Şimdi Ara

YGS MATEMATİK SORULARI (MAĞAZA VE GERÇEL SAYI SORUSU KALDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soruları tam anlayamadım el atabilcek olan var mı? Tarihli soru da yanlış gibi geldi. Soruları DH sunucularına yükledim kusura bakmayın.

..
     YGS MATEMATİK SORULARI (MAĞAZA VE GERÇEL SAYI SORUSU KALDI) YGS MATEMATİK SORULARI (MAĞAZA VE GERÇEL SAYI SORUSU KALDI) YGS MATEMATİK SORULARI (MAĞAZA VE GERÇEL SAYI SORUSU KALDI) YGS MATEMATİK SORULARI (MAĞAZA VE GERÇEL SAYI SORUSU KALDI) YGS MATEMATİK SORULARI (MAĞAZA VE GERÇEL SAYI SORUSU KALDI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOTHAM CITY -- 17 Ocak 2015; 0:12:00 >

• İlki d mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirtylonelycat

İlki d mi?

Olasılık ise evet. Anlatabilir misin?

..
  • GOTHAM CITY kullanıcısına yanıt
    3ün 3 lü kombinasyonu
    2 nin 1 li kombinasyonu
    4 ün 3 lü kombinasyonu
    Hepsi çarpılacak.
    Bölü olarakta 9 un 7 lü kombinasyonu yap . Böylece 1 mavi 1 sarı kalacak.mobildeyim ancak bu kadar anlatabildim.kusura bakma.

• quote:

3ün 3 lü kombinasyonu
    2 nin 1 li kombinasyonu
    4 ün 3 lü kombinasyonu
    Hepsi çarpılacak.
    Bölü olarakta 9 un 7 lü kombinasyonu yap . Böylece 1 mavi 1 sarı kalacak.mobildeyim ancak bu kadar anlatabildim.kusura bakma.

Anladım teşekkürler. Kombinasyon olayı hiç aklıma gelmedi. Hep bilye diyince aklıma olasılık geliyor nedense. Olasılıkla da çözülür ama bu yöntem kolaymış

..
    Hocam bende olasılıkla yaptım zaten.senin dediğin şekli tam anlamadım.belki başka biri dediğin şekilde çözer.

• quote:

3ün 3 lü kombinasyonu
    2 nin 1 li kombinasyonu
    4 ün 3 lü kombinasyonu
    Hepsi çarpılacak.

Neden 4 un 3 lusu onu anlamadum acarmisin ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RiigorM R kullanıcısına yanıt
    1 tane mavi kalsın diye 4 maviden 3 tanesini aldım.

• quote:

1 tane mavi kalsın diye 4 maviden 3 tanesini aldım.

Tamamdit hocam guzel teknikmis.

Bu tür sorularda hep bu şekilde yaparım ben. Bir yamuğunu görmedim şimdiye kadar. başka çözümünü bilmiyorum zaten.

• dirtylonelycat kullanıcısına yanıt
    Hocam bir soru sorayim magdem az cok icindesin bu isin seneye alan secicez ama simden kayit tuttular 10.sinifim ortlama bir anadolu lisesinde okuyorum.

Sayisal sectim ama sorularim var

Matematik seviyorum sinav notlari cok yuksek baya iyi aniyorum geometri icon ise sadece alistirma yapmam gerekiyor.
    Biyoloji iyi fizikte calisinca oluyor ama kimya cok karisik geliyor ancak sayisal sectim zorlanir miyim ?

Diger bir sorum lys sinavlarinda sayisal secen kisiler matematik geometri ve fen sinavlarina giriyor illa fen derslerinde cok basarili olmak gerekir mi yoksa matematigin iyi opmasi yeterlimi tabiki fenden 5-10 net cikartirim.

Eğer eşit ağırlıktan çok istediğin bir bölüm yoksa sayısala devam.fizik çalışınca oluyorsa kesinlikle sayısal seç.kimya daha kolay fizikten sonradan anlarsın.hem şu an farkındasn herşeyin ben 10dayken hiç ygs falan bilmezdim.sonradan öğrendim.zaten bu benim 3. girişim olacak.fenden iyi yapman senin istediğin bölüme göre değişir.bence madem şimdiden yolun başındasın sıkı tut herşeyi.lisede hiç çalışmazdım ben.ondan böyle oldu.

Obeb sorusu

Gün ay saat sorusu yalnız soru yanlış orda yüm rakamlar demiş ama cevaplar sayı olarak toplanmasına göre ayarlanmış

Son sorunun cevabı e mi

• quote:

Orijinalden alıntı: ln5

Son sorunun cevabı e mi

Cevap 125 değil işte dostum dur tekrar bakıyım ben de 125 yaptım. Cevap A

..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOTHAM CITY -- 16 Ocak 2015; 22:09:40 >
  • quote:

Son sorunun cevabı e mi

Son soru cevap C

..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

quote:

Son sorunun cevabı e mi

..

O zaman soru dogru ben 125 diye öyle söyledim rakam olarak alcaksın tüm sayıları

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

quote:

Son sorunun cevabı e mi

..

O zaman soru dogru ben 125 diye öyle söyledim rakam olarak alcaksın tüm sayıları

Ben hala 44ü elde edemedim Aydan gelen 1+2 Günden gelen 3+1 Saatten gelen 2+3 dakikadan gelen 5+9 böyle yapmıyor muyuz?

..
  • quote:

Eğer eşit ağırlıktan çok istediğin bir bölüm yoksa sayısala devam.fizik çalışınca oluyorsa kesinlikle sayısal seç.kimya daha kolay fizikten sonradan anlarsın.hem şu an farkındasn herşeyin ben 10dayken hiç ygs falan bilmezdim.sonradan öğrendim.zaten bu benim 3. girişim olacak.fenden iyi yapman senin istediğin bölüme göre değişir.bence madem şimdiden yolun başındasın sıkı tut herşeyi.lisede hiç çalışmazdım ben.ondan böyle oldu.

Teşekkür edeirm ozaman matematiğim ve geometrim fen derslerine göre daha iyilen sayısal seçmek mantıklı tm istediğim meslek yok sayısalda mimar yada inşaat mühendisliği seçicem.Fen dersleri yapmasakta olur mu dediğim kısım şöyle yani fen derslerimin ne olacağı pek belli değil şuan fizik biyoloji yapıyorum ileride çalışırsam yaparım gibime geliyor ama yapamassam yinede çok sorun olur mu ?(Özellikle fizik için geçerli.)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.