Arkadaşlar fem ilk adım tüm dersler ygs soru bankasından bir tık yukarıda soru bankası arıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Seneye gireceğim sınava.
TM ci olarak bu sene 11.sınıfım çözdüklerimi söylüyorum al yap inan bana seneye rahat edicez sende bende çözersek tabi Yayın Denizi Sarmal Türkçe ve Edebiyat Öğreten Türkçe FDD Türkçe YGS Soru Bankası Karekök Türkçe bu 4 tane Türkçe soru bankası sana en kötü en en kötü 30 net verir bu sene 11.im ygsde 30 netten aşağı yapmıyorum türkçeyi.
quote:
Orijinalden alıntı: oztekin066
TM ci olarak bu sene 11.sınıfım çözdüklerimi söylüyorum al yap inan bana seneye rahat edicez sende bende çözersek tabi Yayın Denizi Sarmal Türkçe ve Edebiyat Öğreten Türkçe FDD Türkçe YGS Soru Bankası Karekök Türkçe bu 4 tane Türkçe soru bankası sana en kötü en en kötü 30 net verir bu sene 11.im ygsde 30 netten aşağı yapmıyorum türkçeyi.
Öneriniz için teşekkür ederim. Söylediğim gibi ben ilk adım soru bankasının bir tık üstü tüm dersler soru bankası arıyorum. İlk adımın soruları yeterli gelmedi bana. Örnek vermem gerekirse şu an karnıyarık yapıyorum patlıcan var (bilgi) ama et (pratik) yok. O eti patlıcanın içine azar azar koymak istiyorum.