Şimdi Ara

YGS Matematik Süre Sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • YGS Matematik'te konuları tam olarak bitirmedim ama bu hafta sonu bitecek. 30 31 net geliyor.(Geometri 4 Matematik 26 27 net) Yapamadığım sorular çalışmadığım konulara ait amma velakin gel gör ki 40 soru 60 dakika sürüyor. Özellikle çarpanlara ayırma(Yeni çalıştım Bilfen'den soruları çözüyorum, 3 dk'da ancak çözebiliyorum 1 soruyu), üslü sayıların zor soruları(dikkatsizlikten gidiyor genelde vakit,soruyu 3 kere çözüyorum), zor problemler(evet bunlarıda 3 defa çözüyorum). Sizce hız kazanmak için deneme mi çözmeli yoksa yavaş çözdüğüm konulara mı yönelmeliyim ? Ya da başka bir öneriniz var mı ?

Bir de özellikle çarpanlara ayırma da çok yavaşım. Konuyu önce Antrenmanlarla Mat.'tan sonra Simetri'den bitirdim, Bilfen SB geçtim ama 1 soru bazen 2 dakika(nadir) bazen 5 dakika(genellikle ) sürüyor. Var mı bu konuyla da ilgili tavsiye verebilecek olan ?

Korsanlar kötü mü? Donanma dürüst mü? Bu şartlar tarihin akışına göre değişir.Hiç barış görmemiş çocuklarla, hiç savaş görmemiş çocukların farklı değerleri vardır.Tepedeki karar verir kimin haklı kimin haksız olduğuna, burası nötr alan. Adalet galip gelecek mi ? Tabii ki öyle, savaşı kazanan adalet olacak!

• Up!

Korsanlar kötü mü? Donanma dürüst mü? Bu şartlar tarihin akışına göre değişir.Hiç barış görmemiş çocuklarla, hiç savaş görmemiş çocukların farklı değerleri vardır.Tepedeki karar verir kimin haklı kimin haksız olduğuna, burası nötr alan. Adalet galip gelecek mi ? Tabii ki öyle, savaşı kazanan adalet olacak!
  • hacı sen iyisin ben 55 dkda 15 mat sorusu cözebiliyorum

Tesla
  • DeathDoctor kullanıcısına yanıt
    dostum şurda 60 günlük verimli çalışırsan çooook iyi bi zaman kaldı bendede var süre sıkıntısı ama sanırsam azaltmaya başladım denemelrde.Sana tavsiyem bölüm denemeleri alıp çözmen bende çok işe yarada ama koonu eksiin varsa bakman bende az bişey konu eksii avr mantık flan iişte. onlarıda 1 şubata kadar bitirip allahın izliyle denemelre girişecem inşallah iyi olur tm ci olduumdan coğrafya az bişey kaldı :)

@ekrm zya
    Eyvallah hocam benim de o zamana kadar konu çalışma faslı bitiyor inş.

• Benimde aynı sıkıntım var ya 40 soruya rahat 60-70 dakikam gidiyor arada daha fazla hatta
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.