalında marmarayı tercih et, ama itü elektriği seçersen de bence pişman olmassın. Yani ya marmara makina ya da itü elektrik (bahçeşehiri boşver)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X