Şimdi Ara

ygs1 350-365 yapmak çok mu zor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar temelim iyi değil ama önümde 2 yıl var bu iki yıl boyunca ygs çalışmayı düşünüyorum. ygs1 de 350-365 arası yapmak çok mu zor nasıl bir çalışma planı uygulamalıyım ?

• berkacarcom kullanıcısına yanıt
    zor değil rahatlıkla yaparsın son sene çalışmayla bile yapanlar varmış. hatta 400 ün üstü bile yaparsın bu seneki derslerini iyi tekrar et okul ort. yükselt yazında ygs lys çalışırsın olur rahatlıkla :)
  • + yalnız gireceğin seneki ygs zorluğuna göre de değişir
  • Dalga mı geçiyorsun 2 senede neler yapılmaz ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • will-graham W kullanıcısına yanıt
    teşekürler hocam okul ortalamamda skıntı olmaz temel liseye gidecem ama yinede sınavdan korkuyorum insanlar her yıl taktirle geliyo ygs de 250 alıyor bende gördükçe korkuyorum
  • berkacarcom kullanıcısına yanıt
    maalesef çok çalışsa da düşük netler yapanlar var hatta bizim okulda bir çocuk 140 ın altında net yapmıyordu okul birincisiydi. benden 2 sene büyüktü. istediği yeri kazanamadı okulda orta sıralamada olan kişi ygs de okul 1.si oldu ilk 700 e girdi. çalışmak önemli tabi ama motivasyon ve sınavdaki durumunda önemli rahat ol. kesinlikle sıkıntı etme kendine
  • ygs1 puanim 329 daha ders calistigimi hatirlamam toplamda belki belki matematikten 2-3 saat calismisimdir yani gunluk 1 saatlik calisma ile coook rahat alinack bir puan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.