Şimdi Ara

YGS'ye çok ağırlık veriyorsunuz.. LYS'yi unutmayın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son 3 ayda af edersiniz ama nah bitirirsiniz lys konularını.. Ben uyarayım istedim :)

• dinleyin bu adamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mat için limit türev integral hariç ygsye kadar bitirmeyi düşünüyorum 3 ayda 3 konuyu yetiştirebilir miyim?
    Diğerleri ygsyle paralel olduğu için sıkıntı olacağını zannetmiyorum
  • Senin yararina iste . Ygsden 350yi cakarsan istesen mat profu ol istek gelmez. Ama 440i falan gecen adam zaten lys konularinin yarisini bitirmi gibi bisey oluyor bi de o gazla baya sey bitirir bence. Mat2nin 20 sorusu ygs tipi zaten. Fende de edeb cografyada da ygsye ortak genelde. Dedigin gibi cok abartmamak lazim ygsyi ama kesinlikle boslamamak lazim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangsterParty

Senin yararina iste . Ygsden 350yi cakarsan istesen mat profu ol istek gelmez. Ama 440i falan gecen adam zaten lys konularinin yarisini bitirmi gibi bisey oluyor bi de o gazla baya sey bitirir bence. Mat2nin 20 sorusu ygs tipi zaten. Fende de edeb cografyada da ygsye ortak genelde. Dedigin gibi cok abartmamak lazim ygsyi ama kesinlikle boslamamak lazim.

Ygs şans sınavıdır bunu kavra dostum.. O kadar çok çalışsan bile 440 alamayabilirsin ama Ygs'den 350 alıp Lys'ye asılan adam her türlü ortalamayı 400+ yapar. (Ki bunu geçen sene çok rahat gördük, lys'ye abanmayıp duvara toslayanları)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sogukadam

quote:

Senin yararina iste . Ygsden 350yi cakarsan istesen mat profu ol istek gelmez. Ama 440i falan gecen adam zaten lys konularinin yarisini bitirmi gibi bisey oluyor bi de o gazla baya sey bitirir bence. Mat2nin 20 sorusu ygs tipi zaten. Fende de edeb cografyada da ygsye ortak genelde. Dedigin gibi cok abartmamak lazim ygsyi ama kesinlikle boslamamak lazim.

Ygs şans sınavıdır bunu kavra dostum.. O kadar çok çalışsan bile 440 alamayabilirsin ama Ygs'den 350 alıp Lys'ye asılan adam her türlü ortalamayı 400+ yapar. (Ki bunu geçen sene çok rahat gördük, lys'ye abanmayıp duvara toslayanları)

+1 ygsye sırt dayanmaz.

en iyisi lysyi iyi kasıp ygsye rahatça girmek.

• Dostum bunlar cok klise laflar. Adam cogu denemesinden 440 ustu falan alirken birden sanssiz diye 350 falan almaz. Dusucegi puan en fazla 20 30 falan olur.sans faktoru tabi var ama ygsde derece yapanlarin cogu zaten sene icinde de 490 falan alan tipler..calisinca belli bi puan araligina cikarsin heyecana,sinav anina bagli olarak bu puan 20 falan artar azalir yani. Bu oynama lysde minimum olur ygsye gore ama gecen senenin de lyssi kazikti.48 net yapan adamlar 36 37 yapti o sinavda. Neyse uzun lafin kisasi 2sini de dengeli bi sekilde goturmek lazim ama bu aralar 5 gun ders calisiyosak bunun en az 3 gunu ygs olmali.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben tam tersine hep full lys calisiyom nedense hic ygs calisadim gelmiyor lys calismak hosuma gidiyor ygsde fen haric netler iyi mat turkce filan ama ygs fende cok yanlis cikiyor ve ben hala full lys calisiyorum ygs fendeki hala fazla yanlis cikiyor ben de herkesin tersine lys abaniyom

• Ygs yi bitirdim sadece ygs adına mat 1 takılıyorum onun dısında hep lys arada tekrarlar var. sömestrdan sonra tekrar asılıcam ygs ye hatırlama adına
  • Başlamak istiyorum ama dershane daha LYS konularına geçmedi. 2 hafta sonra Parabol'den başlayacağız.
  • bana ygs yettıgı ıcın sorun yok
  • ercn80 kullanıcısına yanıt
    Biraz da ygs türkceye abansan keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: ercn80

Ben tam tersine hep full lys calisiyom nedense hic ygs calisadim gelmiyor lys calismak hosuma gidiyor ygsde fen haric netler iyi mat turkce filan ama ygs fende cok yanlis cikiyor ve ben hala full lys calisiyorum ygs fendeki hala fazla yanlis cikiyor ben de herkesin tersine lys abaniyom

Al benden de o kadar deliler gibi mat2 çalışıyorum türev,limit,trigonometri,toplam çarpım vs bitti mesela şu an karekökten soruları çözüyorum.Geçen sene ygs de 355 aldım bu sene alacağım puan da 360-400 arası hadi 400ü biraz geçsin oda zor çünkü ygs çalışmıyorum ygsye son bir buçuk iki ay yüklenmeyi düşünüyorum o da Türkçe ve matematikten deliler gibi branş denemesi çözerek.Lys1den çok iyi bir net çıkartmayı istiyorum umarım başarırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUN AQUERO -- 6 Kasım 2013; 10:17:08 >

• Konu enterasan ... İzleyeyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sogukadam

quote:

la şans sınavı diye bellemişsiniz, şans dediğin olay bilmediğin bir soruyu sallamak olur. bi matematikte fantastik sorular oluyor, diğerleri normal sorular.

• ygs yi bitiren biri fizik kimya geometri ve kimyanın çoğunu bitirmiş demektir. eğer lys matematiğe ve organik kimyaya biraz çalışmışsa çok rahat bitirebilir...
  • Ygsden sağlam yapmak lysye çalışma şevkini arttırır

• hiçbirşey şans değildir.. 3 aylık bir çalışma süresini az mı görüyorsunuz ? ygsye iyi çalışıp yapan biri ygs öncesi 1 ayını verip mat2 nin ve kimyanın büyük bir bölümünü yaparsa size şunu söyliyeyim lysdede 400+ yapar. Geçen sene ygsye kadar full ygs çalıştık okul olarak ve hepimiz battık bunun nedeni şanş değildi. bizim bu adam gibi çalışmamamızdı yoksa mat1 de 35 üstü yapamayan mat2 20 üstü net beklemesin.. olay bu kadar basit beyler 2 sınavda birbirinin tamamlayıcısı fakat 1i daha önde ve ondan iyi yapmak şart bu kadar basit.
  • Ben tmden gireceğim ygs adına matematik ile Türkçeyi sağlam kasarım zamanım olsa sosyali de kasardım ama yok...Bu iki ders dışında full lys
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Marla

Biraz da ygs türkceye abansan keşke

Ygs turkce cok sukur iyi geliyor 33-35 net civari geliyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.