Şimdi Ara

YGS Matematik Kaynak Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okyanus ygs mat soru bankasını bitirdim şimdi biraz daha zor bir kitap önerilerinizi alayım.Karekök demeyin geçen sene çözdüm.Mezunum bu yıl

• upppppppp
  • malum şahıs konusu açsaydım herkes yazardı
  • kardeşim 1 tane yeter sb başla denemelere
  • bende karekök bitirdim, endemik ygs mat soru bankası güzel diyorlar, az sorusu var ve kaliteliymiş bak istersen ben alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ananas1998

bende karekök bitirdim, endemik ygs mat soru bankası güzel diyorlar, az sorusu var ve kaliteliymiş bak istersen ben alıcam

Karekök rutin olmayan problemler alacam heralde geçen seneki matta bi tek problemler zorlamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlvarezBalanta

quote:

Orijinalden alıntı: Ananas1998

bende karekök bitirdim, endemik ygs mat soru bankası güzel diyorlar, az sorusu var ve kaliteliymiş bak istersen ben alıcam

Karekök rutin olmayan problemler alacam heralde geçen seneki matta bi tek problemler zorlamıştı

hocam bence önce yüzdeyüz al ben onu alıcam çok öveni var beni de problemler zorladı ama ben işimi garantiye almak istiyorum endemik ygsde çözelim işimiz garanti olsun

Yüzdeyüzü bitirince de karakök rütin olmayan alırım ama bu kitabı sınavdan önce çözün diyorlar baya kasıntıymış anlayacağın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Geometri kaynak önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zor istiyorsan bize okuldan Bilfen ve ODTÜ önerdiler, bunlardan birine bakabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.