Bu sene YGS Sınavına gireceğim ve 20 günlük az bir zaman kaldı. 26 Yaşımdayım ve yaklaşık 7 senedir ders ortamından Aöl sınavları hariç aktif olarak uzağım. Sınava 20 günlük bir süre kala kampa girmeye karar verdim sınavda hedeflediğim puan çok yüksek değil Türkçeden 25, Sosyal'den 10 Net rahat yapabileceğimi düşünüyorum yalnız bunların yanınada bir de 10 fen 2 veya 3 te matematik net eklemem gerekiyor asıl konu bu. Yerleşmek istediğim yer YGS-1 Harita Teknikerliği.
Geometride 12 soru rahat var, 3 Net Yeter. Kimyadadan ve Biyolojiden ise 13'er Soru soruluyor. Bu derslerdende 26 sorudan 10 net yapmam bana yetecek.
Yardımınızı istediğim konular;
Geometri, Kimya Ve Biyolojiden Hangi konular diğerlerine göre daha kolaydır? 20 Günde Hangi Konulara çalışmalı, Hangilerini pas geçmeliyim?
Forum DH'yi uzun yıllardır biliyorum işimle ilgili her başım sıkıştığında mutlaka buradan, buradaki kaliteli insanlardan destek alabilmişimdir. Yine başım sıkışmış diyebilirim, yardımlarınızı bekliyorum.
Geometriden üçgeni cebe atmanız çok önemli. Mat için rasyonel sayılar -köklü sayılar-üslü sayılar gibi garanti soru çıkacak konular var.Matematiğiniz ne kadar iyi bilmiyorum ama sayılar gibi temel konuları yapmanız gerekiyor biraz da yorum gücüyle
Kimya dan fem simetri kitabı öneririm zaten 8-9 konu var ve bazı konular kısa.2 haftada bitirebilirsiniz.
Biyoloji durumunuz nasıl bilmiyorum , cep kitabı olabilir.
Fizik konusunda bir fikrim yok malesef
Sayısal açığını sözel derslerden de kapayabilirsiniz. Türkçe ve sosyali boşvermeyin bence. Başarılar.