Şimdi Ara

ygs türkçe'de nasıl 35 net üstü yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
2
Favori
22.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 deneme oldum; birincisinde 30, diğerinde 24 türkçe netim vardı. Fenim çok iyi durumda fakat türkçe'yi bir türlü halledemiyorum. Paragraf sorularını kolaylıkla yapıyorum ama dilbilgisi anlam bilgisi gibi konuları hiç yapamıyorum. hatta eksi net çıkardığım oldu dilbigisinden. Kitap okuyorum fakat anlatım bozukluğu ya da dilbigisi kitaptan öğrenilecek şeyler değil. nasıl çalışabilirim türkçe'ye?

• Paragraf yapan insanın türkçeden sorunu olmaz dil bilgisine çalışır full bile çıkarırsın paragraf yapamayan için ne yapsa boş bence iyice çalış test çözersen yerleşir herşey 22 net yaptım geçende bende dil bilgisi yapamıyordum 3-4 gün çalıştım son denemede 34 net çıktı
  • Ben dilbilgisine hayatim boyunca calismadim ilkokul bilgileri var sadece ama paragrafta kendime guvenirim ve 30un altina dusmem pek.Paragrafi yapiyosan bosver zaten dilbilgisinden 5 6 soru cikiyo onlari da salla ya da bos birak:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkçe hem sayısal hem tmde çok önemli olduğu için dilbilgisi konularnı pas geçmemelisiniz. Çalışınca yapılamayacak şeyler değil test çözmeye bağlı, ha bazılarının yeteneği vardır o ayrı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemelerimin birinde 20 paragraf sorusundan 1 yanlış diğerinde 2 yanlış 1 boş var. ses bilgisi, yazım kuralları, cümle ögeleri, cümle bilgisi, anlatım özellikleri, sözcükte anlam yanlış yaptığım konular. hepsinden toplamda 13-14 yanlış gibi bir şeyim var. Bu konulara nasıl çalışılır bilmiyorum ilkokuldan beri hiç türkçe çalışmadım. Bu konuda yardım lazım aslında.
  • Türkçe temele dayanan bir şey olduğu için ne desem bilemedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de türkçenin katsayısı 4,5 . 2 fen sorusuna denk 1 Türkçe sorusu. O yüzden çok önemli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkçeden başla yaparsın :D ama diğerleri gümbürtüye gidiyo baştan söyliyim

• Geçen sene ygs türkçeyi full yaparak 2000. olmuş gibi olarak türkçeyi kesinlikle panik yapmadan çözeceksiniz,yoksa paragraf sorularını hem anlamazsınız,hem de tekrar tekrar okuyarak vakit kaybedersiniz.Paragrafı anladıktan sonra zaten şıklar arasında cevap güneş gibi parlar
  • Sadece bana mı öyle geliyor bilmiyorum fakat paragraf biraz yetenek işi. Yani ne bileyim 20 soruda 2-3 yanlışım çıkar benim paragrafta en fazla çok saçma sorulmadıkça. Şahsen dil bilgisine baya asılın 8-9 net oradan aldığınız zaman paragrafta hata yapsanız bile 35 civarı bir şey çıkar muhtemelen. Dil bilgisinde toplam 15 konu falan var benim de şu an 5 konuda sıkıntım var. Oturun bi siteden dinleyin dil bilgisi kolaydır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Sadece bana mı öyle geliyor bilmiyorum fakat paragraf biraz yetenek işi. Yani ne bileyim 20 soruda 2-3 yanlışım çıkar benim paragrafta en fazla çok saçma sorulmadıkça. Şahsen dil bilgisine baya asılın 8-9 net oradan aldığınız zaman paragrafta hata yapsanız bile 35 civarı bir şey çıkar muhtemelen. Dil bilgisinde toplam 15 konu falan var benim de şu an 5 konuda sıkıntım var. Oturun bi siteden dinleyin dil bilgisi kolaydır.

bi önerebileceğiniz site varmı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: alykayhan

Geçen sene ygs türkçeyi full yaparak 2000. olmuş gibi olarak türkçeyi kesinlikle panik yapmadan çözeceksiniz,yoksa paragraf sorularını hem anlamazsınız,hem de tekrar tekrar okuyarak vakit kaybedersiniz.Paragrafı anladıktan sonra zaten şıklar arasında cevap güneş gibi parlar

Ygs'de ilk türkçeden mi başlamıştınız?

• fenin nasıl çok iyi oldu:)
  • Paragraf kafam almiyor on defa okuyorum napacam bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kloroflorokarbon

quote:

Orijinalden alıntı: alykayhan

Geçen sene ygs türkçeyi full yaparak 2000. olmuş gibi olarak türkçeyi kesinlikle panik yapmadan çözeceksiniz,yoksa paragraf sorularını hem anlamazsınız,hem de tekrar tekrar okuyarak vakit kaybedersiniz.Paragrafı anladıktan sonra zaten şıklar arasında cevap güneş gibi parlar

Ygs'de ilk türkçeden mi başlamıştınız?
    Evet her zaman türkçeden başlarım,türkçe ve sosyal birdir benim için 2sini ayırmam,sözel kafayla başladım mı bitiririm.2si en zor denemede maksimum 1 saatimi alır.Alışma meselesi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.