Şimdi Ara

ygs'ye giricem matematik bilgim yok kaçıncı sınıftan başlamalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar bu sene ygs ye giricem ygs 6 da temel matematik var ama benim matematik bilgim sıfır çalışmaya sıfırdan başlayacam sizce kaçıncı sınıf kitaplarından başlamalıyım birde temel matematikte kaçıncı sınıf konularından soruyorlar yardım edebilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duketemre -- 30 Eylül 2014; 22:27:21 >

• 9.sınıf konularına bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çarpma bölme biliyosan 2. sınıftan başlayabilirsin
  • 9

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • köklü sayılar üslü sayılar çarpanlarına ayırma felan yani ortaokul konularına göz geçirmen yeterli olur sonra 9.sınıfa geç
  • ygs de temel matematik soruyor dediler bende 4 islem cikacak zannettim ne bileyim bir girdim sinava karekokler denklemler fonksiyonlar var.

adam onceden uyarir ben ne bileyim boyle oldugunu sifiri caktik tabii.

• Antremanlarla matematik kitabi tavsiye ederim arastir bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 0 derken ? Ygs matematiği millet yazın halletti sen sıfırdan nasıl yetiştireceksin

Tek ders mat. olsa tamam da sıfırdan zor ya walla Allah kolaylık versin.

0 konusunda ciddi isen konu anlatımlı bir ygs mat kaynağı al bence :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

ygs de temel matematik soruyor dediler bende 4 islem cikacak zannettim ne bileyim bir girdim sinava karekokler denklemler fonksiyonlar var.

adam onceden uyarir ben ne bileyim boyle oldugunu sifiri caktik tabii.

doğrumu bu ? ben ablama temel matematik ne diye sordum annem 2kere2 4 dedi aklıma getirdin bak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

0 derken ? Ygs matematiği millet yazın halletti sen sıfırdan nasıl yetiştireceksin

hocam bende herşey sıfır matematikte 2 tane işlem biliyorum o derece kötü 3.sınıftan beri ders çalışmıyorum ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikemal42

Antremanlarla matematik kitabi tavsiye ederim arastir bence

bunu bir arkadaş ta söyledi sınıfları var mı veya yg, lys falan
  • cevaplar için teşekkür ederim
  • 9. sınıf temel matematiği içerir.Tamamen sayılarla alakalıdır.Eğer adam gibi mat yapmak istiyorsan dediklerimi al ve adam gibi çöz.

fem 9. sınıf konu anlatımlı mat
    sıradışı analitik yada analiz tam hatırlamıyorum matematik ygs sorubankası ((http://www.siradisianalizyayinlari.com/9._s%C4%B1n%C4%B1f_matematik--TR-69-3.html )) bunu diyorum.Al,bu kitabı şöyle kullan ; ilk önce kendin çöz,tüm sorulara kalem değdir.Ardından çözümlerine bak.Çözümlerini anlamaya çalış.Bir kere çözümlere bakmadan kendin çöz.Ertesi gün kalk o yapamadığın soruları yapmaya çalış.(sakın ezberleme,pratiğini,mantığını anlamaya çalış)
    fen bilimleri 9. sınıf konu anlatımlı al

2 tane konu anlatımlı ile tüm soru tiplerini görürsün,sıradışı analiz yardımcı olur.bunları yap kralsın ygsde

• quote:

Orijinalden alıntı: duketemre

quote:

Orijinalden alıntı: Hitokiri Battousai

0 derken ? Ygs matematiği millet yazın halletti sen sıfırdan nasıl yetiştireceksin

hocam bende herşey sıfır matematikte 2 tane işlem biliyorum o derece kötü 3.sınıftan beri ders çalışmıyorum ki

O zaman çalışacağın tek ders matematik olsa dahi zor. Bence temeli 8. Sınıfa kadar bir şekilde öğren ygs içinde ders al. Anca böyle kapatırsın. Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: CrystalCacik

9. sınıf temel matematiği içerir.Tamamen sayılarla alakalıdır.Eğer adam gibi mat yapmak istiyorsan dediklerimi al ve adam gibi çöz.

sıradışı analitik yada analiz tam hatırlamıyorum matematik ygs sorubankası ((http://www.siradisianalizyayinlari.com/9._s%C4%B1n%C4%B1f_matematik--TR-69-3.html )) bunu diyorum.Al,bu kitabı şöyle kullan ; ilk önce kendin çöz,tüm sorulara kalem değdir.Ardından çözümlerine bak.Çözümlerini anlamaya çalış.Bir kere çözümlere bakmadan kendin çöz.Ertesi gün kalk o yapamadığın soruları yapmaya çalış.(sakın ezberleme,pratiğini,mantığını anlamaya çalış)

2 tane konu anlatımlı ile tüm soru tiplerini görürsün,sıradışı analiz yardımcı olur.bunları yap kralsın ygsde

saollasın

• bence denklemler , üstlü sayılar , karekök

sonrada problemlere bak yada dershaneye git baştan öğren
  • Antrenmanlarla matematik

• quote:

Orijinalden alıntı: CrystalCacik

9. sınıf temel matematiği içerir.Tamamen sayılarla alakalıdır.Eğer adam gibi mat yapmak istiyorsan dediklerimi al ve adam gibi çöz.

sıradışı analiz

matematik ygs sorubankası

fen bilimleri 9. sınıf konu anlatımlı

tam olarak bunları mı alıcam

• Bende aynı durumdayım. matematik sıfır YGS'ye girecem.
  • matematikte geometride çıkar mı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.