Şimdi Ara

Ygs7k lys 5k sorularınız varsa alırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
4
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim zamanımda hep mezunlar tavsiye konusu açardı. Sormak istediğiniz bir şey varsa alabilirim:)

EDİT: özelden çok fazla mesaj alıyorum elimden geldikçe yanıtlamaya çalışıyorum. Ama bazı mesajlar bir birine benziyor stres yapıyorum şundan mezuna kalmıştım sence olur mu gibi mesajlar. arkadaşlar ilk başta stres yapmanız çok normal, yapmıyorum diyen insan bile içten içten yapıyordur. bende yaptım hatta birgün rehber hocamın yanına gidip hocam olmayacak, olmuyor falan demiştim. hoca netlerime bakıp gayet iyi çok güzel denemelerin demişti. ben denemeler kolay o yüzden yüksek yapıyorum demiştim hocada hayır gerçekten iyi güzel yapacaksın demişti bende yalan söylüyorsunuz demiştim
    sonra sinirim bozulup ağlamıştım:) bu da böyle bir anım. Stresli arkadaşlar mesaj atınca aklıma geldi paylaşmak istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elllfbill -- 13 Şubat 2018; 18:33:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu dönemde konularınız bitmiş miydi netleriniz nasıldı ayrıca obpniz kaç

Orijinalden alıntı: Gollume

Bu dönemde konularınız bitmiş miydi netleriniz nasıldı ayrıca obpniz kaç

Obp 85 di lys hamda5k obp6k ya atmıştı. Bu sıralar lys bitmemişti. Ygs de de eksiklerim vardı özellikle fizik de son konular. Ama ygs hiç bir zaman bitmiyor konu olarak zaten.

• zaman azaldı ve konu eksiği çok fazla malesef, kalan zamanda bir konuyu haftanın bir kaç gününe yaymak yerine 1-2 günde hızlıca bitirdiğimden, bunların ilerde paslancağnı düşünüyorum, kalıcılığını sağlamak için ne yapabilirim sizce hocam

Orijinalden alıntı: Genius.

zaman azaldı ve konu eksiği çok fazla malesef, kalan zamanda bir konuyu haftanın bir kaç gününe yaymak yerine 1-2 günde hızlıca bitirdiğimden, bunların ilerde paslancağnı düşünüyorum, kalıcılığını sağlamak için ne yapabilirim sizce hocam

Bir konuyu bir günde 100 soru çözerek bitirdin mesela. İlerdeki 5 gün boyunca günde 15 20 soru çözerek tekrar etmiş olursun. En fazla 20 dk nı alır.

peki hocam mesela tyt denemesinde 120 soruda 70 net yaptım diyelim 8 yanlış ve boşlar var, deneme bittiğinde ne yapmalıyım. yani şimdi bildiğim konuları ve yanlış yaptıklarımı öğrenicem zaten ama geriye kalan soruları,nasıl değerlendirmeliyim sizce ?

kesinlikle uygulayacağım,

peki hocam mesela tyt denemesinde 120 soruda 70 net yaptım diyelim 8 yanlış ve boşlar var, deneme bittiğinde ne yapmalıyım. yani şimdi bildiğim konuları ve yanlış yaptıklarımı öğrenicem zaten ama geriye kalan soruları,nasıl değerlendirmeliyim sizce ?

Boşlarını bilmediğin konulardan varsayıyorum. Konuları bilmesen bile kesinlikle o soruları öğrenmeye çalış notlar al üstüne öğren o soruyu , ilerde o konuyu çalışırken o sorudan öğrendiklerin konuyu öğrenmene de yardımcı olur. Ben böyle yaptığımda çok faydasını görmüştüm.

• Hocam matematik bitti . Geometriden konikler kaldı . Ama ikinci oturum mat netim 30-32 lerde . Soru bankalarından mı ilerlemeliyim soru tipleri öğrenmek açısından yoksa bol deneme mi çözmeliyim . Fiziğin yarısı duruyor . Kimya ve biyolojide mezun olduğumdan temel var son iki ay asılmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı bu planım ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ya aklımda kalsın istemiyorum, hakkını helal et soru bitmedi bende :)

Kimya ve biyolojiye hiç ellemedim malesef. Elimde kaflar var. Temel kavram testleri ve ödev testlerini ortalama çözme süreme göre hesapladım, günde 5-6 saat çalışarak inşallah 60-70 güne matematik komple biticek, bu süre zarfında sadece matematik+geometri+fizikle uğraşıyım diyorum kalan sürede de ygs lys(kimya biyolojiyi) halleder bol bol deneme çözer ve mat geo fizikten soru bankası çözerim. sizce yanlış bi kararmı, yoksa devam etmeli miyim ? (günde en az 10 saat çalışma olcak bu mat+geo+fizik için )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genius. -- 13 Şubat 2018; 0:4:22 >

Orijinalden alıntı: Dr.Mavzer16

Hocam matematik bitti . Geometriden konikler kaldı . Ama ikinci oturum mat netim 30-32 lerde . Soru bankalarından mı ilerlemeliyim soru tipleri öğrenmek açısından yoksa bol deneme mi çözmeliyim . Fiziğin yarısı duruyor . Kimya ve biyolojide mezun olduğumdan temel var son iki ay asılmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı bu planım ?

