Şimdi Ara

ygs'ye girerken mendil almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar belki size ilginç gelebilir ama bunun cevabını hiç bir yerde bulamadığım için soruyorum.Nezleyim ve sürekli burnum akıyor.Sınava giderken yanımda selpak mendil götürmem sıkıntı yaratır mı girerken ? Sınava mendil sokmuyorlar diye bir şey var mı ? O kadar sert olduğunu düşünmüyorum kuralların ama yine de aranızda tecrübeli veya bilgili arkadaş varsa ve aydınlatırsa sevinirim..

• sınav kağıdına silerdim ben olsam
  • ösymnin verdiği peçete bir tane benmde sabahları burnum akıyo kardeş peçeyi kutu şeklinde alma sorun olabilir 2 tanesini sol cebe 2 tanesini sağ cebe felan yerleştir hepsi bi yerde olmasın arama sorun çıkarsa kötü olur
    Daha Fazla Göster
  • Of ya amma abarttılar..Pakete nasıl izin vermezler..O zaman paketin içinden çıkarıp elimde soksam onları sınava.Girerken görevliye hasta olduğumu söylesem sorun çıkarırlar mı acaba ?

Orijinalden alıntı: kezman335

Dediğin mantıklı aslında Devrim.Boxer'ın içinde soksam kim görecek..Peki içerideyken birden çok mendilim olduğunu gördüklerinde sıkıntı olur mu acaba..

10. Kurşun kalem, silgi, kalemtıraş, peçete ile şeker ÖSYM tarafından temin edileceğinden, şeffaf pet şişe içerisindeki su dışında hiçbir araç, gereç, içecek ve yiyeceği sınava gireceğiniz binaya getirmeyiniz.

Kardeşim bende hiç böyle atraksiyonlara gerek yok. Konuşursun hocayla anlatırsın derdini. Diyelimki allah korusun alamadın o peçeteyi ordan kıvranır durursun rahatsızlık verir.

Petşişeyle beraber al eline bi paket. eğer izin vermezlerse peçeteleri çıkarayım de. paketide al çöpe at. En mantıklıtısı

• 1 tane peçete kime yeter abi bu kadar niye katı oluyorlar anlamıyorum

Orijinalden alıntı: BLG#

quote:

Orijinalden alıntı: kezman335

Dediğin mantıklı aslında Devrim.Boxer'ın içinde soksam kim görecek..Peki içerideyken birden çok mendilim olduğunu gördüklerinde sıkıntı olur mu acaba..

10. Kurşun kalem, silgi, kalemtıraş, peçete ile şeker ÖSYM tarafından temin edileceğinden, şeffaf pet şişe içerisindeki su dışında hiçbir araç, gereç, içecek ve yiyeceği sınava gireceğiniz binaya getirmeyiniz.

Kardeşim bende hiç böyle atraksiyonlara gerek yok. Konuşursun hocayla anlatırsın derdini. Diyelimki allah korusun alamadın o peçeteyi ordan kıvranır durursun rahatsızlık verir.

Petşişeyle beraber al eline bi paket. eğer izin vermezlerse peçeteleri çıkarayım de. paketide al çöpe at. En mantıklıtısı

Acıtasyon yaptıracaklar yani.Ama ben de öyle yapayım en güzeli.İnsan gibi anlatayım derdimi.Anlamazlarsa da çirkinleşirim çok da önemli değil.Tişörtüme silerim valla burnumu.Eski birşeyler giyeyim bari..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.