Şimdi Ara

Ygs Matematik hiç çıkmaz dediğiniz konular? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Penguen Gagasi

Mantık 2 yıldır çıkıyor, bi 2012'de gelmedi ama 2011 de ya da 2010'da gelmişti, taban aritmatiği Ygs'de gelmese bile LYS de geliyor, faiz problemi ya geçtiğimiz yıl ya da önceki yıl gelmişti, mod sorusu geldi diye de hatırlıyorum.

Kısaca bu başlığıkta gelmez diye yazılanlar geliyor. Hatta bi ara binom sorusu gelmez diyorlardı geliverdi LYS'de, ÖSYM konuları güncel tutmaya çalışır, yoksa mesela hiç OBEB-OKEK sorusu sormasalar bi 5-6 yıl kimse çalışmaz, ama müfredatta var.

Bana göre gelmeyecek tek soru: ''iki sayının toplamı 21'dir, bu sayıların çarpımı en çok kaçtır?'' evet bu tipte çıkmış bir soru görmedim henüz, belki 10 yıl önce çıkmıştır bilemiyorum.

İki sayının toplamı 21 dir tarzı soru 2010 ygs de çıktı diye biliyorum hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sgns12 kullanıcısına yanıt
    Kaçıncı soru göremedim ben:http://osym.gov.tr/dosya/1-60293/h/2010ygsmattesti.pdf
  • Kartezyen çarpım, işçi havuz ve faiz problemleri, taban aritmetiği(3 senedir sorulmadı galiba) çıkmaz. Ama yinede bitirdim. Problemlerden kesin hız, karışım, belki yaş, ve kar zarar/ sayı problemleri/ kesir problemleri %100 çıkıcak konular, bu arada modüler aritmetiği o kadar hafife alma 1=a(mod2) a=? gibi sorular çıkmaz emin ol öyle sorarlarki kilitlenirsin ;)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.