Şimdi Ara

YGS MAT SORUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Matematik hangi adımda ilk hata yapılmıştır sorusu cevap 1 diyorlar. İnternete girdikçe bir yerlerden yanlışım çıkıyr
     YGS MAT SORUSU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa15li -- 15 Mart 2015; 21:27:07 >

• herkes 1 mi yapti??
  • UP
  • Cevap 3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • |Neo| kullanıcısına yanıt
    Ben de 3 yaptım ama rasuli 1 diye önceden çözdü diyolrar değişkenle genişletme mi ne yapılmazmış
  • Nasıl ya ben 5 yaptım gayet emindim y=2y falan yazıyordu sanki ben mi yanlış hatırlıyorum.
  • 3 yaptım da niye genişletilmiyor anlamadım,ayrıca burada soruda zaten x=1 verilmiş negatif değil sıfır değil gayet de genişletilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    karekök tyt mat deneme
    5 yıl önce açıldı
    Bilgi sarmal tyt mat deneme
    6 yıl önce açıldı
    MATEMATİK SORUSU ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cevap 3 çünki 0 ı 0 a bölemessin örneğin x-y yi x-y ye bölmüşya ikisi eşit olduğu için 0 çıkıyor burdanda 0ı 0 a bölemiyorsun
  • yav behzat kim allah askina adam uzay bilimleri muhendisi demek ki tutunamamis burda ders videolari cekip para pesinde kosuyor ilk basta ucretsiz yardim amacli diyip isi ticarete doken cingoz matematik bilgisi kaynagi nedir yani. İnstagram vermis orda bile kendi sordugu sorulari yanlis cozmus ogrenciler duzeltiyor ilginc yani bu kadar nasil tuttu onu da bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mateacher -- 15 Mart 2015; 21:53:07 >
  • Cevap 3 arkadaslar eminim. Iki bilinmeyenli sorularda sadelestirme yapilamaz kök kaybolur cunku. mutlak deger gibi dusunun mutlak degerde nasil sadelesme yoksa bunda da yok

• Güray kucuk 4 diyor beyler geçmiş olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece ben 4 yaptım heralde o kadar emindim ya
  • Burada ama x=1 deniliyor.Soruda x=y deniliyordu.Sonra da her iki tarafı da x-y ile bölelim demiş.Yani 0 ile bölelim anlamına geliyor ki 0 ile bölüm işlemi yapılmaz.Adımını hatırlamıyorum şu anda
  • Buradaki soruya göre cevap 3 fakat buradaki 3. Basamak sınavdaki 4. Basamaktı o yüzden cevap 4.

• Ben de 2 diyim tam olsun

• Her iki tarafı bolersen 1 kök kaybolur yani sinavda 3. Adimdan sonra 1 kok eksik olarak devam etmis.

3. Adımda ortak paranteze alıp 4. Adımda "veya " bağlacı kullanarak 2 kok uzerinden gitmeliydi yani 3. Adımda ilk hata yapılmış olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.