Şimdi Ara

Yi - Darius gibi herolara karşı nasıl oynuyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lane de karşıma geldi mi adamları tutamıyorum.Eziyorlar çok fena.Yeni başladım onun da etkisi var tabi.Ama bu adamlar durdurulmaz geliyor bana.

• Yeni başladığın için öyle daruıs zor counterlanır ama yi'yi counterlamak cidden çok kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qReencH

Yeni başladığın için öyle daruıs zor counterlanır ama yi'yi counterlamak cidden çok kolay.

Yaklaşınca Yi sürekli şu gezme skillini vurup hp mi düşürüyor.Bu sefer defansif oynamak zorunda kalıyorum.Darius 6 oldu mu zaten tutabilen olmuyo.
  • bunlar zamanla tecrübe edilenerek öğrenilecek şeyler

Neden sende yi veya darius alıp oynamayı denemiyorsun ?
  • yi kitenin allahını yer de, darius çok tanky. yorickle bile zor karşısında duruyorum.
  • Defansif oynamamalısın, özellikle de yi'ye karşı. Jax al mesela, Q attığında E açarsın. Ki muhtemelen adam kaçar. Gap closer ile binersin beynine bambam. Dediğim gibi agresif oynamalısın.
  • Yi ve dariusu iyi bilirsen rahat counterlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Two Stroke -- 16 Eylül 2012; 2:29:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yi darius xin gibi herolar aslında okadarda güçlü değil saldırdılarmı millet kaçmaya calısıyor o yüzdende ölüyor

early de lane i kontrol etmek için uzakdan poke lamak lazım yeterince azalınca canı saldırıp öldürürsün

late game de zaten bir numaraları kalmıyor 2 kişi nuke larsa ölüyorlar zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevik42

bunlar zamanla tecrübe edilenerek öğrenilecek şeyler

Neden sende yi veya darius alıp oynamayı denemiyorsun ?

Bana aşırı güçlü geldikleri için hoşuma gitmiyor.

Late game de bir numaraları kalmıyor demişsin de adamlar oyun başı feedlenip dağıtıyor zaten.

Ben de şu aralar Yorick almak istiyorum.
  • Teemo ile Darius'u hoplatırsın her şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkisi de atağı saglam karakter. Birkaç adam kestiğinde gerisi geliyor zaten karşı taraf senden kaçıyor sende zorlanmıyorsun darius ulti ile son vuruş yapma kabiliyeti çok fazla kendisini feedleyebilir. Yi seri vurur büyük olasılık gene son vuruş alır. Böylece kolay feedlenir.

Darius'u şu karakterlere karşı zayıftır: Teemo, Yorick, Jax, Kennen, Kayle
    Master Yi şu karakterlere karşı zayıftır: Rammus, Jax, Teemo, Malphite, Olaf
    (LoL Rehber'den aldım bilgileri)
  • master yi hakkında pek bilgim yok ama darius'u jayce ile çok rahat counterlayabilirsin
  • yi kolayda, problem darius q rangesi asiri fazla vur kac yapamiyorsun, trade de zararlı cikiyosun her turlu, dariusu irelliayla cok kolay ezersin, hele earlyde 1 lwl yada 2 lwlken bi gankla en azindan b attırısaniz cok basit oluyo irellia ile, q sunu kacirirsa bin kafasina yada tuturursa stunla tradede karli oluyosun 3 lwlden sonra 6 olunca o pasif stackliyana kadar ultiyle uzaktan indirirsin hpsini, eger erkenden wrigle cikarsan laneyi pushla, kule altinda iyi farm yapamiyor, ne zaman darius oynarken karsima irellia gelse under farm oynuyorum, ne zaman irellia alsam karsıdaki dariusu kesmek minnion kadar kolay oluyo, bu arada ilk w fullemessen irelliayla counterlanan sen olursun, renektonla nasus ve akalide ultisini counterliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karthus_Deathsinger

Teemo ile Darius'u hoplatırsın her şekilde.

Teemo zaten bütün ad carryleri hoplatıyor
    Q skilli 2,5sn karşıdakinin normal attacklarını missliyor zaten 5sn dolması yani en fazla 2,5 sn normal atak yiyorsun ki 5-6saniyeye ap teemonun karşısında duracak ad champ yok
    Yi de sadece early game de biraz işler gerisi bir işe yaramaz
    Darius da magelerle rahat iniyor malum range fazla olduğundan ayrıca stun-slow benzeri özellikleri olduğundan sana yaklaşamaz en kötü ihtimal mageyle mid'e gidersin orda karşına yi veya darius çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anypeopl.. -- 16 Eylül 2012; 4:40:44 >
  • Kayle dene
  • quote:

istemsiz tebessüm ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

quote:

Teemo zaten bütün ad carryleri hoplatıyor
    Q skilli 2,5sn karşıdakinin normal attacklarını missliyor zaten 5sn dolması yani en fazla 2,5 sn normal atak yiyorsun ki 5-6saniyeye ap teemonun karşısında duracak ad champ yok
    Yi de sadece early game de biraz işler gerisi bir işe yaramaz
    Darius da magelerle rahat iniyor malum range fazla olduğundan ayrıca stun-slow benzeri özellikleri olduğundan sana yaklaşamaz en kötü ihtimal mageyle mid'e gidersin orda karşına yi veya darius çıkmaz

Her seviyede 2.5 değil yalnız 1.5 / 1.75 / 2 / 2.25 / 2.5 oluyor. Ama yinede AP Teemo OP.

• Düşük levellerde doğal bir durum ancak yaşatmıyorlar Yi'yi 30 levelde. Darius daha sağlam ancak o da counterlanabiliyor.
  • Yanında nau olursa kolayca öldürürsünüz. Nau çeker+yavaşlatır. Sende boş durmazsın o anda
  • Garen tryn kayle ve spell seçimin heal olsun darius fail

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.