Şimdi Ara

YGS TARİH-COĞRAFYA YARDIM :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selammm arkadaşlar 11.sınıf meslek lisesli tm öğrencisiyim tarih ve coğrafyam orta seviyede yani yokta diyebiliriz varda ama sonuçta sözel ezber işi bana tarih ve coğrafya konu anlatımlı kitaplar soru bankası vs. önerirmisiniz şimdiden tşkrler :)) :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citlenbikim -- 7 Ağustos 2012; 23:17:44 >

• Cevaplyck kimse yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coğrafya ve tarih için ezber işi dersen hiç kitap alma zaten yapamazsın yani orta seviye yok da diyebiliriz kısmında kalırsın.
  • Tarih ve coğrafya için geçen sene Güvender konu anlatımı aldım gerçekten mükemmel ötesi.Renkli baskı anlatım , yorumlama kabiliyetini de güçlendirecek şekilde anlatmışlar.

Kesnlikle ama kesinlikle amaaaaaa kesinlikle ısrarla öneriyorum.

Soru bankası olarakta , Esen yayınları Tarih , coğrafyasını da bulabilirsen al , güvender tarih ve coğrafya soru bankası bir de Fem coğrafya ve tarih ekspress ( dvd li ) test.

Bunları ne yap ne et al.Daha da çözmek ıstersen başka kaynaklar da al ama bunları bıtırmeden bence girme sınava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

Tarih ve coğrafya için geçen sene Güvender konu anlatımı aldım gerçekten mükemmel ötesi.Renkli baskı anlatım , yorumlama kabiliyetini de güçlendirecek şekilde anlatmışlar.

Kesnlikle ama kesinlikle amaaaaaa kesinlikle ısrarla öneriyorum.

Soru bankası olarakta , Esen yayınları Tarih , coğrafyasını da bulabilirsen al , güvender tarih ve coğrafya soru bankası bir de Fem coğrafya ve tarih ekspress ( dvd li ) test.

Bunları ne yap ne et al.Daha da çözmek ıstersen başka kaynaklar da al ama bunları bıtırmeden bence girme sınava.

Çok sağol yardımın için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tarih için konusayım,bak arkadaşım tarihi okumak için okuma yada ezber için ezberleme.Tarihi böyle merak ile oku o zamanlarda neler olmuş böyle nidasıyla yani,zaten osmanlı devletine gelince anlayacaksın ne kadar güzel konu oldugunu..Ayrıca genel kültür olarak sana cok ama cok destek cıkacak.Tarihi ilk merak sonra yazarak çalış.
  • Tarih zevk işidir.
    İlgi alaka işidir.
    Bunlar yoksa işin zor.
    Çünkü ezberlesen bile ilgin olmadığı için unutman daha kolay olur.

Ayrıca ne olacak ya Osmanlı işte ezberler geçer giderim deme.
    3 yıldır uygulanan LYS Tarih testlerindeki sorulara bak,genel kültür sorularına doğru hızlı bir geçiş var.
    Zaten yeni sınav sisteminde de bu hedefleniyor.
    Ezberci eğitimden uzaklaştırma(En azından teoride).

Kaynak Tarih dersi için pek farketmez.
    FEM iyidir bence.
    Soru bankası olarakta FEM alabilirsin.
    Yaprak test olarak ben Zirve çözdüm iyi sayılırdı.

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Ugly -- 8 Ağustos 2012; 23:03:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt tarih
    5 yıl önce açıldı
    AYT TARİH?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.