Bildirim
YGS MATEMATİK SORULARI (MAĞAZA VE GERÇEL SAYI SORUSU KALDI)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İlki d mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dirtylonelycat
İlki d mi?
Olasılık ise evet. Anlatabilir misin?
.. -
3ün 3 lü kombinasyonu
2 nin 1 li kombinasyonu
4 ün 3 lü kombinasyonu
Hepsi çarpılacak.
Bölü olarakta 9 un 7 lü kombinasyonu yap . Böylece 1 mavi 1 sarı kalacak.mobildeyim ancak bu kadar anlatabildim.kusura bakma.
quote:
3ün 3 lü kombinasyonu
2 nin 1 li kombinasyonu
4 ün 3 lü kombinasyonu
Hepsi çarpılacak.
Bölü olarakta 9 un 7 lü kombinasyonu yap . Böylece 1 mavi 1 sarı kalacak.mobildeyim ancak bu kadar anlatabildim.kusura bakma.
Anladım teşekkürler. Kombinasyon olayı hiç aklıma gelmedi. Hep bilye diyince aklıma olasılık geliyor nedense. Olasılıkla da çözülür ama bu yöntem kolaymış
.. -
Hocam bende olasılıkla yaptım zaten.senin dediğin şekli tam anlamadım.belki başka biri dediğin şekilde çözer.
quote:
3ün 3 lü kombinasyonu
2 nin 1 li kombinasyonu
4 ün 3 lü kombinasyonu
Hepsi çarpılacak.
Neden 4 un 3 lusu onu anlamadum acarmisin ?
1 tane mavi kalsın diye 4 maviden 3 tanesini aldım.
quote:
1 tane mavi kalsın diye 4 maviden 3 tanesini aldım.
Tamamdit hocam guzel teknikmis.
Bu tür sorularda hep bu şekilde yaparım ben. Bir yamuğunu görmedim şimdiye kadar. başka çözümünü bilmiyorum zaten.
Hocam bir soru sorayim magdem az cok icindesin bu isin seneye alan secicez ama simden kayit tuttular 10.sinifim ortlama bir anadolu lisesinde okuyorum.
Sayisal sectim ama sorularim var
Matematik seviyorum sinav notlari cok yuksek baya iyi aniyorum geometri icon ise sadece alistirma yapmam gerekiyor.
Biyoloji iyi fizikte calisinca oluyor ama kimya cok karisik geliyor ancak sayisal sectim zorlanir miyim ?
Diger bir sorum lys sinavlarinda sayisal secen kisiler matematik geometri ve fen sinavlarina giriyor illa fen derslerinde cok basarili olmak gerekir mi yoksa matematigin iyi opmasi yeterlimi tabiki fenden 5-10 net cikartirim.
Eğer eşit ağırlıktan çok istediğin bir bölüm yoksa sayısala devam.fizik çalışınca oluyorsa kesinlikle sayısal seç.kimya daha kolay fizikten sonradan anlarsın.hem şu an farkındasn herşeyin ben 10dayken hiç ygs falan bilmezdim.sonradan öğrendim.zaten bu benim 3. girişim olacak.fenden iyi yapman senin istediğin bölüme göre değişir.bence madem şimdiden yolun başındasın sıkı tut herşeyi.lisede hiç çalışmazdım ben.ondan böyle oldu.
-
-
Son sorunun cevabı e mi
quote:
Orijinalden alıntı: ln5
Son sorunun cevabı e mi
Cevap 125 değil işte dostum dur tekrar bakıyım ben de 125 yaptım. Cevap A
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOTHAM CITY -- 16 Ocak 2015; 22:09:40 > -
quote:
Son sorunun cevabı e mi
Son soru cevap C
.. -
quote:
Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY
quote:
Son sorunun cevabı e mi
..
O zaman soru dogru ben 125 diye öyle söyledim rakam olarak alcaksın tüm sayıları
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY
quote:
Son sorunun cevabı e mi
..
O zaman soru dogru ben 125 diye öyle söyledim rakam olarak alcaksın tüm sayıları
Ben hala 44ü elde edemedim Aydan gelen 1+2 Günden gelen 3+1 Saatten gelen 2+3 dakikadan gelen 5+9 böyle yapmıyor muyuz?
.. -
quote:
Eğer eşit ağırlıktan çok istediğin bir bölüm yoksa sayısala devam.fizik çalışınca oluyorsa kesinlikle sayısal seç.kimya daha kolay fizikten sonradan anlarsın.hem şu an farkındasn herşeyin ben 10dayken hiç ygs falan bilmezdim.sonradan öğrendim.zaten bu benim 3. girişim olacak.fenden iyi yapman senin istediğin bölüme göre değişir.bence madem şimdiden yolun başındasın sıkı tut herşeyi.lisede hiç çalışmazdım ben.ondan böyle oldu.
Teşekkür edeirm ozaman matematiğim ve geometrim fen derslerine göre daha iyilen sayısal seçmek mantıklı tm istediğim meslek yok sayısalda mimar yada inşaat mühendisliği seçicem.Fen dersleri yapmasakta olur mu dediğim kısım şöyle yani fen derslerimin ne olacağı pek belli değil şuan fizik biyoloji yapıyorum ileride çalışırsam yaparım gibime geliyor ama yapamassam yinede çok sorun olur mu ?(Özellikle fizik için geçerli.)
Benzer içerikler
- roketsan çalışma saatleri
- tam verimli tepkime nedir
- iyonik bağ sağlamlığı
- 1 ile 1 aralarında asal mıdır
- karacan dershanesi fetö
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X