Şimdi Ara

Ygs Matematik hiç çıkmaz dediğiniz konular?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YGS matematikte hiç çıkmaz dediğiniz konular hangileri? ve en çok hangi konudan soru çıkar?

• öyle bir konu yok diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaLeBee

öyle bir konu yok diye biliyorum

modüler aritmetik çıkmıyomuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müptela12345

quote:

Orijinalden alıntı: TaLeBee

öyle bir konu yok diye biliyorum

modüler aritmetik çıkmıyomuş

2011 YGS'de gelmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atoskop A kullanıcısına yanıt
    2010da gelmis 1 tane hocam. Ama lys konusu da sayılıyor bu konu( modüler art kümeler fonksiyon işlem) yanlisim varsa düzeltin.

• Önsöz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mantık çıkmaz.

• Fotosentez, İntegral, Divan Edebiyatı, Çemberde Açı, Periyodik Tablo, Türkiye Tarihi ve Dış Kuvvetler. .YGS mat.de Bu konulardan soru çıkacağını hiç sanmıyorum.

En çok soru ise Problemlerden çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benemder -- 13 Eylül 2014; 18:21:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: benemder

Fotosentez, İntegral, Divan Edebiyatı, Çemberde Açı, Periyodik Tablo, Türkiye Tarihi ve Dış Kuvvetler. .YGS mat.de Bu konulardan soru çıkacağını hiç sanmıyorum.

En çok soru ise Problemlerden çıkar

Anladım. her konudan en az 1 soru çıkabilir diyosunuz yani ozaman mecbur hepsine çalışcaz.
  • Bence konulara bakmamazlık etme, bazı konulara bak geç, bazılarına daha fazla çalış. Kıstasın üzerinde az durmak, çok durmak olmalı. Bakmak veya bakmamak olmamalı.

• Faiz problemleri.

• Mantık 2 yıldır çıkıyor, bi 2012'de gelmedi ama 2011 de ya da 2010'da gelmişti, taban aritmatiği Ygs'de gelmese bile LYS de geliyor, faiz problemi ya geçtiğimiz yıl ya da önceki yıl gelmişti, mod sorusu geldi diye de hatırlıyorum.

Kısaca bu başlığıkta gelmez diye yazılanlar geliyor. Hatta bi ara binom sorusu gelmez diyorlardı geliverdi LYS'de, ÖSYM konuları güncel tutmaya çalışır, yoksa mesela hiç OBEB-OKEK sorusu sormasalar bi 5-6 yıl kimse çalışmaz, ama müfredatta var.

Bana göre gelmeyecek tek soru: ''iki sayının toplamı 21'dir, bu sayıların çarpımı en çok kaçtır?'' evet bu tipte çıkmış bir soru görmedim henüz, belki 10 yıl önce çıkmıştır bilemiyorum.
  •  Ygs Matematik hiç çıkmaz dediğiniz konular?

tabloya bakınca kümeler , kombinasyon , modüller artimetik konuların çıkma ihtimali daha düşük gibi gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0A907F55B -- 13 Eylül 2014; 19:04:14 >
  • Bu yıl mantık sorusu ile karışık küme sorusu gelmişti YGS'de, mod da LYS de geliyor...

Edit: baktım şimdi, bir konu YGS de gelmese bile LYS de %80 geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AF432673B -- 13 Eylül 2014; 19:09:13 >
  • Osym sağ gösterip sol vurmayi sever. Çıkmaz demeyin hiçbir konuya.

• haklısınız ben ilk kez gireceğim için tabloya göre yorum yaptım her konudan sormaya çalışıyor o zaman ösym sadece konuların ağırlıkları farklı
  • Kesinlikle... Hangi konulardan çok soru geldiğini de senin paylaştığın tablodan görebiliriz. Teşekkürler paylaşım için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temeli Yeni Gökdelen

Ygs Matematik hiç çıkmaz dediğiniz konular?

tabloya bakınca kümeler , kombinasyon , modüller artimetik konuların çıkma ihtimali daha düşük gibi gözüküyor

2013 problemlerden hiç çıkmamış işe bak

• Çıktı :) Denklem Kurma adı altında 10 tane birden hem de :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.