Bildirim
ygsde ilk 1k lysde 500 e cekmek için ...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
%100 burslu ne la hahaha
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım bilmeden bişey söledim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
yapılması mümkün olmayan derece -
HaCCettepe %100 BURSLU istiyosan ilk 100e girmen lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyide siz mümkün değil derseniz zaten mümkün olmaz peki dereceye girenin ilk yüze 3kulağı 5gözümü var ben ilk500 sanıyordum ilk 100 müş ne olmuş yani soruyorum ozaman ilk 100 için ne yapılmalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1. devlet üni tam burs ne alaka
2. şuan hengi lisedesin şimdi düze gidipte ilk 1k ya gircem deme -
10. sınıf konularını sağlam dinle ödev felan verirlerse yap aksatma ygs kasmana gerek yok derslerinde başarılı ol ortalamanı yüksek tut 11e geçince ygs kasmaya başla hacettepe istiyosan deli gibi çalışman lazım -
10. sınıfa giderken YGS'nin anlamını bilmeyenler çocuk yanlış bir şey söyledi diye dalgaya alıyorlar. Kendi hedefini gerçekleştiremeyecek insanın savunma mekanizması olarak düşünüyorum. Derslerine çalış, 10. sınıfı eksiksiz bitir. Yapabileceğin en iyi şey o bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proopiomelanocortin -- 20 Nisan 2014; 19:19:02 > -
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X