Şimdi Ara

YGS Matematik Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar öncelikli amaç kitap tavsiyesi ama yaptigim genis capli arastirmalar sonucu bazı bilgiler edindim birlikte tartisalim ;
    -YGS matematik de iki kısıma ayrılmış kitle var Fem Simetri 1-2-3 kitaplarını çözenler ve bu kitapları çözmeden soru bankasından baslayanlar var Fem simetri kitaplarını çözüp zamam kaybetmek yerine soru bankasi cozup soru sormak daha mantıklı diyenler tabiki burda en onemli etken seviye cok über bi ogrenci degilim not ortalamam 85 civarinda normal bi oogrenciyim surekli temel soz konusu oluyor acikcasi temelim olup olmadigindan pek emin degilim fakat Eksen yayinlari ygs matematik(siyah) kitabinda ilk konularda takilmadan ilerledim her testde 1 2 tane yapamadigim oldu en fazla sizce nasıl yapmalıyım eger soru bankası ise ne önerirsiniz aklımda olan kaynaklar Karekök ygs matematik Bilfen ygs matematik Fem konu ozetli
    -Bilfen kolaydan zora mı gidiyor cokmu agır olur gereksiz mi lutfen yardimci olun bu 3 kaynak veya onereceginiz baska kaynaklara acigim hedef 10k
    -Güray kucuk fasikulleri mevcut ygs konularinin neredeyse tamami fakat ogretmenim ve bir kac yerde guray kucugun ezberlettigini ve mantigi ogrenciye kaptiramadigi zaman gecince unutulacagi soylentisi var bu yuzden hic bulasmiyacagim bu konudada yorum yaparsaniz cok minnettar olurum iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil matematik deneme
    7 yıl önce açıldı
    APOTEMİ YARDIM
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.