Bildirim
ygs2 43.000 sizce fizik tedavi ihtimali?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: bay_hawking
ygs2 43.000 bu sıralama fizik tedavi sıralamasına çekilebilir mi ya da ygs1 46.000 bu sıralamayla nereler içinhala şansım var
ygs ile gireceksen benim bildiğim fizik tedaviler 20.000 dışına çıkmıyor. hatta 15.000 bile olabilir. bolu'daki 14.000, dokuz eylül 11.000, istanbul üniversitesi 8.000. ben bunları biliyorum. -
hayır lys ile alanlardan bahsetmiştim -
quote:
Orijinalden alıntı: bay_hawking
hayır lys ile alanlardan bahsetmiştim
trakya üniversitesi 16.000.'yi, bezm-i alem burslu olarak 16.000.'yi ,acıbadem de burslu olarak 14.000.'yi almış. bunlar puan olarak en düşüklerdir diye tahmin ediyorum. çünkü diğerleri hacettepe, gazi gibi üniversiteler. 11.000 üstüne çıkmazlar herhalde. ha burssuz istiyorsan bezm-i alem 55.000.'yi almış mesela.
sen sıralamamı oralara çekebilir miyim diye sormuşsun, ben başta anlamamıştım, yeni anladım. bence şansın var ama bayağı iyi yapman gerekiyor sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chandler Bing -- 5 Mayıs 2011; 23:45:52 > -
herkese selam benim sıralamam ygs2:13720 okuldan 61 puan geliyor bu okul puanı sıralamamı ne kadara kadar düşürür, 16-17 binlerden alan yerler var olur mu sizce? -
arkadaşım bunun için ayrı bir konu açabilirdin -
Arkadasim(!) zaten benzer bir konu varken tek bir soru icin yeni konu acmiyayim dedim, forum yeterince daginik zaten, niye sorun yaptin anlayamadim.. -
ben de merak edıyorum bunu. bu arkadasın ftr kazanması icin tahminen ilk kaç bine girmesı gerek lysde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peter Hammill -- 7 Mayıs 2011; 11:21:53 > -
devlet üniversitelerinde en son trakya üni. 16.100 den alıyor mf3 puanı:498,809 (geçen sene)
ygs2 den ahi evran üni. (kırşehir) 17.200 den alıyor
ygs2 den mustafa kemal üni. (i.Ö) 19.300 den alıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animaniax -- 7 Mayıs 2011; 12:14:08 > -
sorun etmedim yanlış anlamışsın kusura bakma -
ygs ye bakıpta bura olur olmaz demek büyük bi hatadır..lysye en iyi şekilde çalışıp herşey bitince bakmak lazım bu işlere..ama illa da soruyosan 43binygs+lys ile ftr ihtimal dahilinde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X