Şimdi Ara

YGS'nin algoritması: ÇEMBERSEL MODLAMA [GÜNCELLENDİ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
843
Cevap
3
Favori
71.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün internette biraz araştırma yaptım. ‎İnternette Mod-Medyan kelimelerinin google de aranması ile ilgili...

23 marta kadar %60-70 ölçekle zigzag çizen mod ve medyan kelimeleri ayın 23 ünden itibaren istikrarlı bir ivmeyle yükseliyor... Sınavdan bir gün önce %80 le tavan yapıyor... sınav günü aramalar birden düşüyor... Sonra kıllananlar yada haberi alıpta şifreyi çözemeyenler bir daha aynı kelimeleri yüksek bir oranda arıyorlar.... 1 nisanda tekrar tavan yapıyor Yani avukatın basına açıklama yaptığı gün... Buda link

http://www.google.com/insights/searc...y%201-m&cmpt=q

html yapan arkadastanda esinlenerek bulduğum kadarıyla

ÜÇ Kurala göre çalışıyor... ( basına verilen kitapçık )

- sayılar küçükten büyüğe dizilirler VE SORU KAĞIDINDAKİ ORJİNAL sıralama ile karşılaştırılırlar... SADECE 1 CEVAP KESİŞİYORSA O kesin doğru cevaptır...

ÖRN: MAT 36 ( doğru cevap 16 )

BENİM SIRALAMA : (9) (10) (12) (14) (16*)
    VERİLEN SIRALAMA : (10) (12) (14) (9) (16*) ( 16 lar çakıştı )

BU MOD DEMEKTİR

- Bir ya da daha fazla çakışan Cevap varsa soruda bize verilen sıralamayı sağa doğru kaydırırız... Sondaki cevap en başa geçer... böyle böyle BİR ÇAKIŞAN çıkıncaya kadar ilerlersiniz....

ÖRN: MAT 3 ( doğru cevap -2 )

BENİM SIRALAMA : (-2*) (-1) (0) (2) (6)

VERİLEN SIRALAMA : (2) (6) (-1) (0) (-2) (çakışma yok)(sağa kay)
    ............................(-2*) (2) (6) (-1) (0) ( sondaki başa geçti -2 ler çakıştı)

BUDA ÇEMBERSEL MOD Demektir..

- Eğer sayılar zaten küçükten büyüğe sıralı şekilde gelirse ZATEN BEŞ cevap birden çakışıyor demektir... BU durumda ise doğru cevap en küçük sayıdır...

ÖRN : MAT 11 ( doğru cevap -2)

BENİM SIRALAMA : (-2) (-1) ( 0 ) (1) (4)

VERİLEN SIRALAMA : (-2*) (-1*) (0*) (1*) (4*) ( hepsi çakıştı yani cevap -2)

NOT: 37 soru bu şekilde dönüyor... diğer 3 soruyu ise bulamadım malesef... FAKAT ilginç olan şu ki o yapılamayan 3 soruda herkeste farklı... yani herkesin yapamadığı 3 soru birbirinden farklı... Burada buna bağlı başka bir algoritma farkediyoruz...

Bu Algoritma ile 2 milyar tane kitapçık yapılsa da sistem işler... Değişen şıklar olsa bile şıklar içindeki veriler değişmemiştir. Aynı sistemin farklı kombinasyonu şeklinde yapılabilir...

eğer bu matematiksel gerçek olmasaydı hiç bir bilgisayar kodu yazılamazdı... programlar çalışamazdı... yazılımcılar olmazdı. Bizde algoritma dersi görmezdik...

kaynak: f-o--r--u--m TR'den alıntıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxelll -- 4 Nisan 2011; 10:28:31 >

• Sonuca göre formül yazmakta yeni olay oldu heralde.
  • Warning: require(nurcemaati.ak) [cemaat-i iman.require]:
    failed to open cubbe:
    No such takke or cubbe in Kalp:\Göz\Nur\Cemaat.ak on yonetim-system 5

Fatal error: imangerekir() [iman.require]:
    Failed opening required 'wronginaniscometocemaat.php'
    (include_path='.;ak:\nur\sifrepaketiv2')
    in kalp:\göz\nur\cemaat.ak on osym-system 5

