Şimdi Ara

Ygs Matematik netlerim bir türlü yükselmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaş türkçe iyiydi sosyal iyiydi feni yükselttik matematik rezil ya. Fem kapsül sürekli 25-30 doğru dershane denemeleri 20-25 doğru hep. Kaç sınavdır böyle çok sinirim bozuldu bu iş olmayacak gibi geliyor. Suan üçdörtbeş ygs cözüyorum. Son testleri pek yapamıyorum. Yazın çalışsam daha iyi olurdum belki. Çok sıkkın canım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cholo -- 11 Ocak 2016; 18:32:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • konu eksiğin yoksa çözümlü deneme al.yapamadığın soruları tekrar tekrar çöz arada.birkaç tane deneme bitir böyle olur.ben de 26-27 filan yapıyodum geçen sene deneme çöze çöze 34+ oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lys çalış o zaman , yapamadığım kapsül sorularını izle Teknofem den . Kes soruları , bir şeye koy her gün bak .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapsül var suan elimde bir tek. Konu eksiği var biraz. 3-4-5 çözüyorum suan sömestr içinde bitecek gibi. Bu kitap bitene kadar haftada 2-3 mat denemesi ile yetinmek zorundayım. Mat denemesinde sizce kendime ne kadar süre vermeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cholo -- 11 Ocak 2016; 20:11:39 >
  • Up

• Kapsulde 25-30 yapan adam 345 çözmeye kalkarsa ya netleri düşer ya da gelişemez. Merdivenleri birer birer çıkacan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Üçdörtbeş in de faydası oldu ama suana kadar. Ne önerirsiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.