Şimdi Ara

YGS'nin algoritması: ÇEMBERSEL MODLAMA [GÜNCELLENDİ] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
843
Cevap
3
Favori
71.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abrahamme

@RiverStyx @Alper

Siz bir tıp okumayı bir mühendislik okumayı kolay sanıyorsunuz herhalde. Kpss de sınavı geçen memur olur, Polislikte sınavı geçen güvenlik görevlisi olur peki ÖSS de nasıl olucak, sınavı geçen direk mühendis doktormu oluyor. Sen hiç tıp okuyan birini gördünmü. Hayatın kayar okurken. Bu sınavı kopya ile geçse ne olur sanki. Bu sınavı kopya ile geçen okula başlayınca daha ilk hafta okulu bırakıp kaçar. Bu kopya olayını hazırlayanlar bunu bilmiyorlarmı. Herşeye kafaları çalışıyor ama bunu düşünemeyecek kadar boş kafalılarmı ? Biraz mantık kurun mantık. Fazla değil çok az.

Yahu mantığını kurmuşsun kendine göre ama eksik kurmuşsun adam YGS yi geçer LYS'yi geçer derece bursu alır bir üniversiteye yerleşir kendi adamlarının bulundurulduğu dersleriyle sistemde oynanır ve sorunsuz mezun olur bu kadar basit.Şu anda o kadar çok var ki örnekleri üniversitelerde kendi adamını kayırıp sistemde notlarının yükseltiği aklınız bu işi almaz.Belli ki sistemin kaymağını yiyenleri koruyorsunuz daha fazla yazmayın isterseniz.

• AMD1985 arkadaş anladık senin işin gücün var bu konuda hala niye millete yazıyorsun tartışma çıkartıyorsun lütfen konu uzamasın .
  • Teke tekteki amcam iyi güzel konuşuyor ama biraz heyecanlı galba ama güzel şeyler diyor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: wholet

Teke tekteki amcam iyi güzel konuşuyor ama biraz heyecanlı galba ama güzel şeyler diyor bence

adamın motoru yanacak şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: wholet

Teke tekteki amcam iyi güzel konuşuyor ama biraz heyecanlı galba ama güzel şeyler diyor bence

adamın motoru yanacak şimdi

Amcam cidden süper konuşuyor ama yani cidden patlatıcak şimdi arada bi ne dediğini kaçırıyorum

• yarım puanla istediği bölümü kaçıran insanların hiç canı yanmıyo sanki tam düzenin istediği adamd1985... Nası bu kadar insafsız olabiliyorsunuz tek yönlü fonksiyon kullanılması gerekirken en azından 2 lik tabanda anlaşılamayacak yani insan elinin kolay yapamayacağı bir algoritma kullanılması gerekirken bu nedir arkadaşım ? Bu inanma veya inanmama meselesi değil hep affettik bugüne kadar yanlışları hakkınızdan hiçbir şekilde taviz vermeyin arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: YIPman

AMD1985 arkadaş anladık senin işin gücün var bu konuda hala niye millete yazıyorsun tartışma çıkartıyorsun lütfen konu uzamasın .

konu dışına sapıp bağcıyı dövdürmeye çalışan tahrikçilere yazıyorum.

yani çemberin dışına çıkanlara. burada yazanlarıdan küçük bir kısmının bilinçli olarak gruplar halinde gelip konu üzerinden rant sağlama gayretlerinin gözden kaçırılmamasını istiyorum.

yoksa haksızlık varsa iptal edilsin herkim olursa da sonucuna katlasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartu..!

zaten sadece bu herşeyi açıklıyor
  • İşte ona muhalefet deniyor onun tamamına terör örgütü muamelesi yapanlara da neyse ben bi şey demiyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: amd1985

quote:

Orijinalden alıntı: YIPman

AMD1985 arkadaş anladık senin işin gücün var bu konuda hala niye millete yazıyorsun tartışma çıkartıyorsun lütfen konu uzamasın .

konu dışına sapıp bağcıyı dövdürmeye çalışan tahrikçilere yazıyorum.

yani çemberin dışına çıkanlara. burada yazanlarıdan küçük bir kısmının bilinçli olarak gruplar halinde gelip konu üzerinden rant sağlama gayretlerinin gözden kaçırılmamasını istiyorum.

yoksa haksızlık varsa iptal edilsin herkim olursa da sonucuna katlasın.

• ara sıra buraya doluşan fetonun şakirtlerinin yorumlarını okusanız bile bu olayda bir bit yeniği olduğunu anlarsınız.Burda millet oturup,uğraşıp sayfalarca kanıt sunuyor adamların tek savunması'' olurmu ya '' dan öteye gitmiyor,ben bütün delilleri topladım, açıklayıcı bir şekilde savcıya yarın ileticem,siyasi baskı gelmez ise bu sınav ve kpss iptal olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 5 Nisan 2011; 22:07:09 >
  • 1990 model çok temiz şahin slx sahibinden satılıktır.araç çok temizdir detaylı bilgi için özel mesaj atın.
  • Orijinalden alıntı: onurkillinc

İşte ona muhalefet deniyor onun tamamına terör örgütü muamelesi yapanlara da neyse ben bi şey demiyorum...

muhalefet şu cümleleri kurmak mı "18 yaşımdaki aklımla bugünleri yaşasaydım yakardım heryeri"

buna benzer birçok cümle var. alakasız bir şekilde konunun sonuna "ne mutlu türküm diyene" falan yazıp başka bir paltforma taşımak isteyenler falan.

amaaannn, ne ederseniz edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amd1985 -- 5 Nisan 2011; 21:55:34 >
  • "Problem bitmiştir" diyo 40 kişinin sınavını iptal etmişler. yok mod medyanmış yok çembersel modmuş diyo ...

Adam burayı okumamış denememiş ya da bilerek işgüzarlık ediyor.
  • siyasi partiler bizim haklarimiz uzerinden hukumetle atisiyor, hakkimizi masa gibi kullaniyor resmen. Savunacaksa adam gibi savunsun sinav bahanesi ile laf carpmasin. Sozde ogrencileri savunuyormus gibiler duyarli olmalari gerek, gelecekte biz bu ulkenin ust yerlerinde olucaz kotu ornek oluyorlar bize
  • Bu kadar uzman çıkıp konuşuyor kriptoloji uzmanları çıkıyor diyorlar bunun olması mümkün değil diye bu sistemdeki bozulmadır diyorlar tesadüf olamaz diyorlar millet çıkıyor konuşuyor tesadüftür hala nasıl tesadüf diyorlar anlamıyorum adam bunun profesörü olmuş gitmiş hesabını yapmış sen çıkmışın diyorsun tesadüf kuru kuru anlayamıyorum valla. Ortada bir olay var hemde çok açık daha ne konuşulur anlamam.(genel konuşuyorum burda millet üstüne alınıp bana bağırmaya başlamasın şimdi)

Burda da kaç tane örnekle gösterdik şifre gerçekten basit bu sınavda 1 sorunun neler değiştirdiğini hepimiz biliyoruz.

Gidin uygulayın istediğiniz kitapçığa en az 20 doğru çıkıyor bu şekilde yöntemi de basit en son çıkan da bu sistemi tamamladı bence en büyüğün yanındaki doğru cevap olayı önce çembersel yapın şıktaki dizilimi elde edersiniz en büyüğün yanındaki cevap çıkıyor bence denedim 5 sorudan 4 ünde işe yarayan bir yöntem vaktim olurse bunu da bir kitapçıkta denerim ama daha kaç deneme yapmak gerekiyor acaba?

Millet diyor bu sınav cidden bir sorun olmuştur gerçekten de öyle. Teke Tek teki uzman dedi 5 sorunun bile böyle çıkması bir sorun bir problem olduğunun göstergesidir diye

Biraz rahatladım

• la bir gidin ya saçma sapan bişey kişiye özel kitapçıkmış :) ulan adamlar kpss de sınav öncesi soruları arakladılar ceplere mesajlar geldi yani şıkların yeri değişse ne olur , bunlar sadece sınav sırasında adaylar arası kopyayı önler, varsın adaylar birbirinden kopya çeksin
  • Arkadaşlar ülkedeki kurumlar neden bir bir görevini yapamaz hale geliyor ? ÖSYM görevini yerine getiremeyecek hale gelmiştir bugün adam başını öne eğiyor iddialar karşısında ... Biz ne yapabiliriz bu konuda onu düşünmek lazım neden bu baskı var neden bilmemkaç ay konuşamıyolar 6 okulda sadece kızlar bulunuyo sınavda ?

Bu algoritmayı söylemeseler bile bir kaç örnekle çözülecektir kriptoloji uzmanları bunu çok iyi bilir çok iyi bir random algoritma geliştirilse bile (bkz: oyun serial'ları) bu sistem bulunabilmektedir sadece zaman uzar...

Kolay çözülebilen algoritma koyup sonra bilgisayar dahi kullanılmadan bir sistemi savunuyolar hala körü körüne "olur öyle" diyolar

şaka gibi memleket sinir oluyorum insanları aptal yerine koyanları gördükçe

• Mail atalım arkadaşlar özellikle google trend'lerindeki ani artışı niye masaya yatırmıyorlarmış ? Algoritmanın zayıflığı bir yana bu anormallik ne ?? Olay burdan çözülebilir aslında ... Bağımsız kurula vermeye o yüzden cesaretleri yetmez ...

teketek@haberturk.com
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.