Şimdi Ara

Ygs sıralamasında bilgili olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayısal öğrencisiyim sıralama biraz kötü hedefe göre. Fakat dün telefonda hocamla konuşurken ygs 1 sıralamasında eşit agirliklarinda önüme geçtiğini 36binlerden 20 bin e kadar düşebileceğimi söyledi. Benim moralimi düzeltmek için söyledi sanırım o kadar fark etmeyeceğini biliyorumda sizce de o sıralamada iyi yapan eşit ağırlıkcilar var midir? Varsa kaç kişi oynatır bu benim siramdan

• 16.000 kişi oyamaz ama yinede ygs 1-2 puanı seninkinden yüksek olan ea cılar o sıralamaya dahil.
  • ygs 2 de önüne en fazla 500 eşit ağırlıkçı gecmiştir. ygs 1 yanıltıcı olabilir ama feni yapan sağlam eşit ağırlıkçı en fazla 500 olacağından ygs 2 sıralaması gerçeğe en yakın.
  • Ygs5'de EA öğrencileirnin önüne çok ama çok fazla sayıda sayısal öğrencisi geçer fakat EA lar YGS 1 ve YGS2'de sayısalların önüne geçemez. Zira doğru düzgün fen yapabilen EA öğrencisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

Ygs5'de EA öğrencileirnin önüne çok ama çok fazla sayıda sayısal öğrencisi geçer fakat EA lar YGS 1 ve YGS2'de sayısalların önüne geçemez. Zira doğru düzgün fen yapabilen EA öğrencisi yok.

Kesin fen bölümündesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

quote:

Ygs5'de EA öğrencileirnin önüne çok ama çok fazla sayıda sayısal öğrencisi geçer fakat EA lar YGS 1 ve YGS2'de sayısalların önüne geçemez. Zira doğru düzgün fen yapabilen EA öğrencisi yok.

adam haklı. matematiği zaten fenci de yapıyor, ana dilini de bir zahmet yapıversin. tm puanım fen puanımdan yüksek benim fenciyim ben mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

quote:

Hayır değilim. EA öğrencisiyim. Ama sayısallar öne geçiyor 1. bölümde, bunu neden söylemeyeyim ki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.