Şimdi Ara

YGS Sınavın Nasıl Geçti Diyenlere Ne Dersin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben bir ifadeyle seslenirdim.
    (Elimde Patladı)

EDİT : Sınavdan önce ankara hukuk sınavda istanbul işletme sınavdan sonra van besyo
    EDİT 2 : Sınavdan Önce Fenerin 89 da Penaltı Bulması Kadar Umutluydum , Sınavda 90'da Penaltıyı Kullanmak İçin Selçuk Şahinin Gelmesi Gibi Umutluydum , Sınavdan Sonra Selçuk un Topu Dışarı Vurması Gibi İçime Oturan Bir Buruk Oluşmuştu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Scientist -- 17 Mart 2015; 18:25:22 >

• iyi geçti
  • kol gibi
  • Full çekerim herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temsili
     YGS Sınavın Nasıl Geçti Diyenlere Ne Dersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-813D491AA -- 17 Mart 2015; 18:06:03 >
  • Tuvaletini yaparken popona su sıçramasi gibi

• Sinavdan onceki planim sinavim iyi gecerse herkese.kotu deyip sonra milleti sasirtmakti ama planim ters tepti ve gercekten kotu gecti . En azindan yalan soylememis oldum belki bir sevapla oteki hayati kazanirim :) Bu hayatta olmadi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt fen ne zamana biter ???
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kötü diyom herkes şaşırıyo. Sadece 1 yılım değil bütün hayatım gitti...

• quote:

Sınavdan önce ankara hukuk sınavda istanbul işletme sınavdan sonra van besyo

• EneRGy. kullanıcısına yanıt
    Tövbest
  • +Ooo 141ed sınavın naptın.
    -Kötü ya,
    +nası kötü?!?!?

şaka bi yana ailem müthiş destek oldu Allah onlardan razı olsun.

• Ben mezunum ilk sene 180 bin bu sene 200 bin gelir heralde siz dusunun bittim ben.

• up
  • Hayaller Paris Gerçekler Ağrı hesabı...
  • Kolay mı demiş herkes buyrun...

• quote:

Orijinalden alıntı: xqueir

Ben mezunum ilk sene 180 bin bu sene 200 bin gelir heralde siz dusunun bittim ben.

Hocam lys yetismeyecek gibi ondan dolayi zaten korkuyorum ama su siralamasini dusuren mezunlar daha cok korkutuyor.

• Bu sorulara zor demek nedir ya, insaf edin azıcık! Sodyum hipokloriti mi bilemediniz yoksa üçgenin iç açıları toplamı 180 olduğunu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F047747E -- 15 Mart 2016; 7:55:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

Bu sorulara zor demek nedir ya, insaf edin azıcık! Sodyum hipokloriti mi bilemediniz yoksa üçgenin iç açıları toplamı 180 olduğunu mu?

Ya siz ne bekliyodunuz ki hepsinin ust duzey sorular olmasini mi.gecen senenin kimyasi da aynıydı.ayrica yuzdelik dagilimlar var %10u cok kolay %10u cok zor diye.ortalikta cok kolaydi diye geziniyorsunuz ya deli oluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: thedevilxxo

quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

Bu sorulara zor demek nedir ya, insaf edin azıcık! Sodyum hipokloriti mi bilemediniz yoksa üçgenin iç açıları toplamı 180 olduğunu mu?

Ya siz ne bekliyodunuz ki hepsinin ust duzey sorular olmasini mi.gecen senenin kimyasi da aynıydı.ayrica yuzdelik dagilimlar var %10u cok kolay %10u cok zor diye.ortalikta cok kolaydi diye geziniyorsunuz ya deli oluyorum

O dağılımlara göre çok zor sorular pastada oldukça küçük bir dilim işgal ediyor bu sene, bu senenin ygs sine zor diyen zor soruyu geçiyorum ortalama soru görmemiştir. Çalışıp da yapamayan ise hayatta başka alanlarda başarılı olabilir bilemem ama bu konuda net maldır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen sene de böyle kolay diyen tipler var mıydı diyen çok arkadaş vardı. Bu senenin gerçektn kolay olduğunu anlatmak için upladım bu 2015

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.