Şimdi Ara

YGS SONRASI BUHRAN ARDINDAN GERİ DÖNÜŞ PLANI + MOTİVASYON VİDEOSU VE NİHAT DOĞAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Beyler ygs berbat geçti cidden çok çok farklı şeyler oldu netlerm aşırı düşük geldi ve 7gün ban attılar burdan sonra iyice sınavdan uzaklaştım filme gezmeye diziye ve bu tarz benime verdim kendimi ciddi ciddi sanayiye girmeyi düşündüm sonra bi video izledim ve gaza geldim çalışmaya karar verdim, video linki aşağıda olacak. Uzun gelenler ***** yerlere baksınlar.

Öncelikle edb hedef 50 üstü ve şimdi 30 netim var 2015ten kalan üzerine 20 net eklemem lazım. Türkçem iyi.**** Doping kullanmayı düşünüyorum ve temel var günde en fazla 2 zorlarsam 3 saat çalışırım. Birey limit ve 1-2 tane soru bankası çözmeyi düşünüyorum kaynak olarak Fem el, güvender Öss eski basım ve 1-2 tane daha var. ****

Matematik 2 ise 0 temel yok hedef 25+ simetriler var elimde ve br düşünüyorum eğer çok uzun zor Vs derseniz hocalara geldik çok iyi aslında hg düşünüyodum ama br mat2 süper dedi herkes tek sorunum uzun olması dayanamıyorum. *****25 net yeter o yüzden her konuya çalışmıycam sadece ilk 3 kitabı kullanıcam konularım ise: polinom, 2.DD, eşitsizlik, parabol, karmaşık sayılar, logaritma, semboller, diziler, Matris determinant, ötf*** bu konuların adını bile bilmiyodum burdan öğrendim o derece bilmiyorum. Ama çabuk öğreniyorum tek sorunum fazla çalışamamam max 3 saat verimli oluyor gerisi zorlama.

Planım ise 90 gün kaldı ben ona 80 diyorum 10 günü çıkardım öylesine. 80 gün ortalama 2 saat edb testi çözücem ve 3 saat mata ayırcam. Tabi videolar için zaman ayrı olacak max 2 saat video izleyebilirim. Ben masada oturamıyorum fazla alışık değilim bu yüzden 2 saat falan anca kesintisiz çalışabilirim.

****Sabah kalkınca 1 saat edb testi çözcem hızlı okuyup hızlı çözüyorum edebiyatı. Sonra günlük işler ardından mata başlıycam konu anlatıma 2 saat ve video izliycem sonra 1-2 saat ara ve 1 saat yada daha fazla edb. Testi çözücem ve ardından son olarak Mat soru çözüm videosu düşünüyorum. Bu program saat sabah 9 ile akşam 8 arası.

Her türlü tavsiyeye öneriye eleştiriye ve yoruma ihtiyacım var bişeyler yazın yeter. Özellikle Mat için. Hangi konulara çalışmalı/çalışmamalı? Ve hoca tavsiyesi istiyorum gerekşrse özel ders alırım ama pek faydası olmaz gibi.

İmla için kb mobilim.

Ne kadar bizle ilgili olmasada Beni geri döndüren Bu tarz benim motivasyon videosu ve NİHAT DOĞAN REİS:https://m.youtube.com/watch?v=RizpvE76EwA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• asıl buhrana lysde uğrayacaksın gibi geldi bana

• Edebiyatta 50 üstü net kolay değil her sene ortalamaya vurunca 500 kişi 50 üstü yapıyor sadece . Yani demem o ki 2-3 saat yetmeyebilir kaldı ki edebiyat çözmek bulmaca gibi neden sınır koyuyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boğaz mı içi

Edebiyatta 50 üstü net kolay değil her sene ortalamaya vurunca 500 kişi 50 üstü yapıyor sadece . Yani demem o ki 2-3 saat yetmeyebilir kaldı ki edebiyat çözmek bulmaca gibi neden sınır koyuyorsun

Ya bazen başlıyorum 2 saat sürüyor edb testi tv izlerken ayaküstü falan çözüyorum yada sıkılınca yani bu süre dışında çözdüklerim 2 sb bitirtir orada anlatmak istediğim alışık değilim masada çalışmaya ve kafamı yoramıyorum 6-7 saat.

• Az çok muhabbet ettik Beyler yardım edin

• Help

• Vay kardeşim nasıl gidiyor hayat :)

Ygs'de kötü yapmış olabilirsin bence hiç moral falan bozma. Ben okulda 75-85 arasında gidip gelen bir insandım ama Ygs'de 65 civarı yaptım sanırsam. Tam bakamadım ama en iyi ihtimalle 70 yapmışımdır ki bu net benim okuldaki netlerimin en kötüsü. (Bilmeyenler için tm'yim bu arada)

Her neyse olan oldu . Benim hedef Lys mat 15 , edebiyat +40 net . Şimdi 50 net nasıl yapılır falan bir fikrim yok ama ben limit el kitabını aldım konuları 9 hafta civarına böldüm . Bölüm bölüm yazarak çalışıyorum. Sonrasında o konu bitince limit soru bankasından çözüyorum hemen. (Daha yeni başladım 40 sayfa falan oldu)

Ben video izleyerek çalışamıyorum yani olmuyor bir sebebi yok. Lys zengin mat 2 (fem) kitabını almıştım 2 ay önce. Biraz çözdüm. Polinomlar, 2. derece denklem , eşitsizlik , parabol , trigonometri ve karmaşık sayılar bitti (karmaşık sayı %90 bitti). Hedefim en kötü 15 net olduğu için limit türev integral'e bakmayacağım zaten. Bu arada bu çözdüğüm konularda uzman değilim ama temel dediğimiz şey sağlam oldu bu konularda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Edebiyat icin el kitabı al bir tane. Her bos vaktimizde okusak cok iyi olur. Ygs benimde berbat geçti ama olan oldu hayirlisi. Bende 1 haftadir calisamiyorum bronşit den dolayi. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cessabit -- 23 Mart 2016; 18:01:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla anlattığıöm gibi :)

Sen neden düşük tutuyosun ya bana nazaran temelin var ama hedefin 15 net neden böyle? Ben uçuyo muyum yoksa :( edb ise 40 az değil mi ben zaten az çalışıyorum ve hedef seninkilerdwn yüksek . Hayal mi kuruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Youlaw

Edebiyat icin el kitabı al bir tane. Her bos vaktimizde okusak cok iyi olur. Ygs benimde berbat geçti ama olan oldu hayirlisi. Bende 1 haftadir calisamiyorum bronşit den dolayi. :)

Fem el kştabı var sürekli okuyorum zaten :) pm attım bu arada

• Nihat Doğan gibi birinden nasıl destek aldın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sydro

Nihat Doğan gibi birinden nasıl destek aldın :D

Videoyu izledin mi efsane laf sokuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: komodoejderi

Valla anlattığıöm gibi :)

Sen neden düşük tutuyosun ya bana nazaran temelin var ama hedefin 15 net neden böyle? Ben uçuyo muyum yoksa :( edb ise 40 az değil mi ben zaten az çalışıyorum ve hedef seninkilerdwn yüksek . Hayal mi kuruyorum

Bilmiyorum ki ben hep işimi garantiye almayı sevmişimdir. Şimdi hedefi 50 koyup 40 yaparsam üzülürüm ama hedefi 40 koyup 40 yaparsam üzülmem o yüzden herhalde. Edebiyat benim gözümü korkutuyor ya yüzlerce yazar binlerce eser falan
    Neyse gittiği yere kadar götüreceğiz bakalım durmak yok
  • komodoejderi kullanıcısına yanıt
    Dostum benim çağırdın geldim de sayisalim ben edebiyat kısmını anlamam
    Ama matematik lys icin konusalim bana kalırsa Behzat R. nin videolarini kısa uzun deme izle izlemek yetmez video ile çalışılan ders üzerine sen koymazsan havada kalır Behzat reisine bir lafını alintilayayim "bunları benden bir kere dinle sonra geceler boyu test cozceksin baba test çözeceksin sonra cozemedigin kalmayacak"
    aynen böyle behzattan izle baktın karmaşık yedi saat anlatmis ona da yoğam... demek serbest simetriden halledersin karmasigi üzerine cisli kisim için de edutoryumdan karmaşık 2. Video ya bakarsın sonra test
    su ilk grubu biran önce haller parabolun sonuna kadar olan kısmı carpanlara ayırmayı iyi pratikle o her yerde lazim
    temelin düşük limit tureve gelemem deme limitten video izle behzat değil ama sonra biraz simetriden kurallara bak ordan soru yakalarsin türev 1 i de son gece bile olsa öğren ordanda soru yakalarsin mat 1 kısmından da çok soru gelir sana avantaj daha kolay mat1 o yüzden mat1i unutmamaya çalış arada dönüşler yap

• DisconnectusErectus35 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim gelmen yeter :) çok sağol karar verdim behzatı izliycem ama karmaşık 7 saat ye ve kolay sayılır o yüzden kendim halledebilirim simetriden 7 saat izlemeden, bunu anladım yazından. Peki başka hangi konular böyle sayılır? Ve ilk simetriden çalışıp temel mi öğrenmeliyim yoksa behzattan dinleyerek temelsiz anlar mıyım? Çünkü bakıyorum sorulara çok farklı hiç tanıdık gelmiyor :( ve behzat biraz bilenler için anlatıyormuş sanırım.

• Aynen. Bakalım planladığımız gibi olacak mı :) benide 45 edb 20 Mat kurtarır gibi ama bunları yapsam çok daha iyi olacak

Ben simetriden çok hızlı ilerleyemiyorum çok oturamadigin için derse bilmeden zor ilerliyor
    Ama geçen seneden mesela benim eşitsizlik kısmı sifirdi uzaktan baktım simetriye yabancı geldi o yüzden behzattan izledim hemen oturdum simetriye şak şak geçtim çok rahat sonra karekokten iki test çözdüm tabi anam ağladı çok vakit aldı
    bu şekilde daha iyi ilerlediğimi gördüm sende bu şekilde deneyerek en iyisini kendin için göreceksin
    ona göre öncelik belirlersin

• quote:

Orijinalden alıntı: DisconnectusErectus35

Ben simetriden çok hızlı ilerleyemiyorum çok oturamadigin için derse bilmeden zor ilerliyor
    Ama geçen seneden mesela benim eşitsizlik kısmı sifirdi uzaktan baktım simetriye yabancı geldi o yüzden behzattan izledim hemen oturdum simetriye şak şak geçtim çok rahat sonra karekokten iki test çözdüm tabi anam ağladı çok vakit aldı
    bu şekilde daha iyi ilerlediğimi gördüm sende bu şekilde deneyerek en iyisini kendin için göreceksin
    ona göre öncelik belirlersin

Anladım knk önce video sonra simetri deniycem behzat sonuçta türkçe anlatıyor tani temeli olmayan anlayamaz falan kolpa dimi?

Yani brö mat2 belli bir birikim istiyor zaten behzat izleyen simetri çözen patlar gider diyemeyiz ösym lysyi sert yapacaktır büyük ihtimal ama senin lys de mat1 ve uzerine gittiğin kisimlardan istediğin netleri alman uçuk değil halledersin yani üç ayda

• quote:

Orijinalden alıntı: DisconnectusErectus35

Yani brö mat2 belli bir birikim istiyor zaten behzat izleyen simetri çözen patlar gider diyemeyiz ösym lysyi sert yapacaktır büyük ihtimal ama senin lys de mat1 ve uzerine gittiğin kisimlardan istediğin netleri alman uçuk değil halledersin yani üç ayda

Eyvallah büyüksün reiss :))

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.