Şimdi Ara

Ygs'ye yazarak hazırlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene mezuna kaldım ve dershaneye gitmeyeceğim.Bu yüzden konu çalışırken yazarak çalışmak ve defter tutmak istedim.Fizikte çok işe yaradığını fark ettim ama biyoloji ve kimya çok sıkıcı oluyor.Sizce biyoloji ve kimyada yazmaya devam mı edeyim yoksa konu anlatımlı veya ders notlarımdan tekrar edip bol bol soru mu çözeyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazmak iyi hoş da çok vakit alıyor mesela ben umut onculden yazarak gidiyorum ama bitmiyor geo da ceyhun hoca izliyodum 1saatten fazla dersler ben yazınca baktım 2 saati buluyor gittim ceyhun hocanin. Butun geo ders notunu cikti aldim 200 sf civari cok uyguna da geldi memnunum ama malesef umut onculde boyle bir sey mumkun degil bioda da ayni seyi yapmayi dusunuyorum ama kimyada yine malesef yazmam lazim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ygs için kimya çalışma

• Ben konu anlatımlı kitaptan okuyup hemen üstüne soru çözünce kavrıyorum. Okuyup anlayabiliyorsan tabi ki oku, yazarak zaman kaybetme. Ama yazınca daha kalıcı oluyor diyorsan yazarak çalış. Sana bağlı yani.
  • yazarak çalışmak büyük bir hatadır inş başkalarıda benimgibi yapmaz sırf yazarak calıstığım için zamanım yetmedi malesef mezuna kaldım
  • Yaptim, tavsiye etmiyorum. Sunu yazayim bunu yazayim derken bir bakmissin aksam olmus. Cok vakit aliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mart Kedisi -- 21 Ağustos 2017; 18:13:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kpss ve dgs online soru çöz
    12 yıl önce açıldı
    Tekrardan YKS'ye Girmek
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konuların biteceğinden 1-1.5ay geç biter çok zaman alır tavsiye etmiyorum
  • bol bol soru çöz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starixa

Konuların biteceğinden 1-1.5ay geç biter çok zaman alır tavsiye etmiyorum

+1
  • Umut Hoca çoğu soruları Birey kitabından çözüyor. Konu içinde kaynak kitap düşünebilirsiniz.
  • Peki yazmayınca tekrar işini nasıl yapıyorsunuz ?

• Eyw hocam ama evde 3 fizik kitabı var ygs icin bi de 4uncuye hic mi hic gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theNS -- 21 Ağustos 2017; 19:59:07 >
  • YGS için çok uzun sürüyor bence ve gereksiz. Biyoloji ilk konuyu yazarak çalışayım dedim,kh yağlar, hücre vs ve maks 5 saatlik konu 2 gün sürdü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birey'in serileri ygs-lys dahil bilginiz olsun.
  • ben şahsen mayıstan itibaren başladıgım için yazarak ygs konularını felan bitirdim lys de ise çogu konuyu yarıladım şahsen şu zamanlar başlasaydım yetişmezdi yaz o yüzden çok degerli bu tür sınavlarda yazın konuları halledip geri kalan sürede soru deneme tekrar ile devam edicem en kötü eylül ortasına geneli bitmiş olucak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.