Beyler source kodunu yazdım, şiflemeyi buradan bulabilirsiniz.
  • sinavdan once mod medyan olayi headshot olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzmynnTR

quote:

Orijinalden alıntı: inuY

quote:

Orijinalden alıntı: orkunby

quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

quote:

Orijinalden alıntı: Cait

quote:

Orijinalden alıntı: kontratak
     YGS'nin algoritması: ÇEMBERSEL MODLAMA [GÜNCELLENDİ]

2. Deneme b şıkkı 5 çakışmış

headshot

Fatality...

ULTIMATE KILL

tam kafadan
    büyük kurt :D

•  YGS'nin algoritması: ÇEMBERSEL MODLAMA [GÜNCELLENDİ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxelll -- 4 Nisan 2011; 11:07:45 >
  • VAYY ARKADAŞ CİDDEN TUTUYOR.[simage][/simage]

• quote:

Orijinalden alıntı: Z-Gear

quote:

Orijinalden alıntı: inuY

quote:

Orijinalden alıntı: orkunby

quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

quote:

Orijinalden alıntı: Cait

quote:

Orijinalden alıntı: kontratak

2. Deneme b şıkkı 5 çakışmış

headshot

Fatality...

ULTIMATE KILL

Rrrr RAMPAGE !

Lan sabah sabah ne güldüm varya

• quote:

Orijinalden alıntı: interesting_

VAYY ARKADAŞ CİDDEN TUTUYOR.[simage][/simage]

• Şu ana kadar var mı acaba şöyle matematikten x nolu kitapçıkta en 20-25 soru şifrelidir şu yönteme göre çözülür diyebileceğimiz?
    Yani birkaç soruda belli şifreler vardır şu yöntemle çözülür demek gerçekten inandırıcılıktan uzaktır arkadaşlar. Varsa kitapçık nosunu belirtip ss lerle koyun görelim.Yanlış anlamayın lütfen inandırıcılık açısından diyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apran@x

Şu ana kadar var mı acaba şöyle matematikten x nolu kitapçıkta en 20-25 soru şifrelidir şu yönteme göre çözülür diyebileceğimiz?
    Yani birkaç soruda belli şifreler vardır şu yöntemle çözülür demek gerçekten inandırıcılıktan uzaktır arkadaşlar. Varsa kitapçık nosunu belirtip ss lerle koyun görelim.Yanlış anlamayın lütfen inandırıcılık açısından diyorum .

Apranax Hocam bilmem farkındamısınız ? Burada arkadaşlar yurdun dört bir yanındaki soru kitapçıklarından AYNI YÖNTEMLE SAYISAL ŞIKLARI OLAN SORULARI ÇÖZÜYORLAR !!
  • Bu konuya bakmak için kitapçıklarfın olduğu siteye girdim zaten site artık yenilenmiyor gibi bi de üstüne olan pdf doyalarını da ben açamadım 10 a yakın denedim ama açamadım pdf dosyalarını. cidden çok büyük bir olay bu modlama filan varsa ki var gibi duruyor bilemedim farklı farklı kitapçıklara bakmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 4 Nisan 2011; 14:32:58 >
  • Bir de Arkadaşlardan ricam olacak..

Evet.. Çözdüğünüz soruların kitapçık numaralarını verin.. Ama kitapçık numarasının bir yada iki hanesini gizleyin.. Altına da güvenlik nedenyile gizlenmiştir diye bilgisini geçin..

Ve Szileri arayan olursa (örneğin emniyetteniz deyip) sadece iptal davası açmakla yetkili / soruşturma başlatmış savcıyla bilgileri paylaşmanız gerektiğini lütfen daima hatırlayın..

Emniyette var ise böyle bir kadrolaşma, işgüzar yandaşlar iş çığrından çıkar ve tepki çok büyürse olayı örtbas etmek için baskı kurmaya uğraşacaklarıdr..

