Şimdi Ara

YGS MATEMATİK YGS/LYS FİZİK ÇALIŞMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS Matematik'de alt yapım var çoğu konuyu yüzeysel olarak biliyorum dersin başına oturduğumda bunları geç biliyorum diyorum fakat bazı sorularda takılıyorum.Denemelerde ortalama 20-25 arası yapıyorum.(Geometri 0 çözüyorum denemede).Elimde olan kaynaklar:mat1 fem simetri,ilk adım fem soru bankası.

YGS/LYS Fizik hiç bir bilgim yok fizikten şuan denemelerde boş geçiyorum zaten bilmediğim için uğraşmak bile istemiyorum.Ygs fizik sözel dedikleri için ygs/lys fiziği aynı anda götürmek istiyorum.Elimde olan kaynaklar:ygs güvender konu anlatımı,ygs eksen soru bankası,lys fen bilimleri soru bankası,lys birey soru bankası(b)

Günde 1,5 saat matematik ve 1,5 saat fizik çalışma ile halledebilir miyim konuları ?

• YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM İLLA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN TROLLEYELİM Mİ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yuana16

YGS Matematik'de alt yapım var çoğu konuyu yüzeysel olarak biliyorum dersin başına oturduğumda bunları geç biliyorum diyorum fakat bazı sorularda takılıyorum.Denemelerde ortalama 20-25 arası yapıyorum.(Geometri 0 çözüyorum denemede).Elimde olan kaynaklar:mat1 fem simetri,ilk adım fem soru bankası.

YGS/LYS Fizik hiç bir bilgim yok fizikten şuan denemelerde boş geçiyorum zaten bilmediğim için uğraşmak bile istemiyorum.Ygs fizik sözel dedikleri için ygs/lys fiziği aynı anda götürmek istiyorum.Elimde olan kaynaklar:ygs güvender konu anlatımı,ygs eksen soru bankası,lys fen bilimleri soru bankası,lys birey soru bankası(b)

Günde 1,5 saat matematik ve 1,5 saat fizik çalışma ile halledebilir miyim konuları ?

halledilir sadece ygs içinse , yapamadıklarının üstünde durmalısın denemelerde yapamadığın sorunun konusunu daha ayrıntılı öğrenmelisin .Ama fizik için 1.5 saat bilemedim

• fizik sözel eheheheh... senin o sözel soruları tapabilmen için işlem gerektiren soruları yalayıp yutman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt fizik
    geçen yıl açıldı
    tyt-ayt fizik
    6 yıl önce açıldı
    Zor Ygs Matematik
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.