Şimdi Ara

YGS Tarih Halletmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayısalım ama tarihi full e yakın hatta olabilirse full yapmak istiyorum. Yorumları yapıyorum genelde ama bazı sorularda bilgi şart oluyor. Kendinizin çözüp beğendiği ya da çevrenin önerdiği soru bankaları ve bir tane konu anlatımlı tavsiye eder misiniz? Önereceğiniz güzel anlatan hoca varsa çok iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de yazdan beri ezberledim bilgi kacirmayip yorum kaciriyorum :-D zaten bilgi en fazla 2 tane geliyor esen oneririm yayin olarak sen ne onerirsin bana yorum icin :-)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece deneme çöz bu kadar soru bankası gereksiz.Sınava yaklaştığında ygs-kpss-ales sorularını çöz.Bu kadar.
  • Buradan başla bence.Bundan daha kısa ve işe yarar özet görmedim.

http://www.tarihsinifi.com/wp-content/uploads/2015/01/TAR%C4%B0H-TAMAMI-%C3%96ZET-TABLO.pdf

• quote:

Orijinalden alıntı: The.Sound of Perseveranc-

Buradan başla bence.Bundan daha kısa ve işe yarar özet görmedim.

http://www.tarihsinifi.com/wp-content/uploads/2015/01/TAR%C4%B0H-TAMAMI-%C3%96ZET-TABLO.pdf

1. Dunya savasi inklaplar falan yok

• Bende tarih sb arıyorum varsa yardım amacım fullemek cok soru olsun farketmez tarih cözmeyi cok seviyorum

• edam özet anlatım iyidir ama ilk 100 hedefin yoksa çıkacak 1-2y için kitap bitirmeye uğraşma. ilk medeniyetlerden başlayıp Atatürk döneminin sonuna kadar devasa bölümü öğrenmeye çalışmak yerine felsefi akımları ve temsilcileri ezberlersen daha kolay yoldan 2 net cebe atarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tazemeta- -- 13 Ekim 2016; 19:03:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek video'da TYT-AYT Tarih!
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maykilscofieldxD

quote:

Orijinalden alıntı: The.Sound of Perseveranc-

Buradan başla bence.Bundan daha kısa ve işe yarar özet görmedim.

1. Dunya savasi inklaplar falan yok

Ben 11 olduğumdan daha o konuları çalışmamıştım.Farketmemişim.Ama osmanlı konusundaki özeti işe yarar bence.

• Geçen yıl iki üç test çözdüm hocanın verdiği, soru bankam yoktu ve bir yanlış yaptım 2016 ygs'de, "sine-i millete dönmek" sorusu, yani s.b çözsem de yapamazdım muhtemelen.
    Sadece hocamı dinledim, haftada 2-3 saat dersimiz vardı. Yani siz de iyi anlatan birini bulun ve dinleyin düzgünce, gerisi gelir.

• Tarihte sorulan bilgiler bellidir zaten uzun sürmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.