32 yapıyorsun ama geo da mı hata yoksa matta mı? Sen git bence orta seviye bir mat denemesi al. 6 tane deneme çöz. Sonra yanlışlarına bak hep aynı konulardan çıkıyorsa soru bankasından o konularla ilgili sorular çöz. Eğer hep farklı konularsa bol bol mat denemesi çöz. Bunları yaparken de 2 fen dersinden günde 2 konu bitir ama fendeki tekrarlarını da güzel yap.

matematik ve geometri için kaynak tavsiyesi verir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

ben bu soruyu sormasaydım eğer size, büyük ihtimal denemeyi kenara atıp bir daha hiç açmıcaktım, çok teşekkürler hocam

ya aklımda kalsın istemiyorum, hakkını helal et soru bitmedi bende :)

Kimya ve biyolojiye hiç ellemedim malesef. Elimde kaflar var. Temel kavram testleri ve ödev testlerini ortalama çözme süreme göre hesapladım, günde 5-6 saat çalışarak inşallah 60-70 güne matematik komple biticek, bu süre zarfında sadece matematik+geometri+fizikle uğraşıyım diyorum kalan sürede de ygs lys(kimya biyolojiyi) halleder bol bol deneme çözer ve mat geo fizikten soru bankası çözerim. sizce yanlış bi kararmı, yoksa devam etmeli miyim ? (günde en az 10 saat çalışma olcak bu mat+geo+fizik için )

İlk başta sakin ol:) biraz panik gibisin.

Ben olsam ygs kimya hemen bitiririm zaten kısa bir şey. Onun dışında nasıl kendine uygun görüyorsan programı kendine göre yap. Vaktini boşa geçirme en iyisini yapmaya çalış

• quote:

Orijinalden alıntı: ryanfl

günde kaç saat çalışıyordunuz?
    matematik ve geometri için kaynak tavsiyesi verir misiniz?

4 5 saat çalışıyordum. Ama hafta içi her gün dershanem vardı. Öyle aşırı sorularda çözmüyordum. Kaynak tavsiyesi senin seviyene göre değişir

• hocam matematik netlerim her iki oturumda da 35 üstü geliyor ama lys fen kısmı berbat. çalıştığım her seyi 2 haftaya unutuyorum. fizik ve kimya için tavsiyeleriniz nelerdir? hedefim ilk 5k tavsiyelerinizi bekliyorum
    haftasonlari temponuz nasıldı?
    mat geometri seviye iyi hocam fena değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Emre Ç. 34

hocam matematik netlerim her iki oturumda da 35 üstü geliyor ama lys fen kısmı berbat. çalıştığım her seyi 2 haftaya unutuyorum. fizik ve kimya için tavsiyeleriniz nelerdir? hedefim ilk 5k tavsiyelerinizi bekliyorum

Lys kimyaya yüklen. Ben en çok lys kimya yüklenmiştim çünkü çalışırsan karşılığını alıyorsun. Ben full yapmıştım. Bir konuya ilk kez çalışıp 2 hafta hiç bakmazsan unutursun normal olarak. Tekrarlarını güzel yap konuyu öğrendikten sonra tekrar kolay oluyor. Mesela her gün yeni bir konu çalışıyorsun ama o gün 2 saatini son 5 günde çalıştığın konuların tekrarını yap

Orijinalden alıntı: ryanfl

mezundan mı kazandınız?
    haftasonlari temponuz nasıldı?
    mat geometri seviye iyi hocam fena değil

34k dan mezundum.

Cuamrtesi de aynı sanırım 4 5 çalışırdım deneme çözmeye çalışırdım. Pazar sadece 1 tane deneme çözerdim başka bir şey yapmazdım

Edit: lys mat apotemi. Ygs iyiyse her denemeyi çöz matta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elllfbill -- 13 Şubat 2018; 0:36:42 >

Neden sürekli lys'de düşürcem ühühüehühühüe diye ağlıyordunuz?

Orijinalden alıntı: Opethian v2

Şehmıstanla gerçekten sevgili miydiniz?

Özel hayatım hakkında konuşmak istemiyorum

Bu kadar detayı nerden biliyorsun

Orijinalden alıntı: elllfbill

quote:

Orijinalden alıntı: Opethian v2

Şehmıstanla gerçekten sevgili miydiniz?

Özel hayatım hakkında konuşmak istemiyorum

Bu kadar detayı nerden biliyorsun

2016 da her gün en az 2 konu açıyordun bunlarla ilgili. O dönemde burada olan herkes biliyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.