Bildirim
YGSde 11k lysde mahvettim

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bence çokta mahvolmaz max 20 ye düşersin. min 16k da kalabilirsin . Yada ne bilim belki düşmezsin belkide çıkarsın. Kısacası ne yap biliyomusun ... et -
tm 2den 15 bine girme şansım var mı ki :( -
herkesin toplandıgı 37-45 aralığı geodada 20-25 aralığında olsaydın hertürlü korurdun ama nası öyle oldu hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: LcK
herkesin toplandıgı 37-45 aralığı geodada 20-25 aralığında olsaydın hertürlü korurdun ama nası öyle oldu hocam
hocam o dedigin aralıgı herkes yapamadı üst sıralardan. Kimisi çok altlardan yaptı o sırayı. Kimisi çok üstlerden. 9k da olup 32mat 15 geo flan yapanda . NE olacagi belli olmaz. -
bilmiyorum ters köşe olduk.
ciddi ciddi hiç umut yok mu okul puanım 54 gelecek hiç değilse siyasal olsaydı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi criminalminds -- 16 Haziran 2013; 22:55:10 > -
Farkinda olmadan ben mi actim basligi dedim bir an
ygs5 11k
mat 33.75
geo 13
bir de benim okul puani var 28
mahvettim ygsde geleni cuvalla geri verdim bildiginiz. ayni uzuntuyu yasiyorum ve benim de 15k ya girmem lazim. 45 edeb 16 cog yaparsam geliyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mimilo07
Farkinda olmadan ben mi actim basligi dedim bir an
ygs5 11k
mat 33.75
geo 13
bir de benim okul puani var 28
mahvettim ygsde geleni cuvalla geri verdim bildiginiz. ayni uzuntuyu yasiyorum ve benim de 15k ya girmem lazim. 45 edeb 16 cog yaparsam geliyor...
benim o kadar netim yok,hedef nereydi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X