Şimdi Ara

YGS Turkce'yi tek bir kitap alarak bitirdim. Son denemede paragraftan bir yanlisim cikti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
17
Favori
18.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnanmayan arkadaslara PC basina gecince Zaman sitesinden kanit koyacagim.
    Arkadaslar galiba 1 ay once forumda sormustum OSYM'ye yakin paragraf sorusu olan kitap diye. Arkadaslar Siradisi Analiz yayinini onerdi bende internetten kitabi satin aldim.
    3 hafta onceki Zaman-7 denemesinde 25 net yaptim. Bu kitap bana gelince kitaptaki okuma kisimlarini okudum ve yuz soru cozdum. Gelecek haftaki Zaman-8 denemesinde de kotu gecmesine ragmen 31,75 nrt yaptim. Paragraftan 1y vardi ve kalan 7 soru bostu. Bu haftaki Zaman-9 denemesinde de 33 net yapmistim ve iki bosum uc d.bilgisi yanlisim ve bir soz yorumu yanlisim vardi 23. soru.

Kitabin ucreti 13 TL. Herhangi bir kitapcidan temin edebilirsiniz diye dusunuyorum.

Dilbigisine de calisinca Turkce'den full cekmeyi dusunuyorum.

Saygilar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PS3!BF3!

İnanmayan arkadaslara PC basina gecince Zaman sitesinden kanit koyacagim.
    Arkadaslar galiba 1 ay once forumda sormustum OSYM'ye yakin paragraf sorusu olan kitap diye. Arkadaslar Siradisi Analiz yayinini onerdi bende internetten kitabi satin aldim.
    3 hafta onceki Zaman-7 denemesinde 25 net yaptim. Bu kitap bana gelince kitaptaki okuma kisimlarini okudum ve yuz soru cozdum. Gelecek haftaki Zaman-8 denemesinde de kotu gecmesine ragmen 31,75 nrt yaptim. Paragraftan 1y vardi ve kalan 7 soru bostu. Bu haftaki Zaman-9 denemesinde de 33 net yapmistim ve iki bosum uc d.bilgisi yanlisim ve bir soz yorumu yanlisim vardi 23. soru.

Kitabin ucreti 13 TL. Herhangi bir kitapcidan temin edebilirsiniz diye dusunuyorum.

Saygilar.

kaç soru çözdün ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Paragraf kitabını mı çözdün sıradışı analizin diğer konu anlatımlı kitaplarından önemli bir farkı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygsygs

quote:

Saygilar.

kaç soru çözdün ?

Onemli olan kac soru cozdugun degil. Bilincli cozmen. Paragrafi nasil cozecegini soyluyor sana ve sorularin hepsi cozumlu. 1000 soru var.

Zaman'da yanlis yaptigim sorular genelde kelime sayisi 100+ olan sorulardi. Bu kitaptada 105-110 kelime ortalamasi var zaten. Cozdugum soru sayisi da 5 test yani 100 soru.

• quote:

Orijinalden alıntı: uchiha69

Paragraf kitabını mı çözdün sıradışı analizin diğer konu anlatımlı kitaplarından önemli bir farkı var mı?

Hocam bi kere daha uzun ve guncel sorular var. OSYM gibi farkli tipte soru sormuslar. Ayrica nasil cozecegini gostermis. Mesela paragrafta ana dusunce ya ilk cumlededir ya da paragrafa dagilmistir. Zamanda bazi sorularin cevabi ilk cumledeydi mesela onlari hic okumadim direk ona gore cevapladim.

• Zaman denemesi her hafta çarşamba günü mü veriliyor? Bir de başka hangi gazete deneme dağıtıyor?
  • Başka çözen var mı bu kitabı gerçekten bu kadar fark ettiriyor mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Elimde körfez soru bankası var o biter 3 haftaya sonra alırım
  • http://yeni.nt.com.tr/sinavlara-hazirlik-ve-egitim/ygs-lys/ygs-turkce-soru-bankasi-siradisi-analiz-yay.html

Hocam dedigin kitap su mu

• quote:

Orijinalden alıntı: sahbazpower-

http://yeni.nt.com.tr/sinavlara-hazirlik-ve-egitim/ygs-lys/ygs-turkce-soru-bankasi-siradisi-analiz-yay.html

Hayır Paragraf diye ayrı bir kitabı var. Sadece paragraf üzerine. Yeşil renkli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sahbazpower-

http://yeni.nt.com.tr/sinavlara-hazirlik-ve-egitim/ygs-lys/ygs-turkce-soru-bankasi-siradisi-analiz-yay.html

Hayır Paragraf diye ayrı bir kitabı var. Sadece paragraf üzerine. Yeşil renkli.

Tamam hocam anladim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizem

Elimde körfez soru bankası var o biter 3 haftaya sonra alırım

Körfez, Maltepe, FEM falan bunların YGS ile alakası yok Türkçe'de. Koymuşlar 70-80 kelimelik paragraf, paragraf yazdık diye geziyorlar ortada.
  • hocam bu sıradışı analizin diğer kitapları nasıl organik kimya türev kitabı falan ?
  • sana güvenip alıyorum hocam

nt'de var mıdır acaba, ücra bir kitaba benziyor.
  • Diğerlerini bilmiyorum ama bende güvenip çözümlü YGS Matematik alıcam yakında. Hocam 13 TL deneme yanılma için güzel bir fiyat. Benim kurumla herhangi bir alakam yok, satışından bir ücrette elde etmiyorum ayrıca profilimden öneri aldığım konuyu da görebilirsiniz. Tek maksadım hayır duası almak.

Çoğumuzun kanayan yarası paragraflar.
    Matematik 25-26 yapıyorum mesela. Adam gidip 36 Türkçe 34 Sosyal 16 Mat yapıyor beni 10 puan farkla geçiyor. Kapsamlı bir yanlış analizi yaptım 6 denemeyide çıkarttım yanlış yaptığım soruların kelime sayılarını yazdım, bide FEM, Körfez, Güvender vs. bunların kelime sayılarına baktım 20-25 kelime fark var. Demek ki ben buradan kaybediyorum. 2012 YGS ile Zaman paragrafları aşağı yukarı benzer olduğu için buna göre br kitap almalıydım. Forumdan arkadaşlar da bu kitabı önerdi. Bende aldım, güzelce okuyup okuduğuma göre çözdüm, yine yanlışım çıktı. Tekrar okuyup çözdüm nerede yanlışım olduğunu gördüm. Zaman'a bir girdim, eski yöntemimle yapınca cevap farklı çıkıyor, kitaptakiyle yapınca farklı çıkıyor. Ben de ulan zaten 6 denemedir kendi yöntemnle yapıyorsun bunda da o yöntemleri kullan dedim. Ama hiç umudum yoktu 31,75 geleceğine. Görünce şok oldum. Dedim istisnadır bir hafta daha bekleyeyim bakayım diye. Bu hafta da çok kötü geçti sınavım ama 33 net geldi. Sinıfımdaki gerçek EA'cılar bile(MF'den EA'ya geçtim mezunda)32 31,75 yapmıştı üstelik onların dilbilgisi soruları ın tamamı doğruydu paragraflarda yanlışları vardı. O zaman bu kitabın işe yaradığını anladım.
    İçinizde kötü insanlar olduğu kadar iyileride var ve biliyorum Türkçeden dolayı kahredip kendilerini btirenler var bu yüzden bi alıp deneyin derim 1000 paragraf sorusu çözersiniz en kötü. FEM çözeceğinize bunu çözün çünkü onların paragraflaı kısa.
    Umarım sizlere yardımı dokunur, dokunur da aklımdan olanın bana hayırlı olması için dua edersiniz.

• sağolasın, bakacağım.
  • quote:

Saygilar.

hocam kitabı hangi site üzerinden temin edebiliriz ben giresunda yaşadığım için burda o kitabı bulabileceğimi zannetmiyorum nt'de satılmıyor.

• bu kitabı nerden edinebiliriz sanal alışverişte ?

• Dil bilgisi için ilacı olan varsa PM lütfen. Denemelerde 30'lardayım dil bilgisi yok diye.
  • Kitabı şu an ben de çözüyorum. 10 test kaldı bitirmeme. Gerçekten muazzam bir kitap. Ama bazı sorulara bariz hata var. Mesela arkadaki çözümlü açıklama ile sayfadakiler farklı. Ama önemli olan formatı anlamak zaten. Bu arada ben de en son sınavda sadece paragrafta 30 net yaptım. Kısacası hız anlamında fark ettiriyor.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.