Şimdi Ara

Ygs Türkçe Hedef 35 Net!!!(0 dan başlamak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
3
Favori
2.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ygs türkçeden 30-35 civarında net çıkarmam lazım bunun için nasıl çalışılmalı neler yapılmalı biraz anlatır mısınız?Özellikle ygs de bu başarıyı yakalayanlar biraz bahsederse sevinirim.Kitaplar olsun soru bankaları olsun herşeyden bahsedebilirsiniz.Çünkü 0 dan başlayacağım şimdiden teşekkürler.

• Çalış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam çalışacağımda bir yol haritası çizmem gerekiyor bunuda sizin tavsiyeleriniz ve benim alacağım önlemler belirleyecek.Biraz daha açıklayıcı olursanız sevinirim :)
  • Her gün paragraf sorusu çöz sürekli paragraf çalış
  • 35 olur mu belli olmaz ama 30+ için her gün düzenli paragraf çöz.
  • Sırf parağraf soruları içeren soru bankası-bankaları önerir misiniz?Toplu şekilde almaya gideceğimde
  • Düzenli paragraf çözebilirsin. Mesela günde 3 test. Türk, dünya klasiklerini okuma alışkanlığın varsa bu konuda hiç zorlanmazsın zaten.

Ben dilbilgisini tam bilmediğim halde 32 net çıkarmıştım bu yıl. Ama sen sen ol dilbigisi de çalış ve dilbilgisinden soru çöz. Belki bu yıl dilbilgisine ağırlık verilecek nerden bilebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B9A0AF24D -- 13 Ağustos 2015; 21:10:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayt Matematik 28 30 net için
    5 yıl önce açıldı
    Tyt 85 net için
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beytullah1200 B kullanıcısına yanıt
    Bir tane de dil bilgisi için kitap al onu bitirsen yeterli ama paragraf için 2-3 deneme, soru bankası al yani paragrafın sağlam olsun çünkü bi rahat en az 30 soru paragraf çıkacak karşına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laserquest

Bir tane de dil bilgisi için kitap al onu bitirsen yeterli ama paragraf için 2-3 deneme, soru bankası al yani paragrafın sağlam olsun çünkü bi rahat en az 30 soru paragraf çıkacak karşına

dil bilgisinden ne tür soruları çıkıyor çok zorlar mı?
  • +38 benide ekle

• tavukjack kullanıcısına yanıt
    Bu yılki sınavda noktalama, yazım ve ses bilgisi çıkmıştı ki 1 soru iptal edildi etti sana 2 soru. Anlatım bozukluğu gibi zor konular yoktu yani o yüzden ben 1 kitap bitirilse yeterli diyorum dil bilgisi için. İş paragrafta bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laserquest -- 13 Ağustos 2015; 19:59:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laserquest

Bu yılki sınavda noktalama, yazım ve ses bilgisi çıkmıştı ki 1 soru iptal edildi etti sana 2 soru. Anlatım bozukluğu gibi zor konular yoktu yani o yüzden ben 1 kitap bitirilse yeterli diyorum dil bilgisi için. İş paragrafta bitiyor

Karekök paragraf soru bankası var bende yarısı bitmiş durumda şu an paragraf yapısı ve paragraf yorumundayım
    Dil bilgisi için fem in kitabını aldım onda da sözcük türlerini vs hallettim
    Ama 2-3 gündür çalışmaya halim yok resmen nasıl düzelicem

• ales paragraf soruları çözmek faydalı ama unutma sınav anına bağlıdır türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosmotic -- 13 Ağustos 2015; 20:38:26 >
  • Bu seneki gibi olursa 30u op basina koy derim

• En son 2-3 ay önce deneme oldum. Dilbilgisinin yarısını biliyordum 28-32 net civarı yaptım son denemelerde.
    Herhalde şuan 30-35 arasına yükseltmişimdir.

Ben ygs fem beyaz türkçe soru bankası çözdüm yetti gibi. Benim de hedef +35 bakalım hayırlısı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavukjack kullanıcısına yanıt
    Karekök'ün sorularını çok beğeniyorum ben o yayın baya iyi. Merak etme dil bilgisi çok geniş değil bitirirsin her gün çözebildiğin kadar paragraf çöz bunların dışında. 10 soru olsa bile olur yeter ki çöz ama sürekli olsun
  • yardımlarınız için teşekkürler.
  • paragrafta yapı devamlı çöz bu paragraf sorusu zor soruluyor
  • Çıkmış sorulardan başka paragraf sorusu çözme. Önce çıkmış üniversite sınav sorularını sonrada çıkmış ales sorularını her gün 30 soru olacak şekilde çöz. Son yıllarda ygs de mat ve Türkçe de çıkan soru tipleri ales sınavlarıyla çok benziyor. Özellikle 2014 te ilk defa sorulan hangisi kesinlikle çıkarılabilir soru tarzı alese ait bir soru tarzıdır. Soruyu verir altta 6-7 tane aynısından sorar. Deneme olarak zaman denemelerini bir yerden bul ve çöz yada femin paket denemeleri olabilir. Yalnızca Türkçe denemesi çözeceksen çıkmış sorulardan bir karma yapıp 40 soru çözebilirsin. Dil bilgisi ise her yıl 1 yada 2 tane zor soru gelir, çalışırsan basitleri kesin yaparsın zorlar ise sınav anındaki durumuna kalmış.Anlatım bozukluğu gibi bir konuya ise tavsiyem az çalış çok kapsamlı da çalışsan sınavda çıkan zor soruyu görmek tamamen o anki ruh haline kalmış bir konuya kafa yoracaksan noktalama işaretleri ve imla olabilir. Her gün soru çözmek ise Türkçe de elzem bir şey soru çözmede iyi olduğun bir dönem "aaaa çok iyiyim daha çözmeme gerek yok" dersen 1 haftada yine başa dönebilirsin.Kitap okuma konusuna gelince eğer sayısalsan bu yıl o iş için zamanın olmaz, eğer tm ci isen edb. sınavında çıkacak kitaplardan okursun.Yaz döneminde aktivite olarak bir şeyler okuyayım sınava da hazırlık olsun diyorsan Montaigne "denemeler" olabilir veya Dostoyevski ve Tolstoy' un kitapları gibi anlam yoğunluğu fazla ve akıcı kitaplar okuyabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehalethoşdeğil -- 14 Ağustos 2015; 18:32:42 >

• Up..Sıfırdan 35 net yapılabilir mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.