Şimdi Ara

YGSde 11k lysde mahvettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler mahvettim güzelim sıralamayı mattan 30 geodan 16 soru yaptım çoğundan emin değilim cevaplara da bakamadım hedef odtü işletme "idi"
    okul puanı 54

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi criminalminds -- 16 Haziran 2013; 23:09:56 >

• bence çokta mahvolmaz max 20 ye düşersin. min 16k da kalabilirsin . Yada ne bilim belki düşmezsin belkide çıkarsın. Kısacası ne yap biliyomusun ... et
  • tm 2den 15 bine girme şansım var mı ki :(
  • herkesin toplandıgı 37-45 aralığı geodada 20-25 aralığında olsaydın hertürlü korurdun ama nası öyle oldu hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: LcK

herkesin toplandıgı 37-45 aralığı geodada 20-25 aralığında olsaydın hertürlü korurdun ama nası öyle oldu hocam

hocam o dedigin aralıgı herkes yapamadı üst sıralardan. Kimisi çok altlardan yaptı o sırayı. Kimisi çok üstlerden. 9k da olup 32mat 15 geo flan yapanda . NE olacagi belli olmaz.
  • bilmiyorum ters köşe olduk.
    ciddi ciddi hiç umut yok mu okul puanım 54 gelecek hiç değilse siyasal olsaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi criminalminds -- 16 Haziran 2013; 22:55:10 >
  • Farkinda olmadan ben mi actim basligi dedim bir an
    ygs5 11k
    mat 33.75
    geo 13
    bir de benim okul puani var 28

mahvettim ygsde geleni cuvalla geri verdim bildiginiz. ayni uzuntuyu yasiyorum ve benim de 15k ya girmem lazim. 45 edeb 16 cog yaparsam geliyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Ayt matematik netleri
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimilo07

Farkinda olmadan ben mi actim basligi dedim bir an
    ygs5 11k
    mat 33.75
    geo 13
    bir de benim okul puani var 28

mahvettim ygsde geleni cuvalla geri verdim bildiginiz. ayni uzuntuyu yasiyorum ve benim de 15k ya girmem lazim. 45 edeb 16 cog yaparsam geliyor...

benim o kadar netim yok,hedef nereydi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.