Bu türden insanlara Önce SEDA SAYAN ile pepsi kampanyası diye insanların TC KİMLİK lerini çalan şebekeyi şikayet için 155 arandığında "bizim işimiz değil savcılığı bilgilendireceksiniz" dememeyi hatırlatalım ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: crime&punishment

quote:

Orijinalden alıntı: interesting_

VAYY ARKADAŞ CİDDEN TUTUYOR.[simage][/simage]

bu fotografları gondermek lazım heryere yaymak lazım
  • 1.5 milyon çocuğun ve ailesinin emeği çalınmıştır nokta
  • Baktım da şu an sadece Burdur Merkez deki pdf leri açabiliorum bi kaç pdf açtım yöntemi denemek istiyorum
  • Arkadaşlar atladığınız birkaç nokta var. Bu algoritmanın her kitapcıkda olmasını beklemeyin adı üstünde kişiye özel kitapcık. Yani kendi adamlarına verdikleri kitapcık.

Ayrıca ösym kitapcıkları siteye koydu ama kitapcıkların üstünde ad soyad resim yok. Yani bunlar ham hali ve gerçekten bunların bize dağıtılanlarla aynı olduğunun kanıtı yok. Sadece göz boyaması.

Diğer 1 husus 1.692.000 kitapcığın hepsinin ayrı ayrı basılması bana pek inandırıcı gelmiyor. Dediklerine göre hem her sorunun hemde her cevabın yeri birbirinden farklı oluyor. Kaç ay uğraşmak gerekir acaba bunu basmak için......
  • quote:

Orijinalden alıntı: wholet

Baktım da şu an sadece Burdur Merkez deki pdf leri açabiliorum bi kaç pdf açtım yöntemi denemek istiyorum

Normaldir hocam.. Şu an herkes çözmeye uğraşıyordur.. yoğunluk vardır ;)
  • burdur merkez de ki bir kitapçıkta numarasını yazabilirim 4 soruda denedim böyle kaydırmayı 3 soruda işe yaradı 1 soruda işe yaramadı 11x18.02xxx 015 nolu pdf deki olmalı başka kitapçıklara da bakıcam

bence de her kitapçıkta bu olmamalı sonuçta belli bir kesime gitmiş olmalı hem kişiye özel bunu yapmak daha kolay banada 1.7 milyon kitapçık ve cevap anahtarı olması garip ve zor bence okuma filan bence o kadar kitapçığa karşın belli sayıda bir cevap anahtarı olabilir ve o kitapçıkları bu belli cevap anahtarı okuyor olabilir bir kurala göre

birde eğer en küçük sayı a şıkkında ise gene altına küçükten büyüğe yazın ve kaydırın bir tane sola eğer en küçük sayı a da ise bu şekilde de buldum ben cevabı eğer en küçük baştaysa

başka bir kitapçıkta daha denedim gene burdur merkez numarasını bilmiyorum kapadım zaten sadece burdur merkez açılıyor bende

7 soruda denedim 4 soruda doğru 3 soruda yanlış cevabı aldım ilk 7 soruda denedim bence bunla 40 soruda yapmamak lazım asıl amaç bu sonuçta 40 da 40 yaparsan belli olur ama sen gidip 40 da 30-35 yaparsan belli olmaz ve iyide bir yere girersin bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 4 Nisan 2011; 17:14:40 >

• Soru kitapçıklarına bakan herkes bu soruların çok yüksek bir bölümünün çözüldüğünü görecektir. Basında bakıyorum da herkes bu işi küçümseme gayretinde sınav iptal olmayacak olsa da başka numara buluruz gerek yok sizin açınızdan demeye getiriyolar (bize acıyolar yani tekrar girip uğraşmayalım diye )
    Ne kadar düşünceliler di mi

quote:

Orijinalden alıntı: wholet

Bu konuya bakmak için kitapçıklarfın olduğu siteye girdim zaten site artık yenilenmiyor gibi bi de üstüne olan pdf doyalarını da ben açamadım 10 a yakın denedim ama açamadım pdf dosyalarını. cidden çok büyük bir olay bu modlama filan varsa ki var gibi duruyor bilemedim farklı farklı kitapçıklara bakmak lazım

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.