Evet arkadaşlar bunu nasıl sağlayabilirim? Geçen sene ygsde 35-4 yapmıştım Türkçe'de. 3 ü paragraftı. Ama geçen sene bazen 6-7 yanlış çıkıyordu o çok kötü oluyordu. Bunları 0-1-2 seviyesine indirmek gerekiyor. Kitap oku demekten başka tavsiyeniz var mı?
Hocam konuyla alakasız olacak ama sen bu sene yerleşmemiş miydin Gazi'ye? O sen miydin tam hatırlayamadım da. Eğer sensen okul puanının kırılacağını düşünerek 2013'e mi kasıyorsun?
bende istiyorum bi taktik . ygs denemelerinde ; sosyal de 38/40 yapabiliyorum türkçede 30 net de kalıyorum . türkçe için taktikler lazım
quote:
Orijinalden alıntı: barman
Hocam konuyla alakasız olacak ama sen bu sene yerleşmemiş miydin Gazi'ye? O sen miydin tam hatırlayamadım da. Eğer sensen okul puanının kırılacağını düşünerek 2013'e mi kasıyorsun?
Evet o benim. 2013 e değil bu sene için kasıyorum. 2013 benim için oldukça uzak. Şansımı denemekten de öte bir şey planlıyorum yoksa hayatım boyunca aklımı kemirecek
Bol bol kitap okuyarak veya çok soru çözerek arttıra bilirsiniz başka yolu yok gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: AnotherPlanet
Evet arkadaşlar bunu nasıl sağlayabilirim? Geçen sene ygsde 35-4 yapmıştım Türkçe'de. 3 ü paragraftı. Ama geçen sene bazen 6-7 yanlış çıkıyordu o çok kötü oluyordu. Bunları 0-1-2 seviyesine indirmek gerekiyor. Kitap oku demekten başka tavsiyeniz var mı?
hocam konuyla alakasız ama bende senin gibiyim şuan koü deyim ilk yılım hem üni hemde sınava hazırlık sizce olabilecek bir durummu siz şuan üniye devam ediyormusunuz ?
her gün 1 paragraf testi çöz fazla deil.Aynısını uyguladım ve ciddiyim şu an paragraftan soru kaçırmıyorum.(1 ay önce başlamıştım.)
hocam konuyla alakasız ama bende senin gibiyim şuan koü deyim ilk yılım hem üni hemde sınava hazırlık sizce olabilecek bir durummu siz şuan üniye devam ediyormusunuz ?
Evet hazırlıktayım ben şuan
Soru çözmek gereksiz bence.Nasıl olsa her soruda farklı paragraflar veriliyor kitap okuman (vakit bulabilirsen) daha faydalı olacaktır.
Güncel